Řeším problém, jak přes léto vysušit tretry promoklé v dešti, tak, aby byly nejpozději do druhého dne zase krásně suché. V létě se nikde netopí, jediné, co mne napadá, je nějaký elektrický vysoušeč. Pokud můžete nějaký doporučit nebo problém řešíte jinak, budu rád za odpověď.
Pokud jsou k dispozici, tak to řeším novinama. Někdy dojedu večer zmoklý a ráno zase potřebuju jet. Za večer to 2×, 3× vyměním a na noc to nechám volně, ať to větrá a ráno můžu jet… Ale to si asi nechtěl slyšet, co? :-)))
Máme nějaký vysoušeč, bohužel jsem líný zvednout se z gauče, takže značku nevím. Nicméně můžu doporučit – když přijedu k večeru domů s mokrýma tretrama a ráno zase jedu, tak na to je el. vysoušeč nejlepší. Má to nějaké čidlo na vlhkost, takže si to samo nastavuje teplotu a většinou ti tretry vysuší za cca 8 hodin, ale aspon ne***** po papíru :D
uz ma to kazdodenne *****e rano a vecer s siestimi parmi lyziarok zacina srat. nehovoriac o tom, ze imho nove boty obzvlast skialpy su snad na teplousov uz stavane lebo im neustale vyberanie vloziek zjavne nerobi dobre.
jak pokrocil vyvoj ? kto moze na zaklade skusenosti nieco ne/odporucit?dik.
moc to hrotíte.. pokud se jezdí v létě tak bych zalezl klidně do mokrých bot.. vždyť se po chvilce zapotí nohy a je to dost podobný :D jinak si pomatuju, že jsem asi dvakrát použil fén.. stačilo mi půl hodiny na jednu botu... zapíchnul jsem ho do boty a nechal fučet :D a po půl hodině do druhý boty :D
--> jinak někde jsem viděl na tretry něco jako návleky, jen to kolem tretry bylo z gumy natahovací, že kdyby se s tím šláplo do vody, tak to funguje skoro jako holinky :D a bylo to myslím elastický a dlouhý někde nad kotník že zazhora ani zespoda nic neproteklo.. :D třeba to všichni znáte.. ale jak jde toto mimo mě, tak mi to přišlo zajímavý :D
Hele upřímně nevím jak většina ale třeba my s kámošema tak máme několik pár bot, jezdíme převážně jenom traily, ať se jedná o místní, nebo nějaké divoké v lese a hlavně v dešti jezdíme ty místní pro případ. Vlastně pro to my máme několik pár bot a pokaždé co si například já změním obuv na pohodlnější, nebo méně promočenou tak si je dávam na tuhle sušičku https://www.5mfencing.com/ostatni-2/for-dry-vysousec-a-likvidator-zapachu-ozonem/, která funguje prostě do doby dokuď ji nevypnu. Používá jí i manželka po tréninkach a docela nám to zachraňuje nohy a nosy.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
používám výrobek s názvem Teplo Uš
http://www.teplous.eu/ během chvilky vysušené… :) zádnej problém :)
ja tam rvu starej vyrazenej fen na vlasy…
noviny…
Pokud jsou k dispozici, tak to řeším novinama. Někdy dojedu večer zmoklý a ráno zase potřebuju jet. Za večer to 2×, 3× vyměním a na noc to nechám volně, ať to větrá a ráno můžu jet… Ale to si asi nechtěl slyšet, co? :-)))
ted to resim tim, ze kupuju druhe tretry, takze ted mi to bude jedno
Máme nějaký vysoušeč, bohužel jsem líný zvednout se z gauče, takže značku nevím. Nicméně můžu doporučit – když přijedu k večeru domů s mokrýma tretrama a ráno zase jedu, tak na to je el. vysoušeč nejlepší. Má to nějaké čidlo na vlhkost, takže si to samo nastavuje teplotu a většinou ti tretry vysuší za cca 8 hodin, ale aspon ne***** po papíru :D
mam teplouse (7let) a taky toto (2roky)
http://www.kopriva.cz/…rukavic.html
je to asi 5 rychlejsi vysouseni nez teplous (cirkulace vzduchu)
Na prezkace je hotronic 100× lepsi, od prichodu ze sjezdovky do rana vysusim DOSUCHA i dvoje celkem mokre prezkace.
Teplouse davam do jiz vysusenych prezkacu, aby rano byly teple :)
Kdybyste někdo měl Sidas Drywarmer UV, napište zkušenosti.
Už snad dva roky se chystám ho zajít koupit, ale mají ho až na druhým konci města :-)
Stačí jakýkoli větrák a přes noc na ně nechat foukat studený vzduch a ráno jsou suchý.
noviny, ráno jsou na 95 procent suché a to mi stačí
Mám něco podobného, stálo to asi polovic, ale opravdu promočené boty to do rána neusuší.
Problém je v tom, že příliš teploty už je nevhodné, tak jedině to ofukování studeným vzduchem, takže větrák.
reopen:
uz ma to kazdodenne *****e rano a vecer s siestimi parmi lyziarok zacina srat. nehovoriac o tom, ze imho nove boty obzvlast skialpy su snad na teplousov uz stavane lebo im neustale vyberanie vloziek zjavne nerobi dobre.
jak pokrocil vyvoj ? kto moze na zaklade skusenosti nieco ne/odporucit?dik.
teda nevím, co máte za boty, ale přijde mi to dost jako nesmysl
jestli v tom máte nějakou membránu (např. goretex), tak ji po použití těchle el. ohřívačů už vlastně nemáte
a taky riskujete, že se nepřirozeným vysoušením trochu srazí vrchní ušeň a pak se vám tretra zakroutí
Dobrý tretry se vysuší do druhýho dne samy od sebe
a ještě jeden takovej nápad,
do auta se dává kočkolit do děravý krabice, který na vlhkost v autě zabírá perfektně.
co třeba to dát na pár hodin do ponožky, nepo použít takový ty kuličky, co vstřebávají vlhkost?
Kup teplouse. Susil jsem s tim i pracaky,vsechny mozne boty a vzdy ok. Musis to narvat az ke spicce ale a za me dobry ;)
moc to hrotíte.. pokud se jezdí v létě tak bych zalezl klidně do mokrých bot.. vždyť se po chvilce zapotí nohy a je to dost podobný :D jinak si pomatuju, že jsem asi dvakrát použil fén.. stačilo mi půl hodiny na jednu botu... zapíchnul jsem ho do boty a nechal fučet :D a po půl hodině do druhý boty :D
--> jinak někde jsem viděl na tretry něco jako návleky, jen to kolem tretry bylo z gumy natahovací, že kdyby se s tím šláplo do vody, tak to funguje skoro jako holinky :D a bylo to myslím elastický a dlouhý někde nad kotník že zazhora ani zespoda nic neproteklo.. :D třeba to všichni znáte.. ale jak jde toto mimo mě, tak mi to přišlo zajímavý :D
já je pokládám na "chladicí" podložku k noťasu
Používám klasickou sušičku na prádlo. Do bubnu se boty vloží v takovém "koši". Funguje to skvěle.
Hele upřímně nevím jak většina ale třeba my s kámošema tak máme několik pár bot, jezdíme převážně jenom traily, ať se jedná o místní, nebo nějaké divoké v lese a hlavně v dešti jezdíme ty místní pro případ. Vlastně pro to my máme několik pár bot a pokaždé co si například já změním obuv na pohodlnější, nebo méně promočenou tak si je dávam na tuhle sušičku https://www.5mfencing.com/ostatni-2/for-dry-vysousec-a-likvidator-zapachu-ozonem/, která funguje prostě do doby dokuď ji nevypnu. Používá jí i manželka po tréninkach a docela nám to zachraňuje nohy a nosy.