Dárky pro enduro jezdce - od štědrovečerního stolu na kolo

Vybrat správný dárek může být někdy těžší, než se zdá, ale u cyklistů je to jednoduché - nejsnadnější je vybrat nějaký komponent na kolo nebo pěkný kousek do cyklistického šatníku.

Tatze Two-Face Titan

Pedály Tatze Two-Face patří mezi nejuniverzálnější pedály na trhu - v létě nabídnou stabilitu s „nášlapy”, v zimě zase hravost s platformami. Strany pedálu jsou totiž rozdílné - zatímco na jedné straně je zámek na zacvaknutí tretry, kompatibilní s SPD zarážkami, druhá strana je vybavena piny, které drží nohu na místě po dobu sjezdu. Jsou vyrobeny z titanu, a proto kromě univerzálnosti, vynikají i lehkostí a pevností. Cena za pár je 5 590 Kč a najdeš je na našem MTBIKER shopu nebo na stránce dodavatele.

Weldtite Jetvalve s opravárenskou sadou

Pokud nemáš ve zvyku vozit do terénu pumpičku, postačí v případě krize i CO2 bombička. Weldtite Jetvalve se vejde i do podsedlové brašny nebo kapsy na dresu a poskytuje všechno, co je nutné na rychlou opravu defektu. V rámci setu dostaneš pár montážních pák, plnicí ventil se dvěma CO2 bombičkami a samolepící záplaty na opravu defektu. Celý set drží pohromadě silikonové gumičky. Jeho cena je 709 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu nebo na stránce dodavatele.

Crankbrothers Stamp Speedlace

Cyklistické boty z dílny amerického výrobce Crankbrothers jsou určeny pro platformové pedály s piny. S těmi si rozumí zejména MC2 podrážka, vybavená vzorkem ideálním pro platformové pedály, která zajišťuje jak grip, tak i odolnost. V případě, že je nutné z kola sesednout, nabízí jistotu při chůzi díky speciálním zónám na špičce i na patě. Celek doplňují detaily, jako je například kapsička na tkaničky, aby se nezamotaly do řetězu. Jejich cena je 3 549 Kč a najdeš je na MTBIKER shopu nebo na stránce dodavatele.

Giro Tempo MTB

Sjezdové brýle Tempo MTB nabízejí zejména široké zorné pole, za což vděčí technologii Expansion View Technology. Díky tomu, i zásluhou čirého provedení skel, jsou ideální pro jízdu v lese a na trailech. Samotná skla jsou vyrobena z polykarbonátu technologií True Sight a mají úpravu proti zamlžování. Zároveň jsou kompatibilní s dioptrickými brýlemi. Cena je 1 099 Kč a najdeš je opět na MTBIKER shopu nebo na stránce dodavatele.

microSHIFT XCD

MicroSHIFT vpadl do světa cyklistiky jako alternativa Shimana nebo Sramu. Většinou je nutné koupit si celou sadu, ale pokud chceš z jejich dílny vyzkoušet jen přehazovačku, jsi na správném místě - právě tento kousek je kompatibilní s oběma výrobci. Změna převodu nastává v momentu, kdy je lanko proti jiným modelům vedeno příměji. To ji předurčuje zejména k použití na technických tratích či tratích s častými změnami rychlosti. Její cena je 1 799 Kč a najdeš ji na našem MTBIKER shopu nebo na stránce dodavatele.

Wittkop Selle Esse Volcano Plus Short

Lehké sedlo značky Wittkop je všestranný kousek, který využije leckterý cyklista. Ale nejvíc ho ocení jezdci preferující vyjížďky za tmy, protože se na ocelových vzpěrách a také na potahu nacházejí reflexní prvky zhotovené z materiálu 3M™ Scotchlite™. Skořepina sedla je karbonová, což pomáhá k minimalizaci hmotnosti. V jeho středu se nachází výřez, problémem tedy nebude ani delší jízda v sedle. Jeho cena je 959 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu nebo na stránce dodavatele.

KLS Rampart

Zejména v začátcích je dobré nosit v terénu chrániče a model KLS Rampart dobře poslouží při jakýchkoliv pádech. Chrániče jsou totiž vyrobeny z pěny E3T, která v případě nárazu tvrdne a absorbuje energii. Zároveň je však lehká, a tak chrániče žádným způsobem netíží ani neomezují. Komfort při nošení zajišťují silikonové lemy a suchý zip. Jelikož se předpokládá použití v náročných podmínkách, jsou odolné proti oděru. Jejich cena je 1 899 Kč a najdeš je rovněž na našem MTBIKER shopu nebo na stránce dodavatele.

Amplifi Track 17

Při náročných sjezdech není nikdy na škodu mít i chránič páteře, a právě toto je jedna z vymožeností šikovného batohu Track 17. Uvnitř se nachází množství přihrádek a je připraven i na použití hydrovaku. Najdeme na něm i několik šikovných řešení, jako jsou kapsy na bederním pásu nebo vodotěsná vrchní kapsa na brýle. Samozřejmostí je i pláštěnka, která obepne celý batoh. Cena batohu je 3 249 Kč a najít ho můžeš na našem MTBIKER shopu nebo na stránce dodavatele.

CTM Pascal III

Šikovná pumpa od CTM poslouží na vše potřebné - nafoukáš s ní vidlici, tlumič i duše. To zprostředkovává přepínač mezi módem vysokého tlaku (HP) a módem vysokého objemu (HV). Přesného tlaku je dosaženo pomocí odvzdušňovacího ventilu umístěného pod ručičkovým manometrem, z kterého je možné odečítat tlak v barech i v PSI, přičemž maximální povolený tlak je 300 PSI. Cena pumpy je 739 Kč a najdeš ji na našem MTBIKER shopu nebo na stránce dodavatele.

MTBIKER tričko Komponenty

My cyklisté se naší zálibou rádi chlubíme na veřejnosti a toto tričko je toho živým důkazem. Kromě komponentů správného enduro kola se na něm nacházejí i drobná loga MTBIKER na rukávu a na spodním štítku. Je vyrobeno z materiálů splňujících ekologické standardy, které jsou zároveň příjemné na dotyk, a z udržitelných materiálů je zhotoven i samotný potisk. Jeho cena je 389 Kč a koupit si ho můžeš na našem MTBIKER shopu.

Pro více nápadů na dárky pro enduro jezdce navštivte náš MTBIKER shop.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Dámská kola do 60.000 - na cestu i do terénu PR článek

Dámská kola do 60.000 - na cestu i do terénu

Pohyb na dvou kolech je skvělá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvím. Přinášíme výběr dámských kol z naší nabídky pro různé kategorie.
Pláště do těžkého terénu - spolehni se na grip PR článek

Pláště do těžkého terénu - spolehni se na grip

Jarní podmínky jsou spojeny zejména s promočeným terénem. Na druhé straně jsou zde disciplíny jako trail a enduro, kde je přilnavost na prvním místě. Máš správné pláště?
Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
keyboard_arrow_up