Enduro výbava pro každodenní zábavu

Rád(a) to pouštíš dolů z kopce rozbitým terénem? V tom případě zbystři, enduro je koneckonců náročná disciplína a vyžaduje kvalitní výbavu.

Craft Core Offroad

Přiléhavé elasťáky nechme XC-čkářům, k enduru neodmyslitelně patří volné šortky. Craft Core Offroad spojují příjemné s užitečným, jedná se o kraťasy, které dobře odvádějí pot, ale zároveň jsou prodyšné, což v těchto horkých dnech přijde vhod. Mají tři praktické kapsy a reflexní prvky zvyšující bezpečnost. Aby padly každé postavě, jsou vybavené praktickými háčky v oblasti pasu. Jejich cena je 1699 Kč a najdeš je na MTBIKER shopu, případně na stránkách dodavatele.

Kellys Tyrion 2

Ruku v ruce s volnými šortkami jde i volný dres. V případě kousku Kellys Tyrion 2 se bavíme o lehoučkém letním dresu, přičemž jednou z jeho největších devíz je použití rychleschnoucí látky. To ho předurčuje i k použití na náročnějších vyjížďkách během letních měsíců. Leckterého bikera jistě potěší i drobné detaily jako například hadřík na čištění slunečních brýlí nebo malá kapsička na klíče na vnitřní straně dresu. Jeho cena je 989 Kč a najdeš ho na MTBIKER shopu, případně na stránkách výrobce.

Giro Tyrant Spherical

Jedním z nejdůležitějších aspektů dobré vyjížďky je kvalitní přilba a s ní spojený pocit bezpečí. Tato určitě patří mezi nejlepší ve své kategorii, čehož je důkazem i použití inovativní Spherical powered by Mips. Ta v případě pádu snižuje účinek rotačních sil na mozek, čímž zvyšuje ochranu hlavy. Ve spojení s osvědčenou technologií upínání Roc Loc®, deseti větracími otvory a nastavitelným štítkem se stane skvělým společníkem na vyjížďky. Její cena je 4199 Kč a najdeš ji na MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Selle San Marco GrouND Carbon FX

Ruku na srdce, kdo z nás si vůbec nezakládá na hmotnosti svého jednostopého miláčka? Pro ty, kteří už nemají kde jinde šetřit na hmotnosti, a zároveň ocení nějaké to pohodlí navíc, je tu karbonové sedlo. Z karbonu jsou vyrobené ližiny i skořepina, polstrování je z pěny Biofoam. Tato kombinace materiálů zajišťuje lepší tlumení drobných nerovností, zejména během přesunu od jednoho trailu k druhému. Cena tohoto sedla je 4099 Kč a najdeš ho na MTBIKER shopu, případně na stránkách dodavatele.

Weldtite Jetvalve s držákem

Komu by se chtělo trávit půl dne nafukováním prázdného kola a nechat si kvůli defektu ujet všechny kámoše? Proces huštění bezpochyby urychlí CO2 bombička, kterou je ale potřeba někam pohodlně umístit. Anglická značka Weldtite vsadila na místo pod držákem na bidon. Vejde se tam plnicí ventil a s ním i dvě rezervní 16gramové bombičky. V nabídce jsou i jiné možnosti převážení. Cena tohoto setu je 639 Kč a najdeš ho na MTBIKER shopu, případně na stránkách dodavatele.


Tatze MC-AIR

Masivní platformové pedály Tatze MC-AIR už na první pohled snesou tvrdší zacházení. Co je ale nejdůležitější, noha na nich zůstane jako přikovaná, o což se postará 14 pinů na každé straně pedálu. Aby se biker nemusel obávat blátivých vyjížděk, vsadili v Tatze na kvalitní a zapouzdřená ložiska. V základní verzi se dodávají s chrom-molybdenovou osou, existuje ale možnost přejít na lehčí titanovou. Jejich cena je 3149 Kč a najdeš je na MTBIKER shopu, případně na stránkách dodavatele.

Sram Eagle GX 12 sp

Jednopřevodníky vládnou světu a ve většině případů k nim putuje 12rychlostní kazeta. S kazetou Sram Eagle GX o rozsahu 10-50 zubů budou kopce o něco jednodušší, k čemuž přispívá i její příznivá hmotnost. s použitím technologie X-GLIDE™ 2 je řazení opět o něco snazší a řetěz vydrží víc kilometrů. Zejména v nepříznivých a mokrých podmínkách tato kazeta vyčnívá z davu, použitá konstrukce X-DOME™ totiž brání hromadění bláta. Její cena je 4949 Kč a najdeš ji na MTBIKER shopu, případně na stránkách dodavatele.

MTB Rival insert

Kombinace drahých kol, podhuštěných bezdušáků a rockgarden úplně nejde dohromady. Právě proto existují inserty, jejichž úkol zdaleka nekončí u ochrany ráfků. Inserty značky Rival kromě toho zvyšují grip a jistotu v zatáčkách, jízda s nimi má hladší průběh, což umožňuje jet agresivněji a rychleji. Dostupné jsou v několika variantách, které se odlišují buď šířkou ráfku, do kterého jsou určeny, nebo i podle stylu a agresivity jízdy konkrétního bikera. Cena insertu je 1249 Kč a najdeš ho na MTBIKER shopu, případně na stránkách dodavatele.



Pro kompletní informace o produktech navštivte, prosím, stránky jednotlivých výrobců/dovozců.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
Hardtaily do 30 tisíc - ideál pro začínajícího cyklistu PR článek

Hardtaily do 30 tisíc - ideál pro začínajícího cyklistu

Při začátcích s cyklistikou je výborným řešením kvalitní, ale stále dostupný model. Dnes se podíváme na několik hardtailů, které udělají radost i nenáročným cyklistům.
Tuning kola - když všechno ostatní už máme PR článek

Tuning kola - když všechno ostatní už máme

Kolo není pouze dopravní prostředek. Je to vášeň, relax, svoboda či únik z reality a zaslouží si „hýčkání a péči“. Například v podobě prémiových komponent.
keyboard_arrow_up