Tak samo, platformy. Mladej SPD vůbec nechce a je skoro poslední. Někde četl, že všechny triky, když se naučíš na platformách, na SPD jak najdeš. A je mu osm...
Jako lákalo by mě na tom, kdyby to fungovalo i bez magnetu jako solidní platformy, že bych jen střídáním bot řešil, jestli pojedu zacvaklej nebo ne. Taky půjčování kola by bylo snazší. Ale celkově mi to přijde jako ptákovina, protože se na to nedá spolehnout, že to bude držet. S nášlapama mám jistotu, že drží. Na tohle bych si akorát přenes zlozvyky z SPD ze skoků a překážek, kde tahám nahoru, ono by to chvíli třeba fungovalo, dokud by to nepovolilo a já bych si šeredně nerozbil hubu. To už asi raději platformy, který mi zlozvyky z SPD prostě nedovolí ani trochu..
Nepřemýšlej o nich. Je to půl kila zbytečnosti, ideálně pro blbce, co mají volné 3 litry a nejsou schopni se naučit normálně šlapat na klasickém spd nebo platformě. Už jsem to psal výše, má je kamarád a jezdí pořád stejně blbě, šlapat se nenaučil...
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Podle stranek by mne zajimalo, jaky magnet vozi 70 kg jezdec.
150 N magnet je do 65 kg a 200 N je od 75 kg :)
Ale, ze si to nechaj zaplatit. A pritom takova *****.
Tezke to je
Nahoru za to tahat nemůžeš a při skocích když budeš chtít zahodit kolo tak to půjde blbě. Za mne to má spíš negativa z obou.
Mám dojem že TrailHunter na to dělal test.
Tohle je zrovna jedna z veci, kde jsem dost presvedcen o tom, ze to dokazu spravne posoudit i bez vyzkouseni.
A rekl bych ze to je pekna *****.
To jsme dva! :)))))
Ale zase se to občas prodá, 3,8 litru s váhou skoro půl kila. Není lepší se raději naučit na SPD, ušetřit cca 150 gr a 2,5 tyčky???:)))
Anebo poradne platformy lehoucke, levnejsi :-)
Tak samo, platformy. Mladej SPD vůbec nechce a je skoro poslední. Někde četl, že všechny triky, když se naučíš na platformách, na SPD jak najdeš. A je mu osm...
+1
Jako lákalo by mě na tom, kdyby to fungovalo i bez magnetu jako solidní platformy, že bych jen střídáním bot řešil, jestli pojedu zacvaklej nebo ne. Taky půjčování kola by bylo snazší. Ale celkově mi to přijde jako ptákovina, protože se na to nedá spolehnout, že to bude držet. S nášlapama mám jistotu, že drží. Na tohle bych si akorát přenes zlozvyky z SPD ze skoků a překážek, kde tahám nahoru, ono by to chvíli třeba fungovalo, dokud by to nepovolilo a já bych si šeredně nerozbil hubu. To už asi raději platformy, který mi zlozvyky z SPD prostě nedovolí ani trochu..
Zeptám se je tou někdo,kdo je vozí.Praktické zkušenosti.Přemýšlím o nich.Jezdil jsem spd,teď platformy.
Nic?
Nepřemýšlej o nich. Je to půl kila zbytečnosti, ideálně pro blbce, co mají volné 3 litry a nejsou schopni se naučit normálně šlapat na klasickém spd nebo platformě. Už jsem to psal výše, má je kamarád a jezdí pořád stejně blbě, šlapat se nenaučil...
Myslim že dovozce nebo nějaký prodejce na při jejich uvedení FB nabízel možnost jejich zapůjčení před koupí
Máš to na xc kolo? Nemám, ale přijde mi to jako špatné řešení. Vyber si spd nebo platformy.
Mam to na enduro.spd jezdim na xc i na silnici.Na enduro spd nechci.
Tak zkus něco jako jako široké platformy se zámkem SPD, Exustar třeba.
Platformy ti nevyhovují? Jestli nevíš, co s penězi, klidně zkus magpedy a dej vědět. Já enduro nejezdím, tak nevím