Výbava pro každého cyklistu

Sezona je v plném proudu, na cestách, cyklostezkách i v terénu je plno cyklistů. Co by nemělo chybět ve vaší výbavě, abyste si užili výjezd nebo výlet?

BBB Easyroad - 28,99 €

BBB Easyroad
Ať už budete potřebovat přifouknout kolo nebo nafoukat duši po výměně v případě defektu, BMP-49 od výrobce BBB je ideálním partnerem díky nízké hmotnosti (jen 109 g) a kompaktním rozměrům. Hadička je výsuvná z těla minipumpy, takže nebude zabírat místo. Hlavice je univerzální pro všechny běžné ventily. Pokud ji nebudete chtít vozit v dresu, stačí použít přibalený držák na kolo. MOC produktu je 819 Kč a najdete ho v MTBIKER eshopu.

CrankBrothers Multi - 19,99 €

CrankBrothers Multi multikľúč
Malý šikovný multiklíč může být velkým pomocníkem, ať už bude potřeba něco jen dotáhnout, nastavit sklon sedla nebo doladit řazení, s tímto multiklíčem to hravě zvládnete. Nářadí je vyrobeno z odolné vysokopevnostní oceli, tělo z hliníku, aby byla hmotnost co nejnižší. Povrch je upravený tak, aby neklouzal ani při práci v rukavicích. Jeho délka je jen 9 cm, takže nezabere mnoho místa v podsedlové kapsičce nebo v kapse dresu. Za 479 Kč ho najdete v MTBIKER eshopu.

Lifesystems Pocket lekárnička - 22,99 €

Lifesystems Pocket lekárnička
Stejně jako se kolu může stát cokoli, i my můžeme utrpět úraz nebo potkat někoho, kdo potřebuje pomoc. Pro tyto případy máme v nabídce lékárničku od Lifesystems. Její obsah je pečlivě vybraný na základě spolupráce s horskými záchranáři. Vnitřní část je možné vydělat, díky uspořádání vše vidíte a nemusíte se v kapsičce přehrabovat a ztrácet drahocenný čas, když jde o zdraví. Její cena je 569 Kč a najdete ji v MTBIKER eshopu.

Kellys KLS Handy - 21,99 €

Kellys KLS handy multikľúč
Kellys má v nabídce multifunkční klíč, který kromě běžných nástrojů obsahuje i speciální klíče na centrování kol, nýtovač řetězu a držák na rychlospojku. Všechno, co potřebujete na vaše dobrodružství na dvou kolech. Výhodou je i plochý tvar multiklíče, který v kapse dresu skoro neucítíte. Je vyrobený z kvalitní CR-V oceli a plastu. S tímto nástrojem budete připraveni čelit nepředvídatelným situacím. Najdete ho za 559 Kč na MTBIKER eshopu.

Fenix BC05R V2.0 - 19,90 €

Fenix BC05R V2.0
Dny jsou nyní skoro nejdelší v roce, a to láká cyklisty vyrazit dále. Může se ale stát, že se domů vrátíme až za šera nebo po tmě. Dát o sobě vědět ostatním účastníkům silničního provozu je povinnost a k tomu může sloužit nabíjecí blikačka Fenix BC05R. Nabízí dva stupně výkonu - 5 a 15 lumenů a až 6 režimů svícení s výdrží od 4,5 hodiny do 120 hodin. Nabíjí se pomocí USB-C, je voděodolná, prachu odolná a viditelná ze vzdálenosti 230 metrů. Má cenovku 549 Kč a najdete ji v MTBIKER eshopu.

CTM B.O.T Kit - 10,79 €

CTM B.O.T Kit
Sada na opravu bezdušových plášťů ve stylovém, lehkém a jen něco přes 10 cm dlouhém balení. Určitě potěší minimalisty nebo ty, kdo si potrpí na hmotnost své výbavy. Její rozměry určitě ocení i ti, kdo rádi soutěží na maratonech nebo enduro závodech. V jejím obsahu najdeme jehlu a rašpli, 5 ks 2 mm hrubých knotů a 5 ks 5 mm knotů. Zkratka B.O.T znamená „back on track“, takže zpátky na trať. S touto sadou vás žádný defekt nezastaví. Její MOC je 299 Kč a najdete ji na MTBIKER shopu.

Knog Fang - 32,99 €

Knog Fang multifunkčné náradie
Jestli znáte Knog, víte, že dělají věci jinak. A není to jen proto, že jsou z opačné strany planety nebo proto, že nemají rádi nudu. Pokud jste ještě neměli tu čest, doporučuji podívat se Knog produkty v našem eshopu. Multi nářadí Fang se hodí do dílny nebo do pojízdného servisu. Vyrobené je z pevného odolného kompozitu, nabízí 24 funkcí, např. řezač kartonů, různé nástavce, klíče a po dobře odvedené práci si otvírákem na lahve otevřete i pivo. Za MOC 889 Kč ho najdete v MTBIKER eshopu.

Weldtite sada na opravu bezdušových plášťů - 10,89 €

Weldtite sada na opravu bezdušových plášťov
U bezdušových plášťů se může stát, že tmel na zalepení díry nestačí a tehdy pomůže tato opravná sada. Obsahuje všechny potřebné nástroje, jako nožík na ořezání trčící gumy, rašple, jehly nebo speciální gumový roztok pro lepší utěsnění prostoru. Knot se dokáže tak roztáhnout, že ostatní mini díry už zalepí tmel. Výhodou této sady je, že s ní můžete opravovat defekt bez toho, abyste shazovali kolo z biku. Najdete ji za 261 Kč na MTBIKER eshopu.

SiS Go Energy Mini - 1,79 €

SiS Go Energy Mini
Cyklistika s sebou přináší mnoho benefitů. Ale na to, abychom měli dost síly, potřebujeme dostatečnou zásobu energie. Své o tom vědí hlavně ti, kteří jezdí dlouhé trasy nebo si dokonce rádi zazávodí. Ideálním zdrojem může být energetická tyčinka od SiS, Go Energy Mini. Je totiž výživná, lehce stravitelná, s vysokým obsahem sacharidů. Vyrobená je ze skutečného ovoce a zdravých ingrediencí. MOC je 48 Kč. V různých příchutích ji najdete na MTBIKER eshopu.

Víc zajímavých doplňků, které by se při výjezdech mohly hodit, najdete na našem MTBIKER shopu.
Zdroj fotografií: redakce
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
Tuning kola - když všechno ostatní už máme PR článek

Tuning kola - když všechno ostatní už máme

Kolo není pouze dopravní prostředek. Je to vášeň, relax, svoboda či únik z reality a zaslouží si „hýčkání a péči“. Například v podobě prémiových komponent.
Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě PR článek

Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě

Počasí si z nás dělá poslední týdny dobrý den a zažíváme bláznivé podmínky - sníh, déšť i bláto. Jakou výbavu zvolit do takového počasí?
keyboard_arrow_up