Ahoj všem. Nějakou dobu jsem ted nelezl do aplikace Sram AXS a k mému překvapení proběhl update a za mě tedy dost zvláštní. Zjistil jsem, že v sekci garage se mi zobrazuje stav baterie pouze šaltru a páčky. Sedlovka reverb a páčka už tam není. Tu jsem metodou pokus omyl našel v sekci tools, kde je i šaltr a jeho páčka.
Nechapu proč to není jako dřív že všechny komponenty jsem našel sekci garage a tam jsem přehledně viděl stav baterií.
Ahoj, funguje u AXS řazení o více řazení najednou? Lze v aplikaci nějak nastavit, že např. podržením tlačítka dojde k přehození o 3 pastorky? Nebo to nejde a musí se 3x cvaknout? Díky
Já to taky pozoruju, je tsm podle mě zpoždění schválně, aby byl čas na náběh řetězu na další pastorek a bylo to šetrnější. Rychlým mačkáním to tam jde nasázet ale už mi přijde že se to tomu pak tolik nelíbí...
Připojím se s dotazem na aplikaci. Proběhl update aplikace a teď se nemohu dostat na změnu logiky řazení. Mám SRAM GX EAGLE AXS. Nastavení Drivetrain funguje normálně, přehazovačku i tlačítka vidím připojené, ale když chci změnit logiku řazení, tak se jen točí kolečko a nic se nenačte. Restartů a nových instalací jsem udělal několik. Nějaký nápad, otočilo se mě řazení a já teď házím obráceně a je to zmatek. Zvyk je železná košile. Děkuji
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
A máš to spárovaný jako jeden systém?
Ahoj, funguje u AXS řazení o více řazení najednou? Lze v aplikaci nějak nastavit, že např. podržením tlačítka dojde k přehození o 3 pastorky? Nebo to nejde a musí se 3x cvaknout? Díky
Ano, jde to nastavit.
Dík
jde přejet i celá kazeta držením
Taky vám to postupné řazení řadí pomaleji, než když 3x krátce kliknete?
Já mam nastavený jen o 2 a přijde mi to stejný.
Já to taky pozoruju, je tsm podle mě zpoždění schválně, aby byl čas na náběh řetězu na další pastorek a bylo to šetrnější. Rychlým mačkáním to tam jde nasázet ale už mi přijde že se to tomu pak tolik nelíbí...
Na starým AXS to tak bylo, u transmissionu je pomalý obojí :D
Tak uznávám, je to rychlejší to tam nacvakat rychle po jednom.
Připojím se s dotazem na aplikaci. Proběhl update aplikace a teď se nemohu dostat na změnu logiky řazení. Mám SRAM GX EAGLE AXS. Nastavení Drivetrain funguje normálně, přehazovačku i tlačítka vidím připojené, ale když chci změnit logiku řazení, tak se jen točí kolečko a nic se nenačte. Restartů a nových instalací jsem udělal několik. Nějaký nápad, otočilo se mě řazení a já teď házím obráceně a je to zmatek. Zvyk je železná košile. Děkuji