Zimní cyklistické bundy - chrání, hřejí a co ještě?

Ježdění v zimě má své kouzlo. Důležitým faktorem je ochrana před chladem, srážkami, ale i vhodné odvětrávání a viditelnost. Opět přinášíme několik tipů.

FORCE X100 - 71,99 €

bunda FORCE X100, cyklistické bundy na zimu
FORCE je oblíbený pro svůj poměr kvality a ceny. V případě zimní bundy X 100 tomu není jinak. Je vyrobena ze softshellu s vodním sloupcem 10 000 mm a paropropustností 5 000 mm/m2/24 hodin. Střihem je přizpůsobena jezdecké pozici s prodloužením zádové části jako ochranou před nachlazením křížové části zad. Je vybavena YKK zipy, třemi kapsami a jednou na zip. Bezpečnost zvyšují reflexní prvky. Najdete ji ve dvou barvách za MOC 2 099 Kč na MTBIKER shopu.

Castelli ALPHA RoS 2 - 229,90 €

bunda Castelli ALPHA RoS 2, cyklistické bundy na zimu
Vrcholový produkt pro zimní období od tradičního italského výrobce. Je to bunda superlativů, ať jde o odvětrání, hřejivost, prodyšnost nebo odolnost vůči vodě a vlhkosti. Základem je látka GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® 150, prodyšná a odolná vůči dešti a poškození. Konstrukce má oddělené vrstvy. Zatímco ta vnější chrání před vlivy prostředí, vnitřní poskytuje izolaci a regulaci vlhkosti. Ve čtyřech barvách ji najdete za doporučenou cenu 7 399 Kč na MTBIKER shopu.


Sportful Fiandre Pro - 168 €

bunda Sportful Fiandre Pro, Zimní cyklistické bundy
Tato bunda bude vaším parťákem od pozdního podzimu až do časného jara. Budete se v ní cítit jako profesionální cyklista, a to díky sportovnímu střihu, ale zejména díky použitému materiálu Polartec® Neoshell®. Jedná se o lehkou prodyšnou textilii, která je ale zároveň odolná vůči větru a vodě. Přitom umožňuje zachovat volnost pohybu díky elasticitě. Je navržena pro intenzivní ježdění během chladných a deštivých dnů. Ve více barvách ji najdete za MOC od 5 699 Kč na MTBIKER shopu.


VAUDE Qimsa Softshell - 143 €

bunda VAUDE Qimsa Softshell,
Pokud patříte mezi fanoušky pohodlnějšího oblečení, které dokážete využít nejen na kole, zbystřete. Jedna z nejnovějších značek na našem e-shopu nabízí bundu Qimsa. Jedná se o softshellovou bundu s membránou Windproof 100 s povrchovou úpravou Eco Finish odolnou vůči vodě a nečistotám. Vaude se svou filozofií ochrany přírody a udržitelnosti i u této bundy využil recyklovaných materiálů a šetrných výrobních procesů. Její MOC je 4 399 Kč a najdete ji v MTBIKER shopu.


ASSOS MILLE GT 3/3 EVO - 260 €

bunda ASSOS MILLE GT 3/3 EVO, Zimní cyklistické bundy
Pokud se s průměrem nespokojíte a z těch nejlepších věcí upřednostníte ty na samotném vrcholu, doporučujeme podívat se na nabídku švýcarského výrobce ASSOS. Vlastní inovativní materiály, špičkové technologie, prémiové provedení, ale také pohodlný sportovní design naleznete i u této zimní bundy. Nejen o jejích kvalitách vás přesvědčí Imroman v redakčním testu. Ochranu, hřejivost a prodyšnost ve dvou barvách naleznete za MOC 6 399 Kč na MTBIKER shopu.

Craft ADV Bike SubZ - 87,99 €

bunda Craft ADV Bike SubZ,
CRAFT začínal jako výrobce funkčního oblečení pro švédskou armádu. Jsou to právě oni, kdo přišel s unikátním třívrstvým způsobem oblékání – funkční vrstva, hřejivá a ochranná. Dnes patří mezi špičku v cyklistice, běžeckém lyžování a běhu. Cyklistická bunda ADV Bike SubZ není výjimkou. S membránou s vodním sloupcem 10 000 mm a hřejivým fleecem zevnitř vás ochrání a zahřeje i v náročných zimních podmínkách. Na výběr je až šest barevných variant. Její MOC je 3 449 Kč, najdete ji na MTBIKER shopu.


ALÉ Solid Pragma Sharp - 80,99 €

bunda ALÉ Solid Pragma Sharp, Zimní cyklistické bundy
Nápaditý design ALÉ se na cestách jen tak neztratí. Samozřejmostí je také funkčnost a kvalitní zpracování. Solid Pragma Sharp je stvořena do zimních podmínek. Pohodlná jako dres a přitom poskytuje ochranu s třívrstvou membránou Windtex. Uvnitř je měkká a hřejivá, odvádí pot a vlhkost směrem ven a svrchní látka zase chrání před větrem. Pohodlný střih Body Mapping je přizpůsoben cyklistické pozici. Ve dvou barvách za MOC 3 749 Kč ji naleznete v MTBIKER shopu.

SILVINI Ghisallo - 112 €

bunda SILVINI Ghisallo,
Název bundy je odvozen od jména Madonna del Ghisallo, patronky cyklistů. Tak jako ona chrání cyklisty, bude vás chránit i tato bunda od českého výrobce SILVINI. Díky konstrukci a materiálům, vybraným ve spolupráci s Roman Kreuziger Cycling Academy, se můžete těšit na větruodolnost, hřejivost a také vodní sloupec 10 000 mm. Je přizpůsobena sportovnímu posedu na kole, vybavena třemi kapsami a reflexními prvky. Ve třech barvách ji najdete za MOC 3 949 Kč na našem MTBIKER shopu.


Více zimních bund naleznete na našem MTBIKER shopu.
Zdroj fotografií: archiv redakce
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Zimní rukavice na kolo - abychom nepřimrzli k řidítkům PR článek

Zimní rukavice na kolo - abychom nepřimrzli k řidítkům

Jízda na kole může být příjemná i v zimě, základem je samozřejmě tepelný komfort. Přinášíme vám několik tipů na ochranu rukou před chladem.
Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě PR článek

Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě

Počasí si z nás dělá poslední týdny dobrý den a zažíváme bláznivé podmínky - sníh, déšť i bláto. Jakou výbavu zvolit do takového počasí?
keyboard_arrow_up