rád bych Vás požádal o radu/názor jaké brzdy na trail/enduro bike. Před měsícem jsem si pořídil lehce ojetý trail bike ( 130/150 mm ). Momentálně je osazený dvoupístama SLX na 180 mm kotoučích. Jako nebrzdí úplně marně, ale při prudkých sjezdech nejsou tak výkonný jak bych si představoval, tak řeším jaké brzdy koupit místo nich. Co mám rozhodnuto, tak že chci spolehlivé čtyřpísty na větších kotoučích ( 203 mm vpředu a vzadu 203/180 mm ), ale nějak se nedokážu rozhodnout jaké vzít. Cenový strop bych si představoval někde kolem 10 000 kč za brzdy, kotouče do toho nepočítám. Co jsem zatim koukal a zjišťoval, tak buď můžu vzít SLX ( prý totožný s XT ), touhle možností bych ušetřil, nebo si připlatit na XTR, ale nejsem si jitý jestli se ten cenový rozdíl vrátí na výkonu. Další možností na kterou jsem koukal a docela by se mi líbila, jsou brzdy Hope Tech E4/V4 ( nejsem si jistej rozdílem mezi E4 a V4, váha? ), nebo jsem jěště koukal na Magury nebo Cura 4 od Formula. Co jsem do výběru nezařadil a rád bych se mu vyhnul je Sram.
Shimano (olej) 4p slx nebo xt brzdí naprosto stejně, Jsou relativně spolehlivé, ale náhradní díl jako pístek nebo těsnění na ně nekoupíš. Rovnou novou páku, nebo třmen. XTR krom hmotnosti pro tebe asi nic víc nepřinesou.
Hopy (dot) 4p (aktuálně s 220/200 kotouči magura) jsou to nejsilnější, co jsem zatím měl, servisně jsou super, každou blbost na to koupíš i po letech. Pokud je skladem.
Code rsc (dot) jsou pro mě překvapení, parádní dávkovatelnost i síla. Pístky i servisní sada na páku stojí cca 500Kč.. Pokud je umíš odvzdušnit, super brzdy.
Magura (olej) servis páky je nemožný, jako shimano, více on/off pocit, 4p nicméně velmi silné
Jak píšou ostatní, začal bych tím větším kotoučem.
Pokud ti pak stále půjde o maximální sílu tak bych určitě doporučil SLX nebo XT. Xtr je stejná síla ale tělo páky je s měkčího materiálu (lehčího) atd, pokud ti nejde čistě o gramy tak to nemá žádný přínos. Možná lepší samotnou páčku co by mohla být odolnější ale to není nějak vážný problém.
Hope a Magura myslím že jsou tak podobně silné, ale znatelně slabší než xt. Co se týká projevu to si podle mě musí každý vyzkoušet sám. Pokud nejezdíš super strmé traily tak kterékoliv z těch brzd úlohu splní. Pokud ale pořád visíš ve 30% sklonu tak bych doporučil Shimano :)
Už to tu kluci psali: chyba je jinde. Uvařit tvoje brzdy okolo práglu a tos ještě šetřil :-) :-) S chlazeným železem ve fungujících těhle brzdách sjedeš vše okolo Práglu.
Nečetls co jsem napsal a zapomínás cos sám psal. Myslím že si chceš spíš odůvodnit koupi nových brzd. Já bych taky rád čtyřpístky SAINT nebo TRP DH. Takžé určitě nic proti.
Když to tu čtu, mám dotaz: Mám starší Shimano SLX BR-M675 a zajímalo by mě jestli by na to šly jen nějaké čtyřpístkové třmeny a jestli bych si pomohl. Třeba ty nové deore BR-M6120 zkusit nejdřív jen dopředu, už to někdo zkoušel?
Mám Cura 4 a jsou naprosto boží. Při mé hmotnosti 110kg používám plovoucí kotouče Magura v kombinaci 200p/180z. Skvělá citlivost a excelentní výkon. Zatím se mi je nepodařilo nikde na trailech uvařit.
Ahojte, oživuju téma. Přečetl jsem zde spoustu vláken na téma trail / en brzd a rád bych se dostal k nějakému rozhřešení :D Aktuálně mám na kole SRAM G2 R a rád bych něco s větším brzdným výkonem, aby mě méně bolely ruce při sjezdu a více si ho užil. G2 R nejsou špatné na lokální traily, ale nějaký větší sjezd v Beskydech, nebo bikeparcích už nenesou dobře :)
Původně jsem byl rozhodnut pro Formula Cura 4, ale je tady dost zkušeností s nespolehlivostí, někdo má OK kus a někdo se trochu trápí. Aktuálně mám v hledáčku XT, nebo Code RSC, obojí 4p. Co je za vás lepší volba, případně opomněl jsem něco zajímavého?
Rozpočet je do 12k :) Ještě co jsem nezmínil… Rád bych zachoval vše na jedné objímce, ale nevím jestli to půjde u Shimana. Mám řazení GX Eagle a teleskop SDG Tellis.
Ahoj, přemýšlím, že bych po 10 sezónách s SLX vyzkoušel nějaké jiné brzdy.
Požadavek je, aby měly stejnou nebo větší brzdnou sílu jako SLX 4P, neporouchávaly se a nemusela se na nich několikrát ročně provádět nějaká údržba, aby fungovaly.
Jaké brzdy tomu odpovídají? Cura4, Dominion, TRP DHR? Díky.
Čirou náhodou, nové Gustavy od Magury někdo nejezdí/nezkoušel?
...víceméně jsem přesvědčený o pořízení Dominionů, ale zahlíd jsem Gustavy za dobře :) (taky jsem je měl vy výběru, stejně tak jako nové Hope GR 4, ale víc jak 10K už se mně za sadu brzd teda nechce dávat + nejsem si jistý, jestli by mně "Hope projev" pasoval)
Vím, že se to řeší celé vlákno, ale už se v tom ztrácím.
Léta jezdím Shimana. Nejstarší mám SLX 675 a s těmi nemám problém. Na enduru mám kombinaci 8100 páky a 7120 třmen a začalo mi to pumpovat a začal mě vadit dlouhý free stroke a neschopnost modulace. Na xc pak mám 7100, a ty jsou úplně na houby, ty ještě navíc nemají sílu. Zavzdušněné nejsou.
Pomohl bych si třeba s Magurama s HC pákama, pokud chci:
Minerální olej
Minimální free stroke
Jasný bitepoint
Krátký chod páky, ale s modulací výkonu
Nebo se na to vykašlat a laborovat s kotouči a deskama?
Existují nějaké třmeny, kde se pístky nemusí rozhýbat jak u Shimana?
Hledáme svatý grál :-))
Za mě už absolutní výkon není parametr. 4p už budou mít všechny dost síly na mé trail/am/enduro. Proto mi jde spíš o cit, kontrolu a servis.
Dost negativně jsem překvapen z porovnání 675 vs 7100. Ty 675 aspoň kousaly hned, 7100 jsou neslané, nemastné. 7100 ztratily on/off pocit, ale ne že by získaly modulací,ale je přišly o zřetelný a silný bite-point. 7100 mi přijdou pocitově hodně blízko Levelům, a to není pochvala :-(
Ta mánie s DOTkou taky to je fakt prdel. 6 let jsem si servisoval 2 kola na DOT a nikdy jsem k tomu nepoužíval ani rukavice. Vůbec to není potřeba. Líp se to čistí a utírá / umývá než olej. A to jsem to často dělal v obýváku.
Zdejší představa pár jedinců že vám to kápne na podlahu a vypálí to v ní díru a když se DOTky nedej bože dotknete tak vám rovnou amputujou celou ruku je fakt úsměvná. S olejem je víc sraní než s DOTkou. A posuzovat podle toho funkci brzd je totál mimo.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Kolik vážíš?
Shimano (olej) 4p slx nebo xt brzdí naprosto stejně, Jsou relativně spolehlivé, ale náhradní díl jako pístek nebo těsnění na ně nekoupíš. Rovnou novou páku, nebo třmen. XTR krom hmotnosti pro tebe asi nic víc nepřinesou.
Hopy (dot) 4p (aktuálně s 220/200 kotouči magura) jsou to nejsilnější, co jsem zatím měl, servisně jsou super, každou blbost na to koupíš i po letech. Pokud je skladem.
Code rsc (dot) jsou pro mě překvapení, parádní dávkovatelnost i síla. Pístky i servisní sada na páku stojí cca 500Kč.. Pokud je umíš odvzdušnit, super brzdy.
Magura (olej) servis páky je nemožný, jako shimano, více on/off pocit, 4p nicméně velmi silné
Pro začátek bych vyměnil desky a dal dopředu 203mm kotouč. Staré dvoupístkové SLX (675) mají výkonu dost, není důvod aby tě s 85kg neubrzdily.
Mužeš zkusit dopředu 2pistkovy třmen a 200mm kvalitní kotouč, investice skoro nic a uděláš si obrázek
Jak píšou ostatní, začal bych tím větším kotoučem.
Pokud ti pak stále půjde o maximální sílu tak bych určitě doporučil SLX nebo XT. Xtr je stejná síla ale tělo páky je s měkčího materiálu (lehčího) atd, pokud ti nejde čistě o gramy tak to nemá žádný přínos. Možná lepší samotnou páčku co by mohla být odolnější ale to není nějak vážný problém.
Hope a Magura myslím že jsou tak podobně silné, ale znatelně slabší než xt. Co se týká projevu to si podle mě musí každý vyzkoušet sám. Pokud nejezdíš super strmé traily tak kterékoliv z těch brzd úlohu splní. Pokud ale pořád visíš ve 30% sklonu tak bych doporučil Shimano :)
Už to tu kluci psali: chyba je jinde. Uvařit tvoje brzdy okolo práglu a tos ještě šetřil :-) :-) S chlazeným železem ve fungujících těhle brzdách sjedeš vše okolo Práglu.
Nečetls co jsem napsal a zapomínás cos sám psal. Myslím že si chceš spíš odůvodnit koupi nových brzd. Já bych taky rád čtyřpístky SAINT nebo TRP DH. Takžé určitě nic proti.
Když to tu čtu, mám dotaz: Mám starší Shimano SLX BR-M675 a zajímalo by mě jestli by na to šly jen nějaké čtyřpístkové třmeny a jestli bych si pomohl. Třeba ty nové deore BR-M6120 zkusit nejdřív jen dopředu, už to někdo zkoušel?
Mám Cura 4 a jsou naprosto boží. Při mé hmotnosti 110kg používám plovoucí kotouče Magura v kombinaci 200p/180z. Skvělá citlivost a excelentní výkon. Zatím se mi je nepodařilo nikde na trailech uvařit.
Ahojte, oživuju téma. Přečetl jsem zde spoustu vláken na téma trail / en brzd a rád bych se dostal k nějakému rozhřešení :D Aktuálně mám na kole SRAM G2 R a rád bych něco s větším brzdným výkonem, aby mě méně bolely ruce při sjezdu a více si ho užil. G2 R nejsou špatné na lokální traily, ale nějaký větší sjezd v Beskydech, nebo bikeparcích už nenesou dobře :)
Původně jsem byl rozhodnut pro Formula Cura 4, ale je tady dost zkušeností s nespolehlivostí, někdo má OK kus a někdo se trochu trápí. Aktuálně mám v hledáčku XT, nebo Code RSC, obojí 4p. Co je za vás lepší volba, případně opomněl jsem něco zajímavého?
Rozpočet je do 12k :) Ještě co jsem nezmínil… Rád bych zachoval vše na jedné objímce, ale nevím jestli to půjde u Shimana. Mám řazení GX Eagle a teleskop SDG Tellis.
Přihodám se sem s dotazem - nejlepší poměr cena/výkon za 200/203mm kotouče, 6ti díra, 2mm tloušťka a více? Na brzdy T4V4.
Doteď jsem měl HS2jky - super kotouče, bez problémů, ale 40E+ (mám doma nové 180 a 220 kdyby náhodou někdo chtěl vyměnit)
Magura Storm HC stojí pár eur, vyplatí se? nezkroutí se? necinkaj pak?
Případně za Vás jiný ověřený tip?
Vzal bych Hope, ale mají jen 1,85 a vented stojej nesmysl. Stejně tak jako Galfer Shark - původně jsem je chtěl... ale skoro dvojku za jeden :-)))
Díky!
znate? vozite nekdo? videl jsem na zavodnim kole.< IIIPro PEERAGE 2 > stoji to nic na alikovi
diky
Ahoj, přemýšlím, že bych po 10 sezónách s SLX vyzkoušel nějaké jiné brzdy.
Požadavek je, aby měly stejnou nebo větší brzdnou sílu jako SLX 4P, neporouchávaly se a nemusela se na nich několikrát ročně provádět nějaká údržba, aby fungovaly.
Jaké brzdy tomu odpovídají? Cura4, Dominion, TRP DHR? Díky.
Když se tu zas vytáhly ty brzdy... Má už někdo dlouhodobější zkušenosti s novými XTR 9220 nebo XT 8220? ;-)
Čirou náhodou, nové Gustavy od Magury někdo nejezdí/nezkoušel?
...víceméně jsem přesvědčený o pořízení Dominionů, ale zahlíd jsem Gustavy za dobře :) (taky jsem je měl vy výběru, stejně tak jako nové Hope GR 4, ale víc jak 10K už se mně za sadu brzd teda nechce dávat + nejsem si jistý, jestli by mně "Hope projev" pasoval)
Nevíte, kdo teď dováží do Čech Hayesy?
Na stránkách Progressu už jsem tuhle značku nenašel.
Vím, že se to řeší celé vlákno, ale už se v tom ztrácím.
Léta jezdím Shimana. Nejstarší mám SLX 675 a s těmi nemám problém. Na enduru mám kombinaci 8100 páky a 7120 třmen a začalo mi to pumpovat a začal mě vadit dlouhý free stroke a neschopnost modulace. Na xc pak mám 7100, a ty jsou úplně na houby, ty ještě navíc nemají sílu. Zavzdušněné nejsou.
Pomohl bych si třeba s Magurama s HC pákama, pokud chci:
Minerální olej
Minimální free stroke
Jasný bitepoint
Krátký chod páky, ale s modulací výkonu
Nebo se na to vykašlat a laborovat s kotouči a deskama?
Jak jsou na tom Formuly cura?
Existují nějaké třmeny, kde se pístky nemusí rozhýbat jak u Shimana?
Hledáme svatý grál :-))
Za mě už absolutní výkon není parametr. 4p už budou mít všechny dost síly na mé trail/am/enduro. Proto mi jde spíš o cit, kontrolu a servis.
Dost negativně jsem překvapen z porovnání 675 vs 7100. Ty 675 aspoň kousaly hned, 7100 jsou neslané, nemastné. 7100 ztratily on/off pocit, ale ne že by získaly modulací,ale je přišly o zřetelný a silný bite-point. 7100 mi přijdou pocitově hodně blízko Levelům, a to není pochvala :-(
Ta mánie s DOTkou taky to je fakt prdel. 6 let jsem si servisoval 2 kola na DOT a nikdy jsem k tomu nepoužíval ani rukavice. Vůbec to není potřeba. Líp se to čistí a utírá / umývá než olej. A to jsem to často dělal v obýváku.
Zdejší představa pár jedinců že vám to kápne na podlahu a vypálí to v ní díru a když se DOTky nedej bože dotknete tak vám rovnou amputujou celou ruku je fakt úsměvná. S olejem je víc sraní než s DOTkou. A posuzovat podle toho funkci brzd je totál mimo.
Očekávám rekord v mínusech ....
Se nám to trochu zvrtlo na přehadování jak RS vs Fox nebo Shimano vs Sram...
Pojďme se nepřesvědčovat, ale jen psát vlastnosti a zkušenosti