Oblečení na jaro - funkční a komfortní v jednom

Jaro nám už pomalu klepe na dveře a spolu s ním se blíží i oteplení. Vyplatí se proto doplnit šatník o několik kousků.

Sportful Sagan Fondo - 1 399 Kč

Sportful Sagan Fondo
Závodní dres Sportful Sagan Fondo pochází z dílny Peter Sagan Line – už na první pohled je to poznat ze stylového nápisu na hrudi. Největší devizou dresu jsou jeho aerodynamické vlastnosti. Poznatky z větrného tunelu jsou přeneseny do praxe a tento dres podporuje maximální přetavení výkonu do rychlosti. Rozepíná se zipem YKK® Camlock® zakrytým po celém obvodu. V zadní části se nacházejí tři praktické kapsy. Doporučená MOC dresu je 2 399 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu.

Silvini Gavia - 3 449 Kč

Silvini Gavia
Teplejší počasí si zaslouží i nějaké to Gran Fondo a k tomu jsou potřeba hlavně pohodlné kalhoty. Silvini Gavia se šlemi jsou vybaveny vložkou Road Performance Force Men Hybrid z dílny italského výrobce Elastic Interface. Ta je určena i pro vyjížďky v délce 7 a víc hodin. Navíc, kalhoty rychle schnou a jsou dobře prodyšné. Mají velmi málo švů a i díky tenké vrstvě silikonu na spodním lemu a laserem ořezaným šlím nekloužou a výborně sedí. Doporučená MOC je 3 799 Kč a najdeš je na našem MTBIKER shopu.

Craft Mesh Superlight - 939 Kč

Craft Mesh Superlight
Při proměnlivých teplotách je dobré mít pod dresem ještě spodní vrstvu, která dokáže plnit termoregulační funkci. Craft Mesh Superlight má ergonomický střih, díky kterému se může cyklista volně hýbat. Zdánlivě perforovaný materiál se skládá z 6-kanálkových vláken, které rychle odvádějí pot a schnou. Tím je dosaženo i mírně chladivého efektu, pokud je potřeba. Kromě toho je tílko velmi komfortní díky použitým plochým švům. Doporučená MOC je 1 079 Kč a najdeš jej v našem MTBIKER shopu.

Alpina S-Way VLM+ - 3 649 Kč

Alpina S-Way VLM+
Zrcadlové brýle značky Alpina najdou své uplatnění jak v cyklistice, tak při turistice nebo jarním skialpování, a to díky tomu, že se dokáží fotochromatikcy zatmavit až na úroveň filtru S4. Jejich velkou předností jsou právě skla, které se vyznačují odolností, vynikající viditelností i v náročných podmínkách a disponují i úpravou proti zamlžování. Díky nastavitelným nosníkům se přizpůsobí každé tváři. Jejich doporučená MOC je 4 299 Kč a najdeš je v našem MTBIKER shopu.

Ravemen CR800 a TR30 - 1 689 Kč

Ravemen CR800 a TR30
Set světel Ravemen se řadí mezi univerzální kousky a při jarních večerních výjezdech přijde vhod. Speciálně tvarovaná čočka předního světla zabezpečuje rozptyl světla na krátkou vzdálenost a naopak bodové světlo do dálky. Ovládá se pomocí kabelu, takže jezdec nemusí sundávat ruku z řidítek. Společnost mu dělá kompaktní zadní světlo TR30, které díky průhlednému tělu nabízí rozptyl paprsku v okruhu 360°. Doporučená MOC setu je 2 349 Kč a najdeš ho v našem MTBIKER shopu.

Dirtlej Trailscout half & half - 2 149 Kč

Dirtlej Trailscout half & half
Pro jarní období jsou typické časté přeháňky, které spolu s tajícím sněhem dokáží pořádně rozbahnit traily. Kalhoty dirtlej Trailscout ale zvládnou bikera udržet v suchu, protože jejich zadní část je nepromokavá (vodní sloupec 20 000 mm), zatímco přední část se stará o prodyšnost. Jedná se o pořádné, ale stále pohodlné a kvalitní kalhoty s jednoduše nastavitelným páskem a mnoha reflexními prvky. Doporučená MOC je 2 399 Kč a najdeš je v našem MTBIKER shopu.

Assos Spring Fall Evo - 1 559 Kč

Assos Spring Fall Evo
Teploty umí na jaře občas ještě potrápit a hlavně ve vyšších polohách se ještě může držet sníh. Vyplatí se proto mít s sebou dlouhé rukavice, které ochrání před chladem celé prsty. Rukavice Assos Spring Fall Evo jsou určeny právě do takových přechodných podmínek. Oproti předešlé verzi jsou celkově odolnější, především v polstrované části. Zajištují výborný kontakt s kolem a především jsou velmi pohodlné. Doporučená MOC za pár činí 1 559 Kč a najdeš je v našem MTBIKER shopu.

Silvini Deruta - 3 849 Kč

Silvini Deruta
Kdyby zima přece jen ještě nechtěla říct své poslední slovo, jaro-nejaro, musí nastoupit teplé oblečení. Bunda Silvini Deruta je zateplená syntetickým materiálem Primaloft, který má oproti péřovým bundám tu výhodu, že nepohlcuje vlhkost a hřeje za každých okolností. Na konci rukávů se navíc nachází zúžení pružnou látkou, která zabraňuje pronikání chladu. Potěší i dvě praktické kapsy. Doporučená MOC této bundy je 4 299 Kč a najdeš ji v našem MTBIKER shopu.

Pokud tě zajímají i další kousky, které využiješ při jarních výjezdech, můžeš navštívit náš MTBIKER shop.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Dámská kola do 60.000 - na cestu i do terénu PR článek

Dámská kola do 60.000 - na cestu i do terénu

Pohyb na dvou kolech je skvělá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvím. Přinášíme výběr dámských kol z naší nabídky pro různé kategorie.
Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
Tuning kola - když všechno ostatní už máme PR článek

Tuning kola - když všechno ostatní už máme

Kolo není pouze dopravní prostředek. Je to vášeň, relax, svoboda či únik z reality a zaslouží si „hýčkání a péči“. Například v podobě prémiových komponent.
keyboard_arrow_up