Dárky pro každého cyklistu

Co nadělit cyklistům a cyklistkám pod stromeček? Přinášíme pár tipů, které by vám mohly usnadnit vybírání.

Wittkop TWIN MEDICUS Race 4.0 Gel sport

Sedlo je část kola, se kterou je v kontaktu největší část těla cyklisty, a to je rozhodně důvod, proč jeho výběru věnovat náležitou pozornost. Sedlo Medicus Twin Race 4.0 německého výrobce Wittkop přináší pro gravel a MTB jezdce především komfort gelové výplně. Anatomický otvor ve středu sedla a šířka 160 mm zaručují pohodlí i při dlouhých vyjížďkách. Cena sedla je 449 Kč a najdeš ho v našem MTBIKER shopu či na stránkách dodavatele.

Craft Mesh Superlight

Černé scampolo švédské značky Craft můžeš využít jako první vrstvu pod dres, ale v horkých dnech dobře poslouží i jako svrchní vrstva. Scampolo je ušito ze šestikanálkového vlákna, které rychle odvádí pot a schne, má ploché švy, velmi nízkou gramáž a díky chladivému efektu tě i v teplém počasí udrží v pohodlí. Scampolo je navíc částečně vyrobeno z recyklovaného materiálu. Cena scampola je 979 Kč a najdeš ho v našem MTBIKER shopu či na stránkách dodavatele.

Frog Tadpole mini

Nesmíme zapomenout ani na nejmenší cyklisty. Odrážedlo Frog Tadpole mini ve velikosti 10“ je určeno skutečně pro ty úplně nejmenší, a to už od věku zhruba jednoho roku. Váží pouhých 3,46 kg a je tak pro děti snadno ovladatelné a pro rodiče lehké na přenášení. Mini odrážedlo je vybaveno zadní brzdou s malou a snadno dosažitelnou brzdovou páčkou, řídítka jsou navíc zajištěna bezpečnostním zámkem proti přetočení. Cena odrážedla je 7190 Kč a najdeš ho v našem MTBIKER shopu či na stránkách dodavatele.

Kellys Kiru Race

O stupeň větším odrážedlem je Kellys KIRU RACE s 12“ koly. Jeho největší zajímavostí je materiál – není vyrobeno z hliníku, ale ze slitiny magnézia, a jeho váha je tak pouhých 4,1 kg. Kromě zadní brzdy s páčkou uzpůsobenou dětské ruce má odrážedlo i stupátka, a především nízko položené těžiště. V kombinaci s neotřelým designem a nevšedními barevnými kombinacemi je tak toto odrážedlo zajímavým kouskem pro děti i rodiče. Cena odrážedla je 4999 Kč a najdeš ho v našem MTBIKER shopu či na stránkách dodavatele.

SiS Rego Rapid Recovery

Důležitou součástí každého sportování je regenerace. Všem cyklistům by se tak mohl hodit regenerační nápoj SiS REGO Rapid. O rychlé doplnění energie se postará mix sacharidů (60 %), o zotavení svalů bílkoviny (30 %), ve složení navíc najdete elektrolyty a vitamíny. Obsažené bílkoviny jsou sójové, takže nápoj je vhodný i pro sportovce s alergií na laktózu. Cena 500g balení přípravku je 359 Kč a najdeš ho v našem MTBIKER shopu či na stránkách dodavatele.

TaXXi Elite 1

Pro všechny, kteří chtějí sportovat i s malými dětmi je určen vozík TaXXI Elite 1. Cyklovozík s nastavitelným odpružením můžete snadno proměnit v kočárek s malým předním kolečkem či ve sportovní trojkolový kočárek s brzdou. Bezpečí vašeho potomka zajistí pětibodový bezpečnostní pás a vše potřebné uložíte do 40l zavazadlového prostoru. Díky velkým bočním oknům může malý pasažér pozorovat okolní svět, jeho pohodlí zajistí opěrky hlavy a polstrování. Cena je 15 694 Kč a najdeš ho na stránkách dodavatele.

CTM Molab

Nejvíce fatálních úrazů při cyklistice vzniká špatnou (nebo dokonce žádnou) ochranou hlavy. Cyklistických přileb je na trhu celá řada a s CTM Molab, určenou především na traily, určitě neuděláš krok vedle. Bezpečnost zajistí in-mold technologie, hlubší profil a prodloužený zátylek. Praktické jsou vyjímatelné vycpávky, které lze snadno vyprat, k přilbě jsou navíc dodávány i náhradní vycpávky. Cena přilby je 1349 Kč a najdeš ji v našem MTBIKER shopu či na stránkách dodavatele.

Crankbrothers Multi 10/17/19

Každý cyklista se někdy ocitne v situaci, kdy potřebuje při vyjížďce něco na kole opravit. K těmto opravám určený multiklíč CRANKBROTHERS Multi se vyrábí ve 3 variantách – s 10, 17 a 19 funkcemi. Základní verze, vážící jen 124 g, obsahuje 7 inbusů, 2 šroubováky a torx, vybavenější varianty mají navíc hlavně nýtovač, stranové a centrovací klíče. Cena multiklíče s 10 funkcemi je 489 Kč a najdeš ji v našem MTBIKER shopu či na stránkách dodavatele.

Blackburn Click USB

Šikovná nenápadná blikačka, která není na kole téměř vidět? Přesně to je Blackburn Click USB. Navzdory velmi nízké hmotnosti (18 gramů) nabízí světelný tok 60 lumenů, díky kterému budeš na silnici viditelný i ve dne. Velmi praktické je dobíjení pomocí micro USB kabelu, takže můžeš dát ,,sbohem” knoflíkovým bateriím. Na řídítka se upíná pomocí jednoduchého silikonového řemínku. Její cena je 559 Kč a najdeš ji na našem MTBIKER shopu, nebo na stránce dodavatele.

Vittoria Barzo

Pláště italské značky najdou své uplatnění zejména v rychlém světě XC, ale nemusíte se jim vyhýbat ani u trailů. Spolu s rychlým odvalováním totiž nabízí i skvělý grip, pod který se podepisuje zejména použití čtyř směsí o různé tvrdosti s názvem 4C. Inovovaná Grafen 2.0 směs zajišťuje ještě vyšší odolnost. Navíc je plášť připravený pro bezdušové použití, aby byl pocit z jízdy ještě příjemnější a jistější. Cena za kus je 1 499 Kč a koupit ho můžeš na našem MTBIKER shopu nebo na stránce dodavatele.

Weldtite DeLuxe

Čistící sada Weldtite DeLuxe nabízí kvalitní cyklokosmetiku - vždyť všichni chceme pro naše dvoukolové ,,oře” to nejlepší. Po umytí kola pomocí biologicky odbouratelného čistícího prostředku, vhodného na rám, vidlici i pláště, a kartáče s měkkými štětinami, můžete ošetření rámu ještě vyšperkovat keramickou hydrofobní ochranou, která zajišťuje sklouznutí nečistot z rámu kola. Cena tohoto setu je 919 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu, nebo na stránce dodavatele.

Alé PRR STARS

Každý cyklista chce na kole vypadat dobře a správnou volbou dresu tomu můžete jít naproti. Pro letní měsíce je určen prodyšný dres Alé PRR STARS, ušitý pomocí technologie Body Mapping, díky které dres během jízdy perfektně přiléhá k tělu. Kombinace materiálů na těch správných místech zaručuje správnou prodyšnost a funkční vlastnosti, petrolejová barva se žlutými hvězdičkami se postará o to, že se za vámi každý otočí. Cena dresu je 2849 Kč a najdeš jej v našem MTBIKER shopu či na stránkách dodavatele.

Dárkové poukazy od MTBIKER

Pokud byste si nebyli jistí, co by si váš cyklista nebo cyklistka pod stromečkem přáli najít, může být ideálním řešením dárkový poukaz. Nabízíme jej v elektronické podobě s platností jeden rok a uplatnit se dá jak na nákup v e-shopu či prodejně, tak například na bikefitting nebo MTHIKER e-shopu. Možností je mnoho, a pokud nevyberete vy, pro obdarované cyklisty a cyklistky to na MTBIKER shopu nebude problém. Cena poukazu začíná na 245 Kč a najdeš jej v našem MTBIKER shopu.

Víc produktů, ze kterých určitě vybereš dárek pro každého cyklistu či cyklistku, nalezneš na MTBIKER shopu.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Pláště do těžkého terénu - spolehni se na grip PR článek

Pláště do těžkého terénu - spolehni se na grip

Jarní podmínky jsou spojeny zejména s promočeným terénem. Na druhé straně jsou zde disciplíny jako trail a enduro, kde je přilnavost na prvním místě. Máš správné pláště?
Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
Hardtaily do 30 tisíc - ideál pro začínajícího cyklistu PR článek

Hardtaily do 30 tisíc - ideál pro začínajícího cyklistu

Při začátcích s cyklistikou je výborným řešením kvalitní, ale stále dostupný model. Dnes se podíváme na několik hardtailů, které udělají radost i nenáročným cyklistům.
keyboard_arrow_up