Vyber si své silniční nebo gravel kolo

V našem eshopu najdeš více než 250 kol zaměřených na jízdu po asfaltových, zpevněných či polních a štěrkových cestách. Prohlédni si menší redakční výběr z naší nabídky.

Kellys SOOT 50 28 - 1 499 €

Lehký hliníkový rám, karbonová vidlice i hydraulické brzdy. To je slovenské gravelové kolo SOOT od Kellysu. Kola jsou obuta v odolných pláštích Schwalbe Smart Sam, jejichž dezén tě bezpečně provede lesními i polními chodníky. Převodový systém 2 x 10 tvoří sada GRX 400 od Shimana. Stejného původu jsou i hydraulické kotoučové brzdy se 160 mm kotouči. Zbytek komponent pochází od samotného Kellysu. V decentní šedé barvě a třech velikostech ho najdeš v MTBIKER eshopu za doporučenou cenu 39 999 Kč.

Kellys SOOT 50 28

GHOST Road Rage Base 28 - 1 099 €

Toto kolo je skvělé v tom, že je jedno, jestli si ho pořídíš jako tréninkové kolo na zimu, resp. nečas nebo jako cestovatelské kolo, na které nahodíš tašky a vyrazíš za dobrodružstvím. Odolný a pohodlný hliníkový rám tě nezklame ani ve strmých stoupáních, při průjezdu kočičími hlavami či na rozbité „polňačce“. Je vybaven ověřenou a odolnou sadou Shimano Sora s rozsahem převodů 2 x 9, mechanickými kotoučovými brzdami a karbonovou vidlicí. Za MOC 34 999 Kč ho najdeš v našem MTBIKER eshopu.

GHOST Road Rage Base 28

Marin Nicasio 28 - 849 €

S tímto kolem můžeš vyrazit na cyklostezku, ale nemusíš se bát ani zkratky přes pole nebo lesní stezky. Můžeš s ním dojíždět do práce či na kávu do města. Je totiž také neuvěřitelně stylové. Cyklistický nadšenec jistě ocení provedení z tenkých ocelových trubek. Ocel je pohodlná a velmi dobře pohlcuje vibrace. K dispozici budete mít 2 x 8 převodový systém Shimano Claris a mechanické kotoučové brzdy Promax. Na pohodlí přidají také 30 mm široké pláště Vee Tire. MOC kola je 23 599 Kč. Najdete ho v MTBIKER eshopu.

Marin Nicasio 28

Marin DSX 2 28 - 1 169 €

Další zajímavý model kola od Marin je DSX 2. Je postaven na geometrii moderních gravelů, ale místo zahnutých silničních řídítek je vybaven rovnými řídítky. Některým jezdcům totiž více vyhovuje širší úchop a také jim je příjemnější manipulace s klasickými brzdovými pákami. Kolo je vhodné zejména pro jízdu po zpevněných cestách, ale nebude mu dělat problém ani štěrk, či polní cesta. O jeho výbavě a detailech si můžeš přečíst v nedávném unboxingu. Jeho MOC je 32 299 Kč. Najdete ho v MTBIKER eshopu.

Marin DSX 2 28

GT Grade Elite 28 - 779 €

Stačí namontovat tašky, košíky, nosiče a vyrazit za několikadenním dobrodružstvím. Tento pohodlný rám prošel modifikací, která přináší ještě více komfortu při celodenní jízdě po jakémkoli terénu. Své pohodlí můžeš ještě zvýšit použitím až 42 mm širokých plášťů. Ve výbavě jsou 37 milimetrové, které jsou kompromisem pro jízdu silnicemi i terénem. K tuhosti přispívají pevné osy. K dispozici je pohon Shimano Claris 2 x 8 a mechanické diskové brzdy Tektro. MOC je 31 799 Kč. Najdete ho v MTBIKER eshopu.

GT Grade Elite 28

Giant TCR Advanced Pro 1 Disc Di2 - 4 399 €

Pro závody i dlouhé jízdy je TCR Advanced jako stvořený. Stoupej do sedla či na vrchařskou prémii, manévruj ve sjezdu rychle a efektivně, jako profesionál. Elektronické řazení Shimano 105 Di2 ti poskytne rozsah převodů 2 x 12, který pokryje všechny profily trati. Hydraulické kotoučové brzdy tě podrží ve sjezdu a můžeš se na ně spolehnout za každého počasí. Nadšený budeš z karbonových ráfků, což přinese tvé jízdě ještě vyšší svižnost a skvělou akceleraci. Doporučená cena je 109 999 Kč. Najdete ho v MTBIKER eshopu.

Giant TCR Advanced Pro 1 Disc Di2

Lapierre AIRCODE DRS 5.0 - 2 949 €

Když se řekne aerodynamika, tak AIRCODE DRS je v podstatě jejím synonymem. Vše je uzpůsobeno pro co nejlepší obtékání vzduchu a co nejnižší odpor. Platí to i pro kabeláž, která je kompletně integrovaná do rámu, řídítek a představce. Posed je snížen také za tímto účelem. Výbavu tvoří spolehlivá sada 105 od Shimana s rozsahem 2 x 11, kola od DT Swiss či karbonová řídítka i sedlovka. AIRCODE je stvořený pro pořádný trénink i na závody, jeho MOC je 93 999 Kč. Najdete ho v MTBIKER eshopu.

Lapierre AIRCODE DRS 5.0

BMC Teammachine SLR SIX - 2 699 €

Další ze skvělých „sportovců“, se kterým můžeš s úsměvem na tváři jezdit od rána do večera, trénovat nebo závodit. Základem je kvalitní karbonový rám a vidlice z dílny tohoto švýcarského výrobce. Ty jsou doplněny 22rychlostní sadou Shimano 105, včetně hydraulických kotoučových brzd a koly Mavic Open. Ty lze použít jako bezdušové. Zajímavostí je také karbonová sedlovka ve tvaru písmene D. Doporučená cena tohoto BMC je 74 099 Kč. V zářivé červené barvě jej naleznete v našem MTBIKER eshopu.

BMC Teammachine SLR SIX
Více kol do nové sezóny naleznete v našem MTBIKER shopu.
Zdroj fotografií: archiv redakce
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Dámská kola do 60.000 - na cestu i do terénu PR článek

Dámská kola do 60.000 - na cestu i do terénu

Pohyb na dvou kolech je skvělá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvím. Přinášíme výběr dámských kol z naší nabídky pro různé kategorie.
Silniční kola do 40 000 - nejen pro začátečníky PR článek

Silniční kola do 40 000 - nejen pro začátečníky

Mít silniční kolo za „levnější peníz“ vůbec neznamená, že je to nekvalitní model. Tyto „žiletky“, které využijí i mírně pokročilí, jsou toho důkazem.
Unboxing: Marin Headlands 1 – karbonový dobrodruh

Unboxing: Marin Headlands 1 – karbonový dobrodruh

Headlands je kopcovitá pobřežní část Kalifornie, plná štěrkových cest, výhledů na oceán i na známý most Golden Gate. Tento karbonový gravel je poctou tomuto místu.
keyboard_arrow_up