Zdravím. Mám vzadu Continental Mountain King II 26x2,4 s kevlarovou patkou. Duše jsem vyzkoušel 2 a jednu ještě nerozbalenou. Bohužel je ten plášť křivý jako prase a nevím co s tím. Ráfek jsem dneska nechal centrovat. Ale po roztočení ve dvou místech přesně naproti sobě skáče do zadních vidlic na levé straně. Vypadá to jako fakt velká osmice.
na videu to háže fakt fest. Jestli máš ráfek opravdu rovně, tak namydlit patku a nafouknout skoro na mezní hodnoty tlaku pláště/duše/ráfku a pak by to mělo zaskočit. Aspoň já to dělal tak, že jsem přefoukl až "na beton" hezky si to sedlo a pak jsem odpustil na požadovaný tlak.
MK II mne to udelaly dva na zadku, a ted i XKing, vse Protection. Asi nachylny, pritom minimalne ty XK maj hodne tuhou kostru. Dost me to na nich zacina vadit.
Tohle mi dělaly dva nový MK II 27,5" dodaný v originálním balení před pár lety, nakonec jsem je odvezl do sběru. Xkingy vozim a ten poslední co jsem nasazoval házel jen lehce, MK II za jízdy cloumal s kolem. Continental nedávno představil nový verze plášťů, tak snad už je tenhle problém vyřešenej (tedy pokud ty "házecí" pláště nebyly jen vadná várka určená k vyřazení).
U continentalu normální věc. Nejvíc tím trpí verze Protection, což je dost blbý když stojí litr. Jeden mi házel tak, že už neprošel rámem. Continental to svádí na levý ruce zákazníků, který to zníčí montpákou a tak. S jinou značkou jsem nikdy problém neměl.
Každopádně děkuji za rady. Zítra po ranní se na to vrhnu. Mrknu jestli patka není v prdeli a zkusím namydlit a přehustit. Jinak ten plášť jsem kupoval z bazaru, prý +-200 km nalítáno. Když jsem ho nasadil na staré rávky na Véčka tak byl v pohodě. Teď jsem přesedl na kotouče, nahodil kola s širšíma ráfkama a najednou toto.
Příště radši vsadím opět na klasické drátěné 2,4" Ardenty od Maxxisu. Nebo cokoliv s drátem od Maxxisu. Ale určitě nechcu nic pod 2,4" :D Moc úzké a tiché :D Teď mi ten hluk chybí jak sviňa, si teď s těma Crossmarkama připadám jak na silničce a ne na traktoru :D
Tak Continka vyhozena. Z jednoho místa už byly vidět vlákna kevlaru. A nejspíš byl nějak natažený. Položil jsem plášť na zem a postupně jsem patku zvedal nahoru. Všude vždy klesl zase dolů, ale na těch dvou místech normálně držel. Už nikdy nebudu brát jeté gumy a určitě ne Continental. Vrátím se zase k drátovým Maxxisům. Bezduše nepoužívám a o váhu mi taky nejde.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Máš správně zaskočenou patku?
A jinak je patka zaskocena stejnomerne po celem obvodu?
Osobně mám osmicu na všech gumách i po kontrole nazutí na ráfky.
Tady je video
na videu to háže fakt fest. Jestli máš ráfek opravdu rovně, tak namydlit patku a nafouknout skoro na mezní hodnoty tlaku pláště/duše/ráfku a pak by to mělo zaskočit. Aspoň já to dělal tak, že jsem přefoukl až "na beton" hezky si to sedlo a pak jsem odpustil na požadovaný tlak.
MK II mne to udelaly dva na zadku, a ted i XKing, vse Protection. Asi nachylny, pritom minimalne ty XK maj hodne tuhou kostru. Dost me to na nich zacina vadit.
Blbě zaskočené nebo poškozená patka.
Mi takhle házel RK ProTection, Napřed jsem myslel, že je blbě zaskočený, ale pak jsem to sundal a zjistil, že na jednom místě už leze kevlar ven. http://www.bike-forum.cz/foto/detail/46618-kontiky
Tohle mi dělaly dva nový MK II 27,5" dodaný v originálním balení před pár lety, nakonec jsem je odvezl do sběru. Xkingy vozim a ten poslední co jsem nasazoval házel jen lehce, MK II za jízdy cloumal s kolem. Continental nedávno představil nový verze plášťů, tak snad už je tenhle problém vyřešenej (tedy pokud ty "házecí" pláště nebyly jen vadná várka určená k vyřazení).
A plášť je nový? Mě taky zadek hází (lehce), ale dostává nažrat a sem tam nějakou hranku chytne.
Tohle vypadá na povolený kord nebo patku (nepáčil jsi to na prase montpákama?).
montáž jsi zvládl bez montpák-jen rukama?
Taky mě hází raceking, zpočátku byl ok a pak začal házet, několikrát jsme ho sundal a nandál a pootočil a furt hází a na stejným miste
jo bezduse
Není náhodou posunutá páska v ráfku do drážky na plášť, to byl můj problém, při nasazení nového pláště se mi hnul a házelo to podobně.
U continentalu normální věc. Nejvíc tím trpí verze Protection, což je dost blbý když stojí litr. Jeden mi házel tak, že už neprošel rámem. Continental to svádí na levý ruce zákazníků, který to zníčí montpákou a tak. S jinou značkou jsem nikdy problém neměl.
Každopádně děkuji za rady. Zítra po ranní se na to vrhnu. Mrknu jestli patka není v prdeli a zkusím namydlit a přehustit. Jinak ten plášť jsem kupoval z bazaru, prý +-200 km nalítáno. Když jsem ho nasadil na staré rávky na Véčka tak byl v pohodě. Teď jsem přesedl na kotouče, nahodil kola s širšíma ráfkama a najednou toto.
Příště radši vsadím opět na klasické drátěné 2,4" Ardenty od Maxxisu. Nebo cokoliv s drátem od Maxxisu. Ale určitě nechcu nic pod 2,4" :D Moc úzké a tiché :D Teď mi ten hluk chybí jak sviňa, si teď s těma Crossmarkama připadám jak na silničce a ne na traktoru :D
Tak Continka vyhozena. Z jednoho místa už byly vidět vlákna kevlaru. A nejspíš byl nějak natažený. Položil jsem plášť na zem a postupně jsem patku zvedal nahoru. Všude vždy klesl zase dolů, ale na těch dvou místech normálně držel. Už nikdy nebudu brát jeté gumy a určitě ne Continental. Vrátím se zase k drátovým Maxxisům. Bezduše nepoužívám a o váhu mi taky nejde.