napadlo mě založit tohle vlákno ohledně kol Kellys. Jsem také hrdým majitelem jednoho z nic. Můžem si tady sdělovat zkušenosti, radosti a starosti s touto značkou. Vzhledem k tomu, že kola jsou vždycky hned pryč, tak předpokládám, že tu bude sposutu majitelů této značky...
Zdravím chtěl bych se zeptat na vaše názory ohledně Kellys gate 90. Nechce se mi to znova všechno vypisovat tak to zkopíruji z již založeného téma. Díky.
Zdravím, rád bych si pořídil nové horské kolo. Konkrétně uvažuji o Kelly gate 90. Tento týden bych rád viděl a vyzkoušel v prodejně, jinak ho znám zatím jen od počítače. Momentálně jezdím na Kellys tnt 50, pořídil jsem ho minulý rok asi za 15 000 Kč. Jsem prakticky začátečník a lepší kolo jsem nikdy neměl ale zdá se mi že to tnt je spíše na občasné vyjíždky v lehčím terénu. Já jezdím cca tak 2× týdně kolem 30 km, většinou lesní cesty po kořenech, šotolina ale i asfaltky. Navíc tak třikrát nebo čtyřikrát si zajedu nějaký ten mtb maraton (1–2 hodiny). A právě při závodech se mi zdá že to kolo zaostává a dostává nejvíc zabrat. Také mi přijde že má dost vzpřímený posed.
Chtěl bych se tedy zeptat jestli mi doporučujete typ gate 90. Jde mi hlavně o ty závody, na nějaké top umístění nepomýšlím, chci si to hlavně užít. Zatím se mi zdá že na dosavadním kole se spíše nadřu a navíc od poloviny závodu v tom každou chvíli někde cvaká a skřípe. Navíc ten vzpřímený posed mi asi taky moc nepomůže.
Ještě bych měl si napsat že mám 180 cm, 75 kg. Chtěl bych do nového kola investovat cca 30 000 a v této ceně se mi typ gate 90 zdál nejlepší.
chci se zeptat, mám Kellys Gate 70 r.2018, výrobce uvádí osazení řetězem KMC X10EL . Koukám po novém řetězu, jen nevím, kolo má dvou převodník a kazetu s 11 pastorky (11-42). Přitom výše uvedený typ řetězu by měl být deseti rychlostní. Mám tedy shánět 10ti či 11ti rychlostní řetěz? Jaký používáte vy? Díky
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Já dneska vyrazil na 65km výlet z HB přes Melechov zpět do HB. Za ty prachy proste super kolo. Kellys Gate 30 + vidle ovládaná z řidítek -:)
Zdravíme pravé Kellysáky! Jezdíte, bando?
Přidávám se do klubu. Můj Thorx 50.
Zdravím chtěl bych se zeptat na vaše názory ohledně Kellys gate 90. Nechce se mi to znova všechno vypisovat tak to zkopíruji z již založeného téma. Díky.
Zdravím, rád bych si pořídil nové horské kolo. Konkrétně uvažuji o Kelly gate 90. Tento týden bych rád viděl a vyzkoušel v prodejně, jinak ho znám zatím jen od počítače. Momentálně jezdím na Kellys tnt 50, pořídil jsem ho minulý rok asi za 15 000 Kč. Jsem prakticky začátečník a lepší kolo jsem nikdy neměl ale zdá se mi že to tnt je spíše na občasné vyjíždky v lehčím terénu. Já jezdím cca tak 2× týdně kolem 30 km, většinou lesní cesty po kořenech, šotolina ale i asfaltky. Navíc tak třikrát nebo čtyřikrát si zajedu nějaký ten mtb maraton (1–2 hodiny). A právě při závodech se mi zdá že to kolo zaostává a dostává nejvíc zabrat. Také mi přijde že má dost vzpřímený posed.
Chtěl bych se tedy zeptat jestli mi doporučujete typ gate 90. Jde mi hlavně o ty závody, na nějaké top umístění nepomýšlím, chci si to hlavně užít. Zatím se mi zdá že na dosavadním kole se spíše nadřu a navíc od poloviny závodu v tom každou chvíli někde cvaká a skřípe. Navíc ten vzpřímený posed mi asi taky moc nepomůže.
Ještě bych měl si napsat že mám 180 cm, 75 kg. Chtěl bych do nového kola investovat cca 30 000 a v této ceně se mi typ gate 90 zdál nejlepší.
Předem děkuji za vaše názory a postřehy.
Včera první projížďka s Kellys Gate 90 :)
Hello, Kelly's bójs! Obrazem zdravíme ze sobotního Blaníku. Bylo tam lehce podzimno, ale fajn.
Tak šťastné vyjížďky, nebo - jak říkají Slované - "happy trails!"
Jen pro zajímavost, mně teda přijde zajímavý dost - Gate 90 2019 - lepší kola, economy eagle a RS sektor na 100 mm - http://www.kellys-bike.cz/KELLYS-Gate-90-2019-d1934.htm
Ale pro mě je nej stejně ten můj :)
Přesně tak! :-)
Presne. Ja mam tem samej jen na 27.5 kolech a je to pecka!
Tak tak...
Beskydské bahenní koupele.
Kelyšák obstál na výbornou...
Zdravím všechny momentálně hledám bike okolo 30k
Výška 183 váha 84
Líbí se mi gate 90. Má cenu kupovat model 2019 ? Jaké má pro i proti oproti staršímu modelu a kdy bude nejvhodnější ho pořídit?
Děkuji za odpovědi
Zrovna ta 2017 se mi nelíbí moc vzhledově, vypadá lacině.
2017 lepší výbava ?
Zakladatel nic nepreferuje. Na sectoru jsem nejezdil, SRAM mi není sympatický. Jediný co by mě lákalo je 1x12.
Ale hlavně 2017 mě stála 26 tis, což je úplně jinde než 2019.
https://www.mtbiker.sk/clanky/10500/kellys-2019-novinky-napriec-kategoriami.html
Nevážil někdo samotná kola Kellys Mad max 29”? Přemýšlím o upgradu na Fulcrumy, ale nevím zda si váhově polepším
Zdravím,
chci se zeptat, mám Kellys Gate 70 r.2018, výrobce uvádí osazení řetězem KMC X10EL . Koukám po novém řetězu, jen nevím, kolo má dvou převodník a kazetu s 11 pastorky (11-42). Přitom výše uvedený typ řetězu by měl být deseti rychlostní. Mám tedy shánět 10ti či 11ti rychlostní řetěz? Jaký používáte vy? Díky
jj, otázkou pak je, proč kupovat řetěz za litr. Určitě nevydrží 3x déle, když stojí 3x tolik. Výdrž super vzhledem k ceně, díky za typ.
Kamoš premýšľa o predaji karbónového Kellys Stage 90 2015 M, jazdený dve sezóny, výbava Reba, XT, prešiel na fulla.
Na koľko by videli reálnu a férovú cenu?
na kellysbike.com je nová kolekce 2019, huba mi spadla ne úžasem, ale WTF např. takový madman ale jméno sedí.
Přátelé, tak sem taky jednoho Kellyse koupil, doufám že bude dobře sloužit. Jestli tady někdo taky má Tyka tak budu rád za zkušenosti