www.rogelli.cz/
Máte někdo zkušenosti s touto značkou? Líbí se mi jejich dresy, ale nevím, jak jsou na tom s funkčností. Blíží se podzim, hodil by se mi dres s dlouhým rukávem. Máte někdo praktický zkušenosti? Díky.
kratasy Buccino – po sezone totalne prodrene mezi stehny, spatnej matros nebo drsny sedlo nevim (nejdriv Fizik Nisene, pak Syncros AM). vic jak 3 tis. najetych km ty kratasy nevydrzely :o(
Před cca měsícem sem koupil tříčtvrťáky Cortina, vložka dobrý, ale u kraťasů občas nechce fungovat cvoček nad poklopcem (což se dá ignorovat, prže maj eště i pásek) a dneska koukam že se začíná párat kapsa, do který sem skoro nic nedával. Sem z toho rozpačitej.
Zdravíčko! Pokud hledáte nějaké tipy na oblečení, určitě se zkuste podívat na http://www.vivamoda.cz/produkty ! Prakticky vždy tam něco najdete;) Z vlastní zkušenosti doporučuji a věřím, že vám mé doporučení pomůže. =)
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Co říkáte za tenhle dres na jaro, podzim? Vyplatí se za 7kil?
Rogelli ASTI Cyklistický dres dl.ruk
Mám od Rogelli několik věčí – cyklokraťasy, vestu a dres bez rukávu a vše ok. Teď chci kupovat volné kraťase Marsalla.
kratasy Buccino – po sezone totalne prodrene mezi stehny, spatnej matros nebo drsny sedlo nevim (nejdriv Fizik Nisene, pak Syncros AM). vic jak 3 tis. najetych km ty kratasy nevydrzely :o(
mate nekdo zkusenosti s timto prodejcem a kvalitou jím nabizeneho obleceni?
http://aukro.cz/…auctions.php?…
kraťasy,dres krátký rukáv,kalhoty na běhání,
rukavice,vše v pohodě jeté dvě sezóny bez
problémů.
zimni kalhoty s mebranou a vlozkou, chvili sem je musel „roznosit“, ale v zasade spokojenost, zpracovani slusne, strih padnouci.
Taky zvažuji nákup oblečení rogelli.
Jak je to s velikostí? Sedí to nebo radši místo L si vzít XL nebo naopak? Jaké máte zkušenosti?
Před cca měsícem sem koupil tříčtvrťáky Cortina, vložka dobrý, ale u kraťasů občas nechce fungovat cvoček nad poklopcem (což se dá ignorovat, prže maj eště i pásek) a dneska koukam že se začíná párat kapsa, do který sem skoro nic nedával. Sem z toho rozpačitej.
Zdravíčko! Pokud hledáte nějaké tipy na oblečení, určitě se zkuste podívat na http://www.vivamoda.cz/produkty ! Prakticky vždy tam něco najdete;) Z vlastní zkušenosti doporučuji a věřím, že vám mé doporučení pomůže. =)