Praktičtí pomocníci, kteří vás na vyjížďce nenechají ve štychu

Ve chvílích, kdy si chcete být jisti každým detailem, je vhodné si vybrat nejen na základě cenové dostupnosti, ale také podle výkonu a funkcí, které daný komponent nabízí. Tím spíš, pokud plánujete návštěvu neznámých a náročných terénů.

Crankbrothers Y16

Už na první pohled zaujme svým designem a věřte, že to není jediná výhoda nářadí Y16. V kompaktním uspořádání je k dispozici až 16 funkcí s CO2 pumpou a přihrádkou na další drobnosti. Charakteristickými kusy nářadí jsou nýtovačka na řetěz, centrovací klíč, sedmidílná sada inbusů, křížový a plochý šroubovák a dvojice klíčů Torx. Díky provedení z kvalitní oceli nabízí vysokou odolnost a má delší životnost. Celková hmotnost sady je 260 g. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 1100 korun. Více informací získáte na tomto odkazu.

Trivio 16 v 1

Z kategorie multiklíčů nabízí Trivio tzv. sadu 16 v 1. To znamená, že na každé vyjížďce budete mít v kapse vše potřebné na nutné dotažení komponentů nebo opravu kola. Díky hliníkové konstrukci není příliš těžký a zaručuje dlouhodobě stálé vlastnosti. Těšit se můžete na sadu inbusů od 2 do 8 mm, Torx T25, dvojici šroubováků, nýtovačku na řetěz, centrovací klíče, a dokonce otvírák na lahve. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 630 korun. Více informací získáte na tomto odkazu.

Kellys Spike

Přetržený řetěz na vyjížďce? To už zažil asi každý. Neriskujte a přibalte si do batohu či kapes skladnou nýtovačku. Kellys Spike je vyrobená z oceli ve spojení s ABS polyetylenovou rukojetí pro jistější úchop. Manipulaci usnadňuje i vyměnitelný hrot, díky čemuž nemusíte v případě jeho zlomení kupovat novou nýtovačku. Vyznačuje se univerzálním využitím pro různé řetězy. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 210 korun. Více informací získáte na tomto odkazu.

CTM Fastload

Cestovní pumpa CTM Fastload je vhodným kompromisem mezi malou kapesní pumpičkou a neskladnou servisní pumpou. S délkou 25 cm poskytuje ergonomický úchop pro pohodlné pumpování. Kolo je schopná nahustit až na 80 PSI. Odolný duralový materiál těla je potažený plastovým zevnějškem a sklopnou rukojetí. Lze ji použít jak na autoventilek, tak na galuskový/presta. Abyste si ji mohli vzít s sebou kamkoliv, je dodávána s držákem. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 400 korun. Více informací získáte na tomto odkazu.

Bell Nomad

Při výběru přilby je nutné zvážit několik důležitých prvků – od hmotnosti, přes bezpečnost až po pohodlí při jejím nošení. Značka Bell má s tímto doplňkem pro cyklisty opravdu zkušenosti, což se odráží i v modelu Nomad. Propracovanost reprezentuje tvarování přilby a využití prostoru pro 15 větracích otvorů. Pro vaši bezpečnost je prodloužena zátylková část, stejně jako využití upínacího systému ErgoFit. Celková konstrukce přilby sází na In-mold technologii výroby. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 1300 korun. Více informací získáte na tomto odkazu.

Rex Race Day

Až přijde den D a vy budete potřebovat podat maximální výkon, nezapomeňte patřičně ošetřit řetěz. Model Race Day od značky Rex vytváří fluorokarbonátový povlak na povrchu řetězu, čímž snižuje tření, brání nabalování nečistot a snižuje hlučnost řetězu. Tento přípravek však není lubrikantem. Jedno balení postačuje na 5 až 6 aplikací. Dodává se v provedení s praktickým rozprašovačem v objemu 85 ml. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 2100 korun. Více informací získáte na tomto odkazu.

Jestli vás některý z uvedených výrobků zaujal, neváhejte kontaktovat prodejce na uvedeném odkazu.
info
Testy a představení produktů se realizují s produkty a materiály zapůjčenými od dovozce dané značky nebo z MTBIKER shopu. Jejich obsah a závěr je subjektivním názorem autora.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Čisté kolo je základ. Jak se nejlépe ochráníte před blátem? PR článek

Čisté kolo je základ. Jak se nejlépe ochráníte před blátem?

I když cyklistika nepatří zrovna k nejčistším sportům, můžete si ježdění do značné míry zpříjemnit pomocí správných doplňků. Lepší jízdu vám zajistí nejen čistý řetěz a kolo jako takové, ale i aktivní ochrana během jízdy.
Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
Tuning kola - když všechno ostatní už máme PR článek

Tuning kola - když všechno ostatní už máme

Kolo není pouze dopravní prostředek. Je to vášeň, relax, svoboda či únik z reality a zaslouží si „hýčkání a péči“. Například v podobě prémiových komponent.
keyboard_arrow_up