Ahoj, mám řazení Shimano 8100 na I-spec EV, ale nemohu docílit optimální pozice páček řazení s brzdovou pákou. Když nastavím brzdovou páku, jak má být, řadicí páčky mi tlačí do prstů. Existuje nějaký mezikus, který by posunul řadicí páčky dál od gripu? Hledal jsem ho dosud bezvýsledně. Díky za tip.
Přidám se sem s dotazem. Plánují pořídit brzdy XT 8120 a mám na levé straně řídítek packu E13 na ovládání sedlovku. Ta je uchycena na objimce brzd Sram Guide RS matchmaker. Budu tedy potřebovat nějakou redukci abych dostal tu packu s uchycením Matchmaker na brzdovou páku na Ispec EV.
Ahoj kamarádi. Mám páky m7000 s řazením m8000 (ispec-2) a chci přejít na řazení m8100 (ispec-ev). Půjde to 100% namontovat když nechám na brzdové páce původní mezikus viz obrázek? A budou páčky řazení +- ve stejném dosahu prstů? Podle toho, co jsem našel by neměl být problém. Jen upravit upínací kostku, nebo šroub, ale raději bych měl potvrzení někoho, kdo to takto realizoval. Předem děkuji za ochotu.
Zdravím, pri poslednom výjazde som stratil tú striebornú skrutku na radení SHIMANO SLX SL-M7100-IR RapidFire Plus, 12-speed, ktorá slúži ako úchyt radenia na I-Spec EV. Nevedeli by ste mi niekto poradiť, aký má part number, resp. aký to je rozmer a či sa dá niekde samostatne zohnať? Vďaka za odpoveď.
To rozpětí délky je tam docela velké. Asi bych tam zkusil zašroubovat šroub z košíku na bidon a z toho odvodil správnou délku. Anebo použil šroub z 6-děrového brzdového rotoru. Ten by dokonce mohl mít správnou délku.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
však i-Spec EV by měl jít do strany posouvat, rozsah toho posunu ti nestačí?
Přidám se sem s dotazem. Plánují pořídit brzdy XT 8120 a mám na levé straně řídítek packu E13 na ovládání sedlovku. Ta je uchycena na objimce brzd Sram Guide RS matchmaker. Budu tedy potřebovat nějakou redukci abych dostal tu packu s uchycením Matchmaker na brzdovou páku na Ispec EV.
Máte zkušenost kde potřebnou redukci sehnat?
trochu sa prizivim.
Ak dobre chapu tak na "sparovani" brzd Saint (I-Spec B) a razeni (I-Spec EV) potrebujem tuto vyfikundaci
da sa to niekde sehnat levnejc?
Ahoj kamarádi. Mám páky m7000 s řazením m8000 (ispec-2) a chci přejít na řazení m8100 (ispec-ev). Půjde to 100% namontovat když nechám na brzdové páce původní mezikus viz obrázek? A budou páčky řazení +- ve stejném dosahu prstů? Podle toho, co jsem našel by neměl být problém. Jen upravit upínací kostku, nebo šroub, ale raději bych měl potvrzení někoho, kdo to takto realizoval. Předem děkuji za ochotu.
potřeboval bych obrácený adaptér, páky Sram level, řazení I-spec EV. našel jsem jen tohle:
adaptér
neexistuje něco levnějšího, případně od někoho jiného?
.
Pripojim dotaz: nevali sa nekomu doma ta maticka co sa vlozi do brzdovej objimky (viz jak psal valysGG vys)?
Mrkni tady
https://www.bike-components.de/en/Shimano/Integration-Nut-for-SL-M9100-I-I-Spec-EV-p70822/?o=100001-universal-universal&delivery_country=CZ&upid=google&gclid=Cj0KCQjwzLCVBhD3ARIsAPKYTcQMa_tBCOT0W6UeEwqrOFw-bPI7WOiiI5xu8WgtJKinOo70X6XYR-8aAjMTEALw_wcB
ppř celý adaptér
https://www.koloshop.cz/dily/BikeYoke-I-spec-EV-adapter-pravy.html?gclid=Cj0KCQjwzLCVBhD3ARIsAPKYTcSYm_xqcgGnrqXSceQkdb9yv8FfUP856psolG3KHbfYcx87gW6iI_oaAjkwEALw_wcB
nenašel jste někdo někde u Číňana adaptér ze SRAM brzdy na Ispec EV řazení?
má to třeba wolftooth ale je to šíleně drahé a na ali jsem našel podobné adaptéry za 100kč, akorát teda ne tenhle...
nemohl jsem to najít
Zdravím, pri poslednom výjazde som stratil tú striebornú skrutku na radení SHIMANO SLX SL-M7100-IR RapidFire Plus, 12-speed, ktorá slúži ako úchyt radenia na I-Spec EV. Nevedeli by ste mi niekto poradiť, aký má part number, resp. aký to je rozmer a či sa dá niekde samostatne zohnať? Vďaka za odpoveď.
Je to část tohoto dílu: https://www.sjscycles.co.uk/gear-spares/shimano-slx-slm7100i-ispec-ev-bracket-unit-right-y0gv98050/?geoc=CZ. Ten pořizovat celý je nesmysl.
Tipy na přesný rozměr šroubu zde: https://www.reddit.com/r/bikewrench/comments/pp394i/shimano_slx_pod_screw_size/
To rozpětí délky je tam docela velké. Asi bych tam zkusil zašroubovat šroub z košíku na bidon a z toho odvodil správnou délku. Anebo použil šroub z 6-děrového brzdového rotoru. Ten by dokonce mohl mít správnou délku.