mám v plánu přestavbu kola na 1x12 GX EAGLE. Aktuálně mám 1x11 GX. Prosím o radu co se týče převodníku, zda bude stačit vyměnit pouze převodník a zachovat stávající kliky. Nikde se mi to nepodařilo dohledat.
dovolím si oživit, mám obdobný dotaz jako autor. Vlastním sadu GX 1x11 a chci přejít na GX 1x12. Sada se prodává bez středových ložisek, můžu nechat stávající? pokud pořídím opět GXP?
Mělo by smysl kombinovat např přehazku XO1 a řazení GX? Uvažuji, pokud bych si chtěl někde přilepšit.
Očekávat nějaká další úskalí? seřízení hazky apod? díky
Ahoj, můžete mi prosím poradit jaké kliky (1 převodník 34t) koupit na toto kolo(procaliber 9.6 2018). Je tam střed PF92, kazeta SLX M7000 11-speed 11-42 a osa 148 boost. Spěchá. Nejlépe odkazy na e-shop, kde je mají skladem. Cena do 3500 Kč.
Ahoj,taky bych se rád zeptal na kompatibilitu. Mám kliky Deore 12 sp. FC MT511-1/MT512-1 s prevodnikem 30z Rád bych 32(34), ale na netu v rozteči 96 mm lezou pouze pro 1x11. Bude to normálně fungovat, není ten 11sp širší? Díky...
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Nevíme jaké máš kliky.
Ale nemusíš měnit ani převodník, funguje to i s 11spd.
Kliky mám SRAM GX 1000, 30 zubů převodník. Právě mě mate, že když si kliky vyhledám na webu, tak se všude píše kompatiblita 1x11.
1 krát něco vždy znamená mnohokrát na ho.no.
Ahojte,
dovolím si oživit, mám obdobný dotaz jako autor. Vlastním sadu GX 1x11 a chci přejít na GX 1x12. Sada se prodává bez středových ložisek, můžu nechat stávající? pokud pořídím opět GXP?
Mělo by smysl kombinovat např přehazku XO1 a řazení GX? Uvažuji, pokud bych si chtěl někde přilepšit.
Očekávat nějaká další úskalí? seřízení hazky apod? díky
oživím tohle téma. mám opačný problém. můžu použít kliky (hlavně převodník) 12s pro pohon shimano 1x11?
kliky bych vzal tyhle (potrebuji navíc 165):
http://0637.sites.bsshop.cz/kliky-sram-nx-eagle-dub-12s-direct-mount-32z-x-sync-1x12-p1009019/?vid=1003665
Ahoj, můžete mi prosím poradit jaké kliky (1 převodník 34t) koupit na toto kolo(procaliber 9.6 2018). Je tam střed PF92, kazeta SLX M7000 11-speed 11-42 a osa 148 boost. Spěchá. Nejlépe odkazy na e-shop, kde je mají skladem. Cena do 3500 Kč.
Čau všem, nechci zakládat nové téma, tak to přidám sem. Bude nějaký problém v kompatibilitě 12sp převodník a 10sp řetěz?
Také by mě zajímaly zkušenosti / názory na použití převodníku od Sramu se specifikací 12s pro řetěz a sadu Sram 1x11.
Ahoj, zamýšlím použít 12s XT převodník s 11s GX SRAM pohonem, bude tato kombinace fungovat? Děkuji za rady a zkušenosti.
Čau taky nechci zakládat nové vlákno, tak se zeptám tady. Jaký převodník ( co se týče výkon/hmotnost/cena) , byste mi na základě zkušeností doporučili na 12s sadu (Kliky shimano XT). Chci vyměnit 32z za 34z, větší se mi tam asi nevejde. Zatím mám v merku tento https://www.koloshop.cz/prevodniky,-rockringy-prevodniky-236/Race-Face-Single-Direct-Mount-N-W-prevodnik-12sp.-Shimano-cerna.html?varianta=RFSHI12BLK1&gclid=Cj0KCQiArt6PBhCoARIsAMF5wagI51wkBhhKeg9PksJtLfdNuuElIbZd8gauxhzCWk64bAlZY2fYpwwaAgzMEALw_wcB pomalu dojíždím řetěz, tak bych ho chtěl vyměnit společně s ním. Díky za odpovědi.
Taky nejdu zakládat nové vlákno..
Převodník Sram 11sp a řetěž Eagle 12sp. Bude to fungovat? Díky.
Ahoj,taky bych se rád zeptal na kompatibilitu. Mám kliky Deore 12 sp. FC MT511-1/MT512-1 s prevodnikem 30z Rád bych 32(34), ale na netu v rozteči 96 mm lezou pouze pro 1x11. Bude to normálně fungovat, není ten 11sp širší? Díky...
Ahoj, potřebuji nové kliky. Bude fungovat Shimano (FC-M6120) 12s převodník s novým 11s řetězem a kazetou? Mate mě, že to výrobce neuvádí.
Díky za reakci. Z náhledu mi ale nepřijde, že bys měl 12s převodník :)