Co se může na začátku nové sezony hodit?

Zatímco životnost spousty komponentů a doplňků se dá měřit doslova na roky, jsou tady i takové, které zaslouží častější výměnu. A nutně to nemusí být jen komponenty či dopľnky úzce spjaté přímo s kolem. Mohou to být i například doplňky, které zvyšují komfort a bezpečnost jezdce samotného.

GIRO Source MIPS

Tato helma kombinuje pokročilý výkon a ochranu v robustním designu. Díky hlubokému profilu s důmyslným systémem větrání pomocí 16 směrovaných otvorů pomáhá udržovat teplotní komfort. A díky pohodlnému systému Roc Loc 5 a integrované ochraně MIPS®, navíc s nastavitelným šroubovacím štítkem ve stylu moto, získáte helmu, která je schopna jet s vámi za zábavou a dobrodružstvím. Je vybavena EPS pěnovou vložkou a COOLFIT ANTI-MICROBIAL výstelkou. Cena 3599 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Neon Arrow

Sluneční brýle Neon ARROW, které mají extra lehké a odolné obroučky z materiálu Grilamid TR 90, jsou určeny na jakoukoliv sportovní aktivitu. Polykarbonátové samozatmavovací Phototronic Plus Blue čočky jsou nejen vhodné na širokou škálu sportovního použití, ale i odolné proti nárazům a poškrábání. Plusem je i nosník, vyrobený ze speciální měkké gumy. Cena 2 749 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Crankbrothers Egg Beater 1

Řada Egg Beater představuje díky své minimální hmotnosti ideální pedály pro XC závody a maratony. Pedály se otáčejí na kluzném pouzdru na vnitřní straně a na průmyslovém ložisku na vnější straně. Čtyřstranný zámek a otevřený design mají skvělé samočistící schopnosti a neucpou se ani v těch nejhorších podmínkách. Cena 1 499 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.



Sram Centerline

Stav brzdových kotoučů je mnohdy přehlížen, v mnoha případech se vymění jen destičky, ale už se zapomíná kontrolovat tloušťka kotouče. Přitom je to tak snadné, vždyť i sami výrobci uvádění přímo na kotoučích nejmenší požadovanou šířku. Sram Centerline Rounded je brzdový kotouč, s uchycením na šest děr, se zaoblenými hranami, schválený pro závodní použití, je originálním kotoučem pro brzdy Sram Guide. Konstrukce pomáhá předejít vibracím a nabízí se o průměrech 140, 160, 180 a 200 mm. Cena 1 599 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.


Continental Trail King

Jedním z komponentů, které je potřeba měnit často, jsou bezpochyby pláště. Ty nejenže zajišťují bezpečnou a kontrolovanou jízdu, ale do určité míry zajišťují i komfort. Agresivní vzorek Continental Trail King drží i na nejkluzčích kamenech a kořenech. S tímto pláštěm si udržíte přesnou stopu v jakémkoliv terénu. MTB plášť Continental Trail King s kevlarovou patkou můžete použít i v bezdušovém provedení, a při rozměru 29 x 2,20" váží 850 g. Cena 2 049 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.



BBB BSD-141/142/143 ECHELON

Unisexové sedlo Echelon kombinuje vynikající výkon s maximálním pohodlím. Široký otvor eliminuje tlakové body v perineální oblasti a udržuje proudění krve beze změny, a to i v nakloněných jízdních pozicích. Lehká pěna s vysokou hustotou poskytuje dobrou podporu při dlouhých jízdách. Povrch je voděodolný. Použití je jak pro silnici, tak MTB a nabízí se ve třech šířkách, 145, 155 a 165 mm. Váží 278 g a jeho cena je 2 149 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

KLS POISON

Gripy Kellys Poison s agresivní texturou s protiskluzovými vlastnostmi zajišťují pevný úchop za každých podmínek. Odolná směs zaručí zároveň i komfort nejen během celodenního ježdění. Montáž usnadní dva lehké slitinové kroužky, které udrží grip pevně na řídítkách, a zaručí tak jistotu, že budou držet na svém místě. Cena 449 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

MicroShift ADVENT X G-Series 10sp. 11-48z

Kazeta ADVENT X je 10rychlostní, s rozsahem pastorků 11 až 48 zubů a při výrobě byla použita kombinace oceli a hliníku a její váha je 424 g. Je kompatibilní se standardními náboji HG a její perfektně tvarované pastorky mají vysoký standard odolnosti a přesnosti. Rozhodně se může hodit nejen jako náhrada kazet od notoricky známých výrobců. Cena 1 649 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.



Pro kompletní informace o produktech navštivte, prosím, stránky jednotlivých výrobců/dovozců.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Zimní cyklistické bundy - chrání, hřejí a co ještě? PR článek

Zimní cyklistické bundy - chrání, hřejí a co ještě?

Ježdění v zimě má své kouzlo. Důležitým faktorem je ochrana před chladem, srážkami, ale i vhodné odvětrávání a viditelnost. Opět přinášíme několik tipů.
Test: Brýle Neon Air Pro - jasný pohled v každém světle

Test: Brýle Neon Air Pro - jasný pohled v každém světle

Mezi klíčové součásti sportovní výbavy rozhodně patří kvalitní brýle. Model Air Pro, určený pro všechny myslitelné disciplíny, je vrcholem nabídky italského výrobce NEON.
Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
keyboard_arrow_up