Asi blbý dotaz , ale uvažuji o Rox 11 a nikde to nemohu najít. Když pojedu třeba se svoji polovičkou na projížďku ( to znamená , že nepojedu tréning) zaznamená mi Rox 11 ujetou trasu? Spustí se sama jako Rox 5? Všude píší , že se před každou vyjížďkou musí zapnout Start pro záznam tréningu. Občas jedu jen kochačku a pokaždé to zapínat by byl opruz. Díky moc za odpovědi.
Bugy: Dnes mi computer zaznamenal vyjížďku s datem 0.0.2017. Dostanu se na ni v computeru, ale přes Sigma DataCenter je neviditelná. Zároveň se mi v SDC objevila vyjížďka s datem někdy z listopadu minulého roku (kdy jsem ještě Sigmu vůbec nevlastnil) - je to část dat z vyjížďky z 10.4. Tahle vyjížďka pro změnu zase vůbec není v computeru.
Chci se zeptat na připojování čidel. Namísto Sigmy snímače jsem pořídil Garmin speed senzor na náboj. Párování OK, data z čidla ukazuje, fungovat funguje, ale co mi vadí je, že po zapnutí Roxe a následné detekci Garmin čidla musím dodačně startem potvrdit, že čidlo chci používat.
Je toto běžné, nebo je to tím, že nejde o Sigma senzor?
Tak uz par dnu mam doma ROX 11 a naprosta spokojenost. Splnuje vse co potrebuji. V sobotu testovacka navigace. Trasu jsem si vytvoril v mapy.cz prevedl do gpx a nahral do 11. Jen mala vytka k velikosti cislic kdyz si rozdelim obrazovku na vice oken. Zbytecne je jak tady uz bylo uvedeno ten popisek okna. A ty hodiny uplne nahore za jizdy taky nejsou moc velka hitparada.
Tak jsem vyzkousel navigaci a jde podle toho jet v pohode. Ale mam dotaz jestli jde na te obrazovce navigace zmenit ty dve horni okna jak na jinych obrazovkach? Mam tam vzdalenost do cile a cas prijezdu. Nemuzu nikde najit jak to zmenit. Dekuji
A jak tam dam tu sipku s navigaci? Vytvoril jsem si svoji obrazovku a pridal funkci z navigace ,, Směr ,, ale ukazuje mi to jenom směr sever,severozapad atd. ale vlastni navigaci ne.
Zdravím, měli jste v krabici s ROX 11 i tu plastovou úchytku na magnet kadence co se strká z druhé strany kliky? nebo se to už jenom připne na kliku bez té krytky?
čaw. K Rox 10 vs 11. Zaujalo mne , že jsi oproti 10 zklamaný. Já ted zvažuji tu 11 ( 10 asi 5–6 let mám) .Jsem s 10 vcelku spokojen, akorát už doznala nějakých újem, když mi párkrát spadla atd. Taky mi odešlo řádkování displeje ( mám tam tak polovinu pixelů, nejde zvuk ) .Nevím jestli je to fyzicky nějak poškozeno, či by to řešil nějaký firmaware..Takže ted zvažuji jestli jít do té 11, nebo se podívat po cenově zajímavé 10. Taky další věc: Mám držáky na 10 na 4 kolech, pasuje ta nová na držáky z 10 ?
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Ahoj, mohu se zeptat, jak drží magnet kadence na pedálu, zda ho někdo už neztratil.
A jak máte uchyceny vysílač na zadní stavbě?
Asi blbý dotaz , ale uvažuji o Rox 11 a nikde to nemohu najít. Když pojedu třeba se svoji polovičkou na projížďku ( to znamená , že nepojedu tréning) zaznamená mi Rox 11 ujetou trasu? Spustí se sama jako Rox 5? Všude píší , že se před každou vyjížďkou musí zapnout Start pro záznam tréningu. Občas jedu jen kochačku a pokaždé to zapínat by byl opruz. Díky moc za odpovědi.
Ahoj, je nejaky posun v oprave bugu?
Pripojeni na mobil by uz melo nejak fungovat, nejake dalsi opravy?
Vyzkousel nekdo realnou vydrz?
Jak je na tom kolebka na kole, to byl u sigmy vzdy pruser, tady jsem cetl, ze i u rox 11 nic moc.
Bugy: Dnes mi computer zaznamenal vyjížďku s datem 0.0.2017. Dostanu se na ni v computeru, ale přes Sigma DataCenter je neviditelná. Zároveň se mi v SDC objevila vyjížďka s datem někdy z listopadu minulého roku (kdy jsem ještě Sigmu vůbec nevlastnil) - je to část dat z vyjížďky z 10.4. Tahle vyjížďka pro změnu zase vůbec není v computeru.
Setkali jste se s něčím podobným?
Jak se da nastavit rox 11 aby ukazoval aktuální nadmořskou vysku
Chci se zeptat na připojování čidel. Namísto Sigmy snímače jsem pořídil Garmin speed senzor na náboj. Párování OK, data z čidla ukazuje, fungovat funguje, ale co mi vadí je, že po zapnutí Roxe a následné detekci Garmin čidla musím dodačně startem potvrdit, že čidlo chci používat.
Je toto běžné, nebo je to tím, že nejde o Sigma senzor?
Díky.
Sigma Sport BC 14.16 STS máte někdo funguje bez problémů bezdrátové spojení? Dá se dokoupit kadence kit?
Tak jsem se koupil ten BC 14.16 nainstaloval Sigma link 1.3, NFC je na tel. (LG G3s) zapnuté ale sw nevidí tachometr. Nějaká rada?
Nevite co se stane, kdyz je pamet Rox 11 plna? Zacnou se aktivity prepisovat od nejstarsi, nebo pamet musim promazat?
Zdar, nemá někdo doma z Roxe 11 ten pás na měření tepu, který ví, že ho nebude používat? díky
Tak uz par dnu mam doma ROX 11 a naprosta spokojenost. Splnuje vse co potrebuji. V sobotu testovacka navigace. Trasu jsem si vytvoril v mapy.cz prevedl do gpx a nahral do 11. Jen mala vytka k velikosti cislic kdyz si rozdelim obrazovku na vice oken. Zbytecne je jak tady uz bylo uvedeno ten popisek okna. A ty hodiny uplne nahore za jizdy taky nejsou moc velka hitparada.
Jj už to mám nastavené, ne jako jedno pole, ale část obrazovky :)
Ještě jeden dotaz. Když pojedu podle navigace zaznamená se mi tato jízda do aktivit , když vlastně nespouštím tréning?
Děkuji
To načtu tím delším podržením tlačítka + v tréninku jo? Díky
Tak jsem vyzkousel navigaci a jde podle toho jet v pohode. Ale mam dotaz jestli jde na te obrazovce navigace zmenit ty dve horni okna jak na jinych obrazovkach? Mam tam vzdalenost do cile a cas prijezdu. Nemuzu nikde najit jak to zmenit. Dekuji
A jak tam dam tu sipku s navigaci? Vytvoril jsem si svoji obrazovku a pridal funkci z navigace ,, Směr ,, ale ukazuje mi to jenom směr sever,severozapad atd. ale vlastni navigaci ne.
Díky
Tak to mám taky. A naviguje Tě to nebo to ukazuje trasu jakou jedeš( záznam trasy)?
Díky
Zdravím, měli jste v krabici s ROX 11 i tu plastovou úchytku na magnet kadence co se strká z druhé strany kliky? nebo se to už jenom připne na kliku bez té krytky?
Krytka nebyla. Tu jsem měl u 23,16. Dal jsem tam neodymový magnet napřímo a ještě to nikdy nespadlo.
čaw. K Rox 10 vs 11. Zaujalo mne , že jsi oproti 10 zklamaný. Já ted zvažuji tu 11 ( 10 asi 5–6 let mám) .Jsem s 10 vcelku spokojen, akorát už doznala nějakých újem, když mi párkrát spadla atd. Taky mi odešlo řádkování displeje ( mám tam tak polovinu pixelů, nejde zvuk ) .Nevím jestli je to fyzicky nějak poškozeno, či by to řešil nějaký firmaware..Takže ted zvažuji jestli jít do té 11, nebo se podívat po cenově zajímavé 10. Taky další věc: Mám držáky na 10 na 4 kolech, pasuje ta nová na držáky z 10 ?
Díky ! Pavel