Stále řeším Tacx flow a připojení do aplikace Tacx Training. Trenažer připojím, zkalibruji a jedu. Po jízdě odpojím ze zásuvky, za dva dny si chci opět zajezdit a trenažer nejde zkalibrovat viz foto, neobjeví se tam okno s “kolečkem” pro utažení či povolení válce. To se mi deje už u druhého trenažeru úplně stejně. Prvni propojeni a kalibrace ok. Druhé zapnutí aplikace trenažer najde(je připojen), ale již nejde zkalibrovat. Po ručním odpojeni z aplikace a následném připojení to také nejde. Zkoušela jsem i jiný účet v aplikaci a nic. Používám iPhone i android. Aplikace i trenažer by měli být aktualizované. Prosim co s tím, uz si nevím rady. Moc dekuji
Nevim jestli ti tu nekdo poradi, spis se tu jezdi zwift, rouvy atd....
Tacx aplikaci si pustím párkrát do roka když zrovna mám stopnute zwift predplatne a koukám na netflix u toho a jedno ti můžu rict. Ta tacx aplikace je shitka.
Pokud ti tu nikdo neodpoví zkus garmin podporu nebo jine aplikace.
Primárně je nütno vzít v úvahu to, že Tacx aplikace jsou kompatibilní jen s verzi 2240 trenažéru Tacx Flow (nikoliv tedy např. s verzí 2200), dále to, že uvedený trenažér umožňuje simulaci stoupání jen do 6% a nepodporuje simulaci povrchu a jízdy z kopce, a v neposlední řadě i to, že kalibraci nelze provádět přes aplikaci Tacx Desktop v PC, nýbrž jen v aplikaci Tacx Training App např. v mobilu. Podrobný popis postupu kalibrace včetně videa pro trenažér Tacx Flow naleznete zde: https://support.garmin.com/en-US/?faq=sdgdMoFqDn06eLSYFrnrg5. Více bohužel nepomohu protože mám trenažér Tacx NEO 2T Smart, u něhož se žádná kalibrace neprovádí.
Děkuji. Verze trenažéru by měla být 2240. Aplikaci používám jen v mobilu nebo tabletu. Kalibraci dělám podle výše zmíněného videa, ale nedostanu se na možnost úpravy kolečka, válce. Toto se mi povedlo pouze jednou a poté to již nejde.
Mam Tacx Vortex, coz je asi předchůdce Flow, spárovaný s android a nic neřeším, kalibraci to chtělo jen šlapat do určité rychlosti a pak už nic, používané na androidu.
S aplikací mi to funguje naprosto v pohodě, jen mě mrzí že hodně očesali free verzi takže se budu muset koupit voucher abych mohl odjet nějakou výzvu a koukat u toho na trať
Měl jsem podobný problém. Pak jsem koupil wattmetr pedály a kalibraci přestal řešit. Tacx Flow stejně ustřeluje s výkonem klidně o 10%
Ale v zásadě bych kalibraci provedl jednou a dal si pozor na tlak pláště - ten když bude pořád stejný, tak by nemělo být potřeba provádět kalibraci nějak často.
Prodám Tacx Flow T2240.61 spolu s kolem a pláštěm na trenažér. Navíc 2x poukaz Tacx a 2x poukaz Zwift na jeden měsíc. Cena za vše 2.500,-Kč. Osobní převzetí v Prostějově.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Nevim jestli ti tu nekdo poradi, spis se tu jezdi zwift, rouvy atd....
Tacx aplikaci si pustím párkrát do roka když zrovna mám stopnute zwift predplatne a koukám na netflix u toho a jedno ti můžu rict. Ta tacx aplikace je shitka.
Pokud ti tu nikdo neodpoví zkus garmin podporu nebo jine aplikace.
Primárně je nütno vzít v úvahu to, že Tacx aplikace jsou kompatibilní jen s verzi 2240 trenažéru Tacx Flow (nikoliv tedy např. s verzí 2200), dále to, že uvedený trenažér umožňuje simulaci stoupání jen do 6% a nepodporuje simulaci povrchu a jízdy z kopce, a v neposlední řadě i to, že kalibraci nelze provádět přes aplikaci Tacx Desktop v PC, nýbrž jen v aplikaci Tacx Training App např. v mobilu. Podrobný popis postupu kalibrace včetně videa pro trenažér Tacx Flow naleznete zde: https://support.garmin.com/en-US/?faq=sdgdMoFqDn06eLSYFrnrg5. Více bohužel nepomohu protože mám trenažér Tacx NEO 2T Smart, u něhož se žádná kalibrace neprovádí.
Děkuji. Verze trenažéru by měla být 2240. Aplikaci používám jen v mobilu nebo tabletu. Kalibraci dělám podle výše zmíněného videa, ale nedostanu se na možnost úpravy kolečka, válce. Toto se mi povedlo pouze jednou a poté to již nejde.
Mam Tacx Vortex, coz je asi předchůdce Flow, spárovaný s android a nic neřeším, kalibraci to chtělo jen šlapat do určité rychlosti a pak už nic, používané na androidu.
Ještě doplním, mám Taxc Vortex, verze viz fotka.
S aplikací mi to funguje naprosto v pohodě, jen mě mrzí že hodně očesali free verzi takže se budu muset koupit voucher abych mohl odjet nějakou výzvu a koukat u toho na trať
Měl jsem podobný problém. Pak jsem koupil wattmetr pedály a kalibraci přestal řešit. Tacx Flow stejně ustřeluje s výkonem klidně o 10%
Ale v zásadě bych kalibraci provedl jednou a dal si pozor na tlak pláště - ten když bude pořád stejný, tak by nemělo být potřeba provádět kalibraci nějak často.
Nemá náhodou někdo Tacx voucher na 1/2 roku který nevyužije?
Prodám Tacx Flow T2240.61 spolu s kolem a pláštěm na trenažér. Navíc 2x poukaz Tacx a 2x poukaz Zwift na jeden měsíc. Cena za vše 2.500,-Kč. Osobní převzetí v Prostějově.