Mám palčivou otázku. Kamarád mě tlačí do hliníkových niplů, abych ušetřil hmotnost na zápletu. Ale zase jsem slysel o velkém riziku se srůstáním niplů s dráty, protože mezi hliníkem a ocelí vzniká elektrický náboj.
Někde jsem i četl názor, že s karbonovými ráfky se srůstání drátů s hliníkovými nipli ještě uspíší oproti hliníkovým ráfkům. Zase mi to nejde moc do hlavy, neboť elektrická vodivost karbnového ráfku je řádově nižší, jak hliníkového a efekt tvorby elektrického náboje bude menší (tot pouze můj úsudek, realita je asi jiná :) ). No ale moc této problematice nerozumím.
Primárně bych raději hlíníkové niple, jsou lehčí o cca 1,3g/kus oproti mosazi. Stojí to ale za to riziko?
Má někdo reálné zkušnosti? Bylo by to na silniční záplet. Maximálně občas budu jezdit za mokra, když se rozprší a na zimu budu mít jiné záplety.
Nemám zkušenosti s karbonovými ráfky ani hliníkovými nipli ale když vyplétám kolo tak na každý závit kápnu VALVOLINE,co se používá na řetěz a mosazné ani ocelové niple nesrostou ani při ježdění ve slané břečce.
Můj názor znáš - protože máš 2 sety kol, jeden do bordelu a tyhle jsou ty lepší, na silnici, stálo to dost peněz, tak ať to stojí za to - dal bych hliník. Kdo z továrních výrobců dává mosaz? Na CX kola nebo zimní asi jo, tady ne...
Co jsem se díval, tak na Dura Ace jsou hliníkové niple. Co je zajímavé, tak Zipp má na 202 (32mm výška ráfku) mosaz a na 303 (45mm výška ráfku) hliník. Prý schválně, protože na 202 je to díky nižšímu profilu ráfku více namáhané, na 303 je to ok.
Since years brass nipples had been the optimal standard. Brass brings less friction and the nickel plating brings a good corrosion resistance against environmental impact. We advise to use them on all standard wheels.
Aluminum nipples
In the past, aluminum nipples had only one positive argument, the weight. All other features like corrosion resistance, friction, stiffness were specific to brass nipples. This changed in the last years drastically. All our aluminum nipples are now anodized. Salt spray tests showed better results than brass nickel plated nipples. You can choose 7 different colors. We had been able to reduce friction with a special coating. As an effect you don’t need to oil or grease the nipple like you should with the brass version. For the last three years, Sapim has used the 7075 material and have additional strength added by the heat treatment T6. Alloy nipples are now stronger than brass. Aluminum nipples are more expensive but for sure much better than brass. For those who care about weight, special colors and quality, aluminum nipple is advised.
Ahoj poradí mi někdo teď jsem na jednom kole dva mosazné niple sapim polyax sl také zkroutil teď je otázka v obchodu kde jsem je bral je tahle recenze máme jen špatně umyté ruce chce to lepší klíč případně jaký děkuji
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Jen k te vodivosti. Kdysi jsme tu merili odpor karbonovych dilu a nebyl zas tak velky.
originál velcí výrobci používají hliník i mosaz, a spousta z nich dává nerez podložky pod nipl
osobně bych ti doporučil nechat kola zaplést u někoho kdo tomu rozumí a ví co dělá
Nemám zkušenosti s karbonovými ráfky ani hliníkovými nipli ale když vyplétám kolo tak na každý závit kápnu VALVOLINE,co se používá na řetěz a mosazné ani ocelové niple nesrostou ani při ježdění ve slané břečce.
Můj názor znáš - protože máš 2 sety kol, jeden do bordelu a tyhle jsou ty lepší, na silnici, stálo to dost peněz, tak ať to stojí za to - dal bych hliník. Kdo z továrních výrobců dává mosaz? Na CX kola nebo zimní asi jo, tady ne...
Co jsem se díval, tak na Dura Ace jsou hliníkové niple. Co je zajímavé, tak Zipp má na 202 (32mm výška ráfku) mosaz a na 303 (45mm výška ráfku) hliník. Prý schválně, protože na 202 je to díky nižšímu profilu ráfku více namáhané, na 303 je to ok.
Jen technicka, podle Bottica, u hmotnosti std. niplu je ten rozdil jen 0.7g. x 2*28= 39 g na setu.
A jaky spice k tomu?
Sapim proklamuje, ze jejich hlinikove niple jsou uz dostatecne odolne. http://www.sapim.be/choose-the-right-product
Brass nipples
Since years brass nipples had been the optimal standard. Brass brings less friction and the nickel plating brings a good corrosion resistance against environmental impact. We advise to use them on all standard wheels.
Aluminum nipples
In the past, aluminum nipples had only one positive argument, the weight. All other features like corrosion resistance, friction, stiffness were specific to brass nipples. This changed in the last years drastically. All our aluminum nipples are now anodized. Salt spray tests showed better results than brass nickel plated nipples. You can choose 7 different colors. We had been able to reduce friction with a special coating. As an effect you don’t need to oil or grease the nipple like you should with the brass version. For the last three years, Sapim has used the 7075 material and have additional strength added by the heat treatment T6. Alloy nipples are now stronger than brass. Aluminum nipples are more expensive but for sure much better than brass. For those who care about weight, special colors and quality, aluminum nipple is advised.
Chcel by som ísť do AL niplov, Sapin, Niekde som čítal že by mali byť upravené proti korodovaniu. Má niekdo s nimi zlú skúsenosť?
Dík.
Když odborníci (praktici) radí mosaz, tak bych jim věřil.
Nikdy jsem nemel s hlinikem problem, ale nerezdim v soli ani v hlubokym blate. Obcasna jizda za mokra zas tak moc nevadi.
je to poněkud s křížkem po funusu ale jako podpoření většinového hlasu ...
pokud se u letadla používají karbonové díly, nýtují se k duralové konstrukci přez nerezový pásek... protože elektrochemická koroze.
Ahoj poradí mi někdo teď jsem na jednom kole dva mosazné niple sapim polyax sl také zkroutil teď je otázka v obchodu kde jsem je bral je tahle recenze máme jen špatně umyté ruce chce to lepší klíč případně jaký děkuji