Oblečení do proměnlivých podmínek – nenechte se zaskočit jarem

Jestli už je vaše kolo ze sta procent připraveno na sezónu, nejspíš nastal čas zkontrolovat svůj šatník a ujistit se, že vám v něm nic nechybí. Jarní počasí je totiž nevyzpytatelné.

CTM Rovay


Moderní střih, funkční materiál a decentní barevné provedení. V nabídce oblečení slovenské značky CTM najdete třeba tento dres s dlouhým rukávem, který má volnější střih. Právě takový oceníte zejména při ježdění po trailech i následném posezení u piva. Skládá se ze tří materiálů vyrobených v Itálii, jeho šití však probíhá na Slovensku. Odlišnost horní a spodní části předního dílu zajišťuje maximální komfort, stejně jako plně odvětraný zádní díl s prodlouženým střihem. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 1300 Kč. Více informací najdete na tomto odkazu.

Sportful Fiandre Pro


Přestože se venku pomalu, ale jistě otepluje, není nad zálohu v podobě kvalitního kousku do chladnějších podmínek. Cyklobunda s krátkým rukávem Fiandre Pro je určená těm nejnáročnějším jezdcům. Dokazují to i její vlastnosti – je větru- i voděodolná, ale zároveň vysoce prodyšná díky materiálům Polartec a Neoshell. Vybavená je i voděodolným zipem YKK Vision. Nechybí tři zadní kapsy a reflexní prvky. Určena je do teplot od 10 stupňů. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 5500 Kč. Více informací najdete na tomto odkazu.


Gore Wear Spirit Vest


Do kategorie univerzálního oblečení, které dokáže vaši vyjížďku zachránit před průšvihem, patří i vesta od Gore. Tato propracovaná svrchní vrstva se hodí vždy, když se v průběhu jízdy změní podmínky nebo teplota. Kvalitní materiály se postarají o to, že je plně větru- i voděodolná, což navíc neovlivňuje schopnost „dýchat“. Ergonomický střih s prodlouženou zadní částí je optimalizovaný pro cyklistiku. Za zmínku stojí i reflexní provedení či nízká hmotnost, vesta váží jen 154 g. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 2500 Kč. Více informací najdete na tomto odkazu.

Alé Dryarn


Typickým cyklistickým outfitem pro jaro a podzim je kombinace krátkých kalhot a návleků na nohy. Právě návleky Alé Dryarn jsou nejoblíbenější volbou zákazníků této značky. Důvodem je jejich pružnost a přiléhavý střih, který neomezuje pohyb nohy, a současně schopnost díky mikrovláknům Dryarn udržovat nohy v teple a suchu i v nepříznivých podmínkách. Černé provedení navíc ladí téměř ke každé barevné kombinaci. Vybavené jsou i reflexním logem. Známkou kvality je i „značka“ made in Italy. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 1000 Kč. Více informací najdete na tomto odkazu.

Kellys Rival


Vhodným kouskem na přechodné období je i dlouhý dres od Kellys určený vyznavačům aerodynamických střihů a provedení. I když se funkcí řadí k teplejším dresům, a to i díky vnitřní struktuře, nemusíte se bát nepříjemného pocitu při vyšší intenzitě. Technický materiál totiž zajišťuje optimální odvětrání a regulaci vlhkosti. Přední část je celorozepínací, vzadu jsou tři kapsy plus jedna na zip. V pase se nachází pogumovaný lem pro stabilní polohu během jízdy. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 1300 Kč. Více informací najdete na tomto odkazu.

Giro Chrono Expert


Moderní vzhled, nadčasový střih a trvalé vlastnosti dresu. Tak by se dal v krátkosti popsat model Chrono Expert od značky Giro. Tento kousek byl šitý s ohledem na požadavky závodního využití, což dokazuje jeho nekompromisní a pevně přiléhavý střih. Určen je především do teplejších podmínek, díky čemuž mohly být použity lehké a prodyšné materiály, celkově v poměru 90 % polyester a 10 % elasten. Dres má tři zadní kapsy a lemy na rukávech i v pase. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 2600 Kč. Více informací najdete na tomto odkazu.

Craft Pro Nano Wind


Jestli se nechcete nechat zaskočit nepřízní počasí, ale zároveň s sebou nechcete vláčet objemné svršky, zkuste skladnou a lehkou bundu značky Craft. Ušitá je z jednoho z nejlehčích materiálů na trhu, který zaručuje větruodolnost a současně prodyšnost na zadním perforovaném dílu. Střih je navržený podle potřeb elitních jezdců s ohledem na minimalizaci přesahů. Pohodlné nošení zajišťují i pružné meshové panely. Nemusíte si lámat hlavu se skladností, bunda se dá nacpat do její vlastní kapsy. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 4000 Kč. Více informací najdete na tomto odkazu.

Karpos Jump


Kvalitní výrobky značky Karpos jistě znají mnozí z vás. Jedním z nich je například dres Jump. Už jeho název napovídá o volnějším střihu se zachováním funkčnosti zejména v teplých letních měsících. Aby vás příjemně zahřál v brzkých ranních hodinách, kdy je to potřeba, je vyrobený ze dvou materiálů. V oblasti límce je použitá síťovina, zbytek dresu je tvořen textilií K-Sense, která se vyznačuje rychlým schnutím a pružností. V zadní části navíc objevíte i praktickou dvojitou kapsu se zipem. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 2300 Kč. Více informací najdete na tomto odkazu.

Pokud vás některý z uvedených produktů zaujal, neváhejte kontaktovat prodejce na uvedených odkazech.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Zimní cyklistické bundy - chrání, hřejí a co ještě? PR článek

Zimní cyklistické bundy - chrání, hřejí a co ještě?

Ježdění v zimě má své kouzlo. Důležitým faktorem je ochrana před chladem, srážkami, ale i vhodné odvětrávání a viditelnost. Opět přinášíme několik tipů.
CamelBak Chase 8 Vest - když kapsy dresu nestačí, ale batoh je zbytečně velký

CamelBak Chase 8 Vest - když kapsy dresu nestačí, ale batoh je zbytečně velký

Univerzální řešení pro cyklisty, běžce i turisty.
Dresy do horkých letních dní PR článek

Dresy do horkých letních dní

Sezóna je v plném proudu, teploty stoupají. Vhodný cyklistický dres chrání a hlavně pomáhá při ochlazování a odvádění vlhkosti. Vyberte si u nás.
keyboard_arrow_up