Ahoj. Prosím o pomoc s výběrem plášťů pro můj Spindrift 27,5. Mám na něm Vee Tire Snap. Hodně krásně drží, ale jsou hodně pomalé a neustále na nich mám defekt. Jsem přesvědčen, že je to plášti, protože dělám vše pořad stejně, jezdím stále stejná místa a vždycky píchnu jen já. Letos už asi 20x! Plášť i ráfek samozřejmě vždy kontroluji.
Rád bych něco vyrovnaného, mám rád grip, ale zároveň ať to taky malinko jede.
Koukal jsem, že se hodně vozí Assegai, ale bojím se, že to bude hrozně pomalý. Proto momentálně přemýšlím o klasicke Minion DHF a DHR II.
Je nejakej maxxis dozadu idelane DHR co je s DD ale neni v mekke 3C smesi? Bud neumim hledat nebo nevim, a dozadu 3C nechci. Nebo nejakou alternativu pro DD os jine znacky? Dik jo na 27,5
Dokázal by někdo shrnout k Assegai exo+ na light enduro/ trail/am použití v rámci Bialska, Ještědu ale jsem velmi jemný jezdec a na AM potrebuju , aby to v rámci možností i jelo
DHR2
dissector
wicked will
Pirelli R
kryptotal Re
Michelin enduro rear
??m
Všechno 2,4, rozdíl značek mi nevadí. Vložku nepoužívám
Ahoj, stále mi doma leží nový plášť Onza Porcupine RC 29×2,5 černý s DH casingem a nejměkčí směsí (50a/45a) – nechám za 800 Kč, kdyby někdo potřeboval něco do aktuálního marastu.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Odpověděl sis sám... :-) Minion DHF/DHRII, případně Assegai/DHRII...
Kola každopádně předělat na bezduše.
Napíšeš ENDURO a pak shanis trail plast dozadu? :-D
Vše zásadní již bylo napsáno. Dej mliko a něco z toho a bud spoko, nic lepšího není.
Ahoj, má někdo vyzkoušenou aktuální generaci Specialized Purgatory při AM/EN použití na zadním kole? Drží to? Brzdí to? Díky.
Co je u Spešlu alternativa ke kombu Dissector (3c) / Rekon (dvousměs)? Vím, není to EN, ale nechtěl jsem zakládat další vlákno o pláštích.
Jezdil tu nekdo Bontanger XR5 team issue ? Je to dobrej napad na predek na enduro ? K cemu od Maxisu to prirovnat ?
Tak co novej HR? Je to jejich nizka Shortyna nebo je to teda kopirka Maruny/ Argotalu / WTB…?
Na zadek asi dobrej bude. Nizsi figura nez Shorty tak by se mohl lip odvalovat.
Jezdí někdo Hellcat/Helldriver?
Je nejakej maxxis dozadu idelane DHR co je s DD ale neni v mekke 3C smesi? Bud neumim hledat nebo nevim, a dozadu 3C nechci. Nebo nejakou alternativu pro DD os jine znacky? Dik jo na 27,5
Dokázal by někdo shrnout k Assegai exo+ na light enduro/ trail/am použití v rámci Bialska, Ještědu ale jsem velmi jemný jezdec a na AM potrebuju , aby to v rámci možností i jelo
??m
Všechno 2,4, rozdíl značek mi nevadí. Vložku nepoužívám
Ještě tady teda mám Ardent 2,4 v dualu
Ahoj, stále mi doma leží nový plášť Onza Porcupine RC 29×2,5 černý s DH casingem a nejměkčí směsí (50a/45a) – nechám za 800 Kč, kdyby někdo potřeboval něco do aktuálního marastu.
trochu otázka mimo téma: má na sobě cyklo-guma něco jako DOT,datum výroby?