Výbava na sezónu - co se může hodit

Sezóna se blíží a s ní i nové výzvy, dobrodružství a tréninky. Zároveň je to příležitost absolvovat je s novými, zajímavými kousky výbavy.

CamelBak Mule 12 - 2 399 Kč


Pokud jsou tvým revírem les a traily a máš rád(a) celodenní vyjížďky, určitě oceníš šikovný batoh, kam naskládáš potřebnou výbavu a vejdou se do něj i nějaké ty tekutiny navíc. CamelBak Mule má úložný prostor 12 litrů, z čehož 3 litry zabírá rezervoár Crux™. Najdeš na něm mnoho šikovných vychytávek, jako například integrovaný organizér, poutko na blikačku nebo popruh na helmu. Součástí je i odnímatelný hrudní a bederní pás. Jeho cena je 3 199 Kč a najdeš jej v našem MTBIKER shopu.

Force Sonic - 1 909 Kč


Popularita fotochromatických skel v poslední době roste hlavně díky jejich univerzálnosti. Brýle Force Sonic můžeš využívat při ježdění ve dne i v podvečer, protože automaticky korigují propustnost světla od 14 do 69 %, v závislosti na podmínkách. Samotná polykarbonátová skla jsou ošetřena úpravou Antifog a Antiscratch, které je chrání před zamlžováním a poškrábáním. Navíc tady najdeme i pevné a pružné grilamidové nožičky. S cenovkou 2 249 Kč je najdeš i v našem MTBIKER shopu.

Muc-Off Chamois Cream - 739 Kč


Ochranný krém Muc-Off Chamois Cream s příjemnou vůní cyklista ocení hlavně při dlouhých a náročných vyjížďkách. Vytváří totiž antibakteriální vrstvu v exponovaných, citlivých a namáhaných místech. Tím pokožku dlouhodobě hydratuje, snižuje tření mezi pokožkou a oblečením, a přispívá tak k její mechanické ochraně. Kromě toho příjemně osvěžuje, a pokud už je pokožka poškozená, napomáhá jejímu hojení a regeneraci. Cena 250 ml balení je 739 Kč a najdeš ho i v našem MTBIKER shopu.

Selle San Marco Aspide Short - 2 049 Kč


Sedlo Selle San Marco Aspide Short Comfort Dynamic Wide nabízí zvýšené pohodlí při jízdě díky tlumení Biofoam, kombinovanému s osvědčeným otvorem. Jde o lehoučké sedlo a za svou nízkou hmotnost vděčí karbonové skořepině Carbon Fiber Reinforced či ližinám z materiálu Manganese. Moderní zkrácený tvar je výhodou při dynamické jízdě, zatímco díky povrchové úpravě Softfeel budou i dlouhé a epické vyjížďky potěšením. Jeho cena je 2 699 Kč a najdeš ho v našem MTBIKER shopu.

Weldtite Jetvalve CO2 - 376 Kč


Únavné a nekonečné foukání kola malou pumpou po defektu? S CO2 pumpou Weldtite Jetvalve je to minulost. Spolu se 16 g bombičkou totiž nahustí kolo nepoměrně rychleji. Její hlavice je univerzální a díky ergonomickému úhlu je foukání velmi jednoduché. Set sám o sobě skoro nic neváží - bombička je z hliníku s plastovým ochranným krytem. Díky drobným rozměrům se dá umístit do kapsičky, na rám kola, nebo na jiná místa. Cena setu je 376 Kč a najdeš ho v našem MTBIKER shopu.

Craft Essence Light - 1 829 Kč


Lehkou bundu Craft Essence Light se vyplatí přibalit na jakoukoli vyjížďku. Na jaře ochrání proti větru a chladu, v létě oceníš její voděodolnost, dosaženou úpravou DWR. Díky ergonomickému střihu, elastickým panelům a prodloužené zádové části se dobře přizpůsobí tělu v jezdecké pozici. Praktičnost zvyšují reflexní prvky, kromě toho se dá sbalit do vlastní zadní kapsy. Její cena je 2 149 Kč a ve fluo nebo černém provedení ji najdeš v našem MTBIKER shopu.

Vortex Bugout - 154 Kč


Bezdušové pláště jsou skvělá věc, někdy je ale díra nad síly tmelu. Pokud to nechceme uhrát na tlačení kola k nejbližšímu vlaku, vyplatí se s sebou vozit sadu na opravu takových defektů. Vortex Bugout se skládá z jemně vroubkované čistící jehly na vybroušení postiženého místa, provlékací jehly na zanesení knotu do díry a k tomu čtyř knotů na opravu pláště. Celek je chráněný šikovným obalem. Cena setu je 259 Kč a najdeš ho v našem MTBIKER shopu.

Vortex Splash - 45 Kč


Pitný režim je důležitý při jakékoli aktivitě, hlavně v létě. Cyklistický bidon Vortex Splash o objemu 0,75 litru je vyrobený z LDPE, což usnadňuje jeho stlačování a pití. Gumový náustek je snadno ovladatelný zuby a zabezpečuje zvýšený průtok tekutiny. Je možné ho z lahve demontovat a samostatně vyčistit. Celou lahev je možno umývat i v myčce a je BPA-free, tedy šetrná i vůči lidskému tělu. Její cena je 71 Kč a najdeš ji v našem MTBIKER shopu.

V případě, že by ses chtěl/a podívat na další věci, které potěší na začátku sezóny, můžeš navštívit náš MTBIKER shop.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě PR článek

Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě

Počasí si z nás dělá poslední týdny dobrý den a zažíváme bláznivé podmínky - sníh, déšť i bláto. Jakou výbavu zvolit do takového počasí?
Pohon a řazení – očisti, namaž, upgradni PR článek

Pohon a řazení – očisti, namaž, upgradni

Mezi „spotřebáky“ na kole patří i různé části pohonu, některé vydrží kratší dobu, jiné déle. Přinášíme několik tipů, po kterých můžete sáhnout.
Výbava na dlouhé výlety - vzhůru za dobrodružstvím PR článek

Výbava na dlouhé výlety - vzhůru za dobrodružstvím

Každé správné dobrodružství ale vyžaduje i technickou přípravu. Co by nemělo chybět?
keyboard_arrow_up