No loni jsem plán splnil na 200 procent, letos to asi bude slabší bo jakési zdravotní komplikace. Pyreneje budou asi spíš na podzim, po jarní rekonvalescenci v červnu by mohly být nějaké Apeniny, loni jsme tam byli pěšky a terény pěkně.
Jako rychlý výpad bych se chtěl vrátit na Kralovu holu bo tam prý mají novou asfaltku.plus něco tam kolem.
Plány na letošek? Za prvé si konečně zase jednou nic nezlomit. Od toho se bude odvíjet to ostatní, tedy pokud možno konec února Istrie, začátek dubna Toskánsko, podzim Ledro a Istrie, no a tu dobu mezi tím nějak hezky vyplnit na domácím hřišti, tady je toho tak pořád spousta k vidění...
Kromě mnoha výletů po ČR a AT mám doma od manželky povolen každý rok i jeden cyklotýden bez rodiny, s kolegou. Už jsme projeli zajímavá místa a letos máme v plánu kratší trip z Kuala Lumpur do Singaporu. Takže cílem na zimu/jaro je doléčit operovaný meniskus, nic si nezlomit a alespoň něco najezdit.
Loni to byl castecny uspech. Toskansko a Francie fajn, hlavne ty sotky byly nove. Do Rakouska/Slovinska v lete jsem koupil lehci kazetu a to se vyplatilo. Pekne kopce tam maji. Pyreneje nevysly. Ale jako kompenzace byl Velky Javor a taky trochu kola u protinozcu. To druhe se osvedcilo mnohem lepe nez dovo bez kola :-)
Letos zacinam zase Francii, tim se neda nic pokazit. Zadne velke vykony necekam, ale snad nebude platit, ze je to kazdy rok jen slabsi :D
Hledám pro podzim novou cestu do Toulonu a napadnul mě nějaký výjezd ve Švýcarsku ;-) Přišlo mi to jako dobrý nápad do okamžiku než mi ho Ječňák přeorganizoval na velkou výzvu, která se neodmítá :-D
Takže: Sustenpass - Furkapass - Grimselpass :-) No a potom děj se vůle Boží!
Cestou z Mallorky zůstanu týden v Cagnes a tím bude letošní plán naplněn :-)
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
No loni jsem plán splnil na 200 procent, letos to asi bude slabší bo jakési zdravotní komplikace. Pyreneje budou asi spíš na podzim, po jarní rekonvalescenci v červnu by mohly být nějaké Apeniny, loni jsme tam byli pěšky a terény pěkně.
Jako rychlý výpad bych se chtěl vrátit na Kralovu holu bo tam prý mají novou asfaltku.plus něco tam kolem.
Plány na letošek? Za prvé si konečně zase jednou nic nezlomit. Od toho se bude odvíjet to ostatní, tedy pokud možno konec února Istrie, začátek dubna Toskánsko, podzim Ledro a Istrie, no a tu dobu mezi tím nějak hezky vyplnit na domácím hřišti, tady je toho tak pořád spousta k vidění...
Kromě mnoha výletů po ČR a AT mám doma od manželky povolen každý rok i jeden cyklotýden bez rodiny, s kolegou. Už jsme projeli zajímavá místa a letos máme v plánu kratší trip z Kuala Lumpur do Singaporu. Takže cílem na zimu/jaro je doléčit operovaný meniskus, nic si nezlomit a alespoň něco najezdit.
Květen Toskánsko, začátek července Francie, dvě L´Etape a spousta dojíždění do práce a zpět :-)
Letos nějaká rodinná dovolená v dojezdové vzdálenosti - asi si zopakujem Sella Rondu na MTB. A pak s kamarádem bikepack ze Stockholmu domů.
Loni to byl castecny uspech. Toskansko a Francie fajn, hlavne ty sotky byly nove. Do Rakouska/Slovinska v lete jsem koupil lehci kazetu a to se vyplatilo. Pekne kopce tam maji. Pyreneje nevysly. Ale jako kompenzace byl Velky Javor a taky trochu kola u protinozcu. To druhe se osvedcilo mnohem lepe nez dovo bez kola :-)
Letos zacinam zase Francii, tim se neda nic pokazit. Zadne velke vykony necekam, ale snad nebude platit, ze je to kazdy rok jen slabsi :D
Hledám pro podzim novou cestu do Toulonu a napadnul mě nějaký výjezd ve Švýcarsku ;-) Přišlo mi to jako dobrý nápad do okamžiku než mi ho Ječňák přeorganizoval na velkou výzvu, která se neodmítá :-D
Takže: Sustenpass - Furkapass - Grimselpass :-) No a potom děj se vůle Boží!
Cestou z Mallorky zůstanu týden v Cagnes a tím bude letošní plán naplněn :-)
Posouvam a menim plany. Francie - Cevennes okolo Mont Aigoual. Byl tam nekdo?
Loni jsme byli kousek na zapad v kanonu Tarn a La Jonte. Moc pekne kopce a minimalni provoz v pulce zari.