Zdravím, chtěl bych poradit jaké pláště na 29", jezdím lesní a polní cesty, střední terén a taky asfalt (než se dostanu do lesa a taky někdy do práce), takže nějaké univerzály, aby drželi v lese a jeli i po asfaltu. Šířka 2,0-2,1 a cena okolo 500kč/ks. dík
předběžně jsem se koukal na maxxis ignitor (dost hrubý vzorek) a IRC Notos, ale nemám zkušenosti
Zdar, potřebuju helpnout, byl sem poverenej velkym ukolem....a to trošku se pohrabat v kole "potencionální tchýně" :)...chtěla by trochu širší pláště...podle mě se tam vejde max. 1,95" takže asi by to chtělo nějakou semislick? tak poradtě a díky...
Jaký plášť byste mi doporučili na zadní kolo, když potřebuji tubeless ready, nechci měnit kola na UST a měl jsem Captaina Controla 29×2,0, který už nikde není k sehnání?
S tím Captainem jsem byl spokojený, ale pak jsem ho prorazil a záplata z jiného pláště chemnoprenem nedrží. :-(
Teď koukám na bike-discount.de a nabízejí tam X-kinga ve verzích Racesport a ProTection. To samí Raceking ve verzi ProTection. Je to možný, když nejsou na stránkách Conti? i ta cena je docela přátelská, tak nevim. Čeká mě výměna a pořát nevim do čeho jít Schawalbe/Conti/maxxis/.. ?
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
WTB Nanoraptor
Ignitor dopředu a Nanoraptor dozadu. Ignitor vepředu tě podrží a tolik nezpomalí a Nanoraptor vzadu pojede.
Ja jezdim Bontragery a zatim velka spokojenost ....
takže Nanoraptor asi neseženu :(, co říkáte na Notos www.bikestuff.cz/index.php?produkt=849&nad=236 dá se s ním i po asfaltu?
pro miťa: na fotkách v profilu jsem si všiml žes měl na Wakanovi 2,1 pláště, takže tam vlezou v pohodě?
teď při surfování jsem narazil na vidli www.ivelo.cz/katalog-kol-08/soucastky/vidlice/?produkt=rst-m-29-air tak až ji někdo bude vozit, tak se ozvěte :)
Nanoraptor, jasná volba.
takže jsem našel a objednal WTB Nanoraptor 2,1 a už jsou doma, na cyklo-online.cz jsou za 350,-.
Zdar, potřebuju helpnout, byl sem poverenej velkym ukolem....a to trošku se pohrabat v kole "potencionální tchýně" :)...chtěla by trochu širší pláště...podle mě se tam vejde max. 1,95" takže asi by to chtělo nějakou semislick? tak poradtě a díky...
Vyborne jezdi a drzi Mountan king od continentalu v predu do zadu bych vzal neco od WTB boo mountainking se v zadu hodneeee rychle sjizdi
Jaký plášť byste mi doporučili na zadní kolo, když potřebuji tubeless ready, nechci měnit kola na UST a měl jsem Captaina Controla 29×2,0, který už nikde není k sehnání?
S tím Captainem jsem byl spokojený, ale pak jsem ho prorazil a záplata z jiného pláště chemnoprenem nedrží. :-(
Teď koukám na bike-discount.de a nabízejí tam X-kinga ve verzích Racesport a ProTection. To samí Raceking ve verzi ProTection. Je to možný, když nejsou na stránkách Conti? i ta cena je docela přátelská, tak nevim. Čeká mě výměna a pořát nevim do čeho jít Schawalbe/Conti/maxxis/.. ?
odkazy hýr
máte někdo zkušenosti s
maxxis Aspen
maxxis Ikon
jak jsou na tom s váhou a jak se odvalují proti crossmarku, nebo nanoraptoru