Zdravím, ze dne na den se mi v Garmin connect přestaly ukazovat v tabulkách výšek, časů, teplot veškeré hodnoty, tabulky jsou prázdné. Jak mám tohle vyřešit? Díky.
Mám víc kol a všechny mám zadané ve vybavení. Jedno kolo jsem měl nastaveno jako výchozí a automaticky se přiřazovalo ke každé aktivitě cyklistiky. Když jsem si otevřel v telefonu v connectu to konkrétní aktivitu a koukl v té aktivitě do "přidat/odebrat vybavení, bylo to výchozí kolo zaškrtnuté. V případě, že jsem jel na jiném kole, jedno jsem odškrtl a zaškrtl jiné. A ta fajfka (zaškrtnutí) tam zůstalo vidět, i když jsem do té aktivity vlezl po čase.
To primární kolo jsem celé přestavěl a tak jsem ho zadal do vybavení (další kolo), nastavil opět jako výchozí a původní vyřadil.
Bohužel od té doby v aktivitách v přidat/odebrat vybavení se už žádná fajfka (zaškrtávání) nezobrazuje. Pokud zaškrtnu jiné, přiřadí se k té aktivitě i to druhé, jsou tedy přiřazena obě kola. Pokud do té aktivity vlezu po chvíli, opět není v přidat/odebrat vybavení zaškrtnuté žádné kolo (ale v evidenci těch kol ty jízdy jsou přiřazené). V telefonu není možné pro tu aktivitu ty kola měnit, pouze v PC a mě se to nechce stále měnit v počítači.
Nemáte někdo zkušenost s těmahle "časovejma" výzvama - na fotkách označený červenýma šipkama? Zajímá mě, jestli se mě budou do těch 16-ti hodin počítat jenom aktivity, který zaznamenám ručním zapnutím aktivity (v časový ose srdečního tepu jsou pak zaznamenaný zelenou ikonkou a obsahujou záznamy o vzdálenosti, kaloriích, GPS apod.), nebo i ty aktivity, který zaznamenaj hodinky automaticky pomocí funkce Move IQ (v časový ose srdečního tepu jsou zaznamenaný šedou ikonkou a obsahujou v podstatě jenom záznam o tom, od kdy do kdy ta aktivita probíhala)?
Ahoj prizivim se na tomhle vlakne, minuly týden jsem koupil přítelkyni garmin venu a nějak se na nedaří sparovat stravu se stravou. Opakovaně zkoušeno odpojit a opět sparovat přes Connect i stravu - obě aplikace hlásí ze jsou zřízení propojené. Nicméně po ukončení aplikace se záznam nenahraje do stravy. Díky za jakékoliv nápady :)
Nazdar, rád bych se zeptal jestli jde změnit barva v Garmin connect mobile.Když se chci podívat na záznam trasy tak mně ji ukáže, ale ta trasa je zelená.Jde s tím něco dělat ???
Ahoj. Jak jinak nez neco spatne s garminem (garmin connectem) neumite nekdo poradit? V garmin connect zapnu live sehmenty ze stravy, viz foto.... Kliknu zpet, vratim se znovu na stranku kde se zaskrtavaji ty segmenty a mam to vypnute, jako bych to nezapinal. Strava placena, segmety fungovali. Po problemech reset edge 520plus a reset connect to nemaka
Dá se nějak zobrazit počet kroků, který jsem ušel v uložený aktivitě Chůze? Vidím v uložených aktivitách Chůze hromady informací, ale počet kroků nemůžu nikde najít.
Ahoj technicky dotaz a to v mobilu ozve hláška třeba ujeli jste 5 km je v angličtině mam nastaveno jazyk zvukových výzev čeština ale je to anglicky co stím pokud to vůbec jde česky
Kluci máme garmin 830 a 130 a když spustíme livetrack, tak nepřijde tomu druhému email o poloze, i když je to nastaveno. Vše otevřeno pro všechny, kontakt přidám, spuštěn auto liveTrack, ale tomu druhému nepřijde email s odkazem, aby mě sledoval live... IPhone vs android... Nemáte to někdo vyzkoušeno co je ještě třeba?
Neni nejaka moznost jak dostat do garmin connectu mapy.cz neco ala map switcher na strave?
Z Fenixu 3 jsem byl zvyklej naplanovat si trasu na mapy.cz, dat pres connect do hodinek a jel jsem. Ted mam Fenix 6x a delam to stejne a je to v pohode, nicmene vcera jsem poprve zkusil navigovat hodinky samotne do GPS bodu (domu) treba 20 kilaku a ta navigace byla mnohem detailnejsi, na kruhacich to rikalo kolikaty vyjezd sjet, rikalo to i na jake obce a silnice odbocit atd. Pres co bych tu trasu musel naplanovat, abych to mel i normalne (na predpripravene trase).
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Zdravím a mám dotaz.
Mám víc kol a všechny mám zadané ve vybavení. Jedno kolo jsem měl nastaveno jako výchozí a automaticky se přiřazovalo ke každé aktivitě cyklistiky. Když jsem si otevřel v telefonu v connectu to konkrétní aktivitu a koukl v té aktivitě do "přidat/odebrat vybavení, bylo to výchozí kolo zaškrtnuté. V případě, že jsem jel na jiném kole, jedno jsem odškrtl a zaškrtl jiné. A ta fajfka (zaškrtnutí) tam zůstalo vidět, i když jsem do té aktivity vlezl po čase.
To primární kolo jsem celé přestavěl a tak jsem ho zadal do vybavení (další kolo), nastavil opět jako výchozí a původní vyřadil.
Bohužel od té doby v aktivitách v přidat/odebrat vybavení se už žádná fajfka (zaškrtávání) nezobrazuje. Pokud zaškrtnu jiné, přiřadí se k té aktivitě i to druhé, jsou tedy přiřazena obě kola. Pokud do té aktivity vlezu po chvíli, opět není v přidat/odebrat vybavení zaškrtnuté žádné kolo (ale v evidenci těch kol ty jízdy jsou přiřazené). V telefonu není možné pro tu aktivitu ty kola měnit, pouze v PC a mě se to nechce stále měnit v počítači.
Netušíte, co dělám špatně?
Funguje vám Garmin Connect?
Už nefunguje :-)
To si dělají prdel?
tvl on jim blbe funguje i ten Status server :)
Nemáte někdo zkušenost s těmahle "časovejma" výzvama - na fotkách označený červenýma šipkama? Zajímá mě, jestli se mě budou do těch 16-ti hodin počítat jenom aktivity, který zaznamenám ručním zapnutím aktivity (v časový ose srdečního tepu jsou pak zaznamenaný zelenou ikonkou a obsahujou záznamy o vzdálenosti, kaloriích, GPS apod.), nebo i ty aktivity, který zaznamenaj hodinky automaticky pomocí funkce Move IQ (v časový ose srdečního tepu jsou zaznamenaný šedou ikonkou a obsahujou v podstatě jenom záznam o tom, od kdy do kdy ta aktivita probíhala)?
Ahojte,
neregistruje niekto problem s pridavanim zariadenia do GC v iPhone ?
po aktualizacii appky mi F5x aj edge 530 odpalilo prec, pripojene su, notifikacie funguju, ale GC mi stale pise, ze nemam sparovane ziadne zariadenia
skusal som ich restartovat, zmazat BT nastavenia, odstranit z GC aj online a nic. stale rovnaky vysledok ...
za akukolvek radu budem vdacny
Ahoj prizivim se na tomhle vlakne, minuly týden jsem koupil přítelkyni garmin venu a nějak se na nedaří sparovat stravu se stravou. Opakovaně zkoušeno odpojit a opět sparovat přes Connect i stravu - obě aplikace hlásí ze jsou zřízení propojené. Nicméně po ukončení aplikace se záznam nenahraje do stravy. Díky za jakékoliv nápady :)
Nazdar, rád bych se zeptal jestli jde změnit barva v Garmin connect mobile.Když se chci podívat na záznam trasy tak mně ji ukáže, ale ta trasa je zelená.Jde s tím něco dělat ???
Ahoj. Jak jinak nez neco spatne s garminem (garmin connectem) neumite nekdo poradit? V garmin connect zapnu live sehmenty ze stravy, viz foto.... Kliknu zpet, vratim se znovu na stranku kde se zaskrtavaji ty segmenty a mam to vypnute, jako bych to nezapinal. Strava placena, segmety fungovali. Po problemech reset edge 520plus a reset connect to nemaka
Ahoj, jde nějak spojit hrudní pás přímo s mobilem přes Garmin Connect? Povedlo se mi to přes Endomondo, ale v GC jsem ztracený. Díky.
Dá se nějak zobrazit počet kroků, který jsem ušel v uložený aktivitě Chůze? Vidím v uložených aktivitách Chůze hromady informací, ale počet kroků nemůžu nikde najít.
A prosím datové pole co by šlo použít na kole s sklonem ?
Nevíte, kde se dá přidat vlastní "Event Type: "? Chtěl bych si tam dát ingress. Je tam bohužel jenom přednastavený Geocaching
Ahoj technicky dotaz a to v mobilu ozve hláška třeba ujeli jste 5 km je v angličtině mam nastaveno jazyk zvukových výzev čeština ale je to anglicky co stím pokud to vůbec jde česky
Kluci máme garmin 830 a 130 a když spustíme livetrack, tak nepřijde tomu druhému email o poloze, i když je to nastaveno. Vše otevřeno pro všechny, kontakt přidám, spuštěn auto liveTrack, ale tomu druhému nepřijde email s odkazem, aby mě sledoval live... IPhone vs android... Nemáte to někdo vyzkoušeno co je ještě třeba?
Jejda...dekuju. Je to tam.
Dva dotazy: