Koho sledovat na Instagramu – holky na kolech

Přinášíme vám tipy na některé zajímavé české instagramové profily holek, které se nebojí jezdit na kolech a rády s fanoušky sdílí užitečné tipy a triky, jak na kolo a příjemnější ježdění.

Tereza Neumanová @_neumanka_

Terka vám prostřednictvím svého Instagramu sdílí obrázky a poznatky ze života profesionální cyklistky ve španělském týmu a svoji cestu z českého týmu až do světa velké cyklistiky. Na svůj Instagram nedává jen fotky ze závodů, ale nebojí se otevřeně podělit o fotky a videa z tréninků na kole nebo o nějaké srandy mimo kolo.



Holky na kole @holkynakolevpraze

Komunita pro holky, které rády jezdí na kole a nechtějí jezdit samy. Holky pořádají různé skupinové vyjížďky v Praze pro každou výkonnostní kategorii, víkendové pobyty v českých horách s jógou a chystají první ženský tým na L’Etape Czech! Rozhovor se zakladatelkou Janou Trávníčkovou o vzniku nápadu a o tom, co bude dál, nalezneš tady: odkaz na článek zde.



Zuzka Boháčová @gszuzka

I když se Zuzka nezdá, na kole jezdí teprve 4 roky a celou svou cestu, od koupě krosového kola z druhé ruky, po výhru amatérského mistrovství v silniční cyklistice, si dokumentuje pod hashtagem #Zuzanka_cyklistkou. Nebojí se ze sebe udělat srandu a její instagramový účet je nabušený tipy na výlety okolo Prahy, kam na Mallorce, nebo u ní najdete i krásné povídání o zážitcích z jejích cyklistických cest.



Pája @nebudlenoch

Holka z hor, která se nebojí výzev na horském kole, nebo si střihne bikepack okolo celé republiky. Páju můžete potkat na trailech v okolí Prahy, na společných vyjížďkách Holek na kole nebo lítat na silničce po Krkonoších. Na jejím profilu najdete vzdělávací okénka, tipy, kam na výlet nebo přespání v Krkonoších, ale hlavně si umí udělat srandu.



Dominika @dominikar4f

Enduro a downhill zní na holku hodně drsně. Dominika se nezdá, ale ničeho se nezalekne. Projede a sjede všechno, co chlapi, navrch přidá nějaký ten vtípeček. Můžete ji také najít na jejím Youtube kanálu, kde najdete sestřihy ze závodů, failů nebo užitečné vychytávky na kolo. Prostřednictvím jejího Instagramu se s ní podíváte na závody po celém světě a naláká vás na domácí závody.



Máte vy sami nějaké oblíbené účty na sociálních sítích kam si chodíte pro nápady na výlety nebo oblíbené sportovce, kteří vás dennodenně motivují? Podělte se o ně s ostatními v komentářích!
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
redakcia 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Mini bikepacking na ostrově Utö

Mini bikepacking na ostrově Utö

Brázdění štěrkových cest na ostrovech v Baltském moři představuje snad to nejpříjemnější, co může Švédsko cyklistům ze světa nabídnout.
Tip na výlet: Železná cyklotrasa - pohraničím po stopách železnice

Tip na výlet: Železná cyklotrasa - pohraničím po stopách železnice

Projet se po trase bývalé železnice, prozkoumat její okolí a přiblížit si bývalé stanice, to vše nabídne Železná cyklotrasa neboli Żelazny Szlak Rowerowy v česko-polském pohraničí nedaleko Karviné.
Cyklostezka Bečva - od soutoku k soutoku

Cyklostezka Bečva - od soutoku k soutoku

Vymýšlíte, kam na kole na výlet nebo na dovolenou, ale nemáte rádi kopce? Nebo máte malé děti a rádi byste se projeli i s nimi? Cyklostezka Bečva pro vás bude to pravé.
keyboard_arrow_up