Sklon sedla ma byt podle vsech informaci vodorovny, nebo mirne spickou dolu. Co kdyz ale sedlo neni rovne? Vodovaha je v takovem pripade naprd, takze nezbyva nez dat na pocit?
jasne ze podle pocitu, lidi muzou mit ruzny uhel postaveni panve (tj. jinak jim vyhovuje sklon sedla) treba v zavislosti na tom jaky maj svalovy dysbalance
Bez ohledu na tvar sedla vodováhou spojím špičku a konec sedla a výslednou přímku nastavím do vodorovné polohy. A zatím to bylo pokaždé to pravé nastavení.
ja bych teda dal do vodovahy leda tak predni polovinu sedla a ten zvysenej zadek bych nechal trcet do vejsky aspon pri velky akceleraci nesjedes dozadu :D
davat takovyhle sedlo do vody cely by dost zvedlo spicku
to je Romin s carnonovýma lyžinama? jaké jsou ty ližiny, je to ok? :)
dej to zhruba do roviny podle te prostredni casti, zadni ma byt zvednuta mirne nahoru… tohle presne psali lidi od Speslu na jejich Facebooku. Ale hlavne podle citu a oka, taky vozim romina, kdyz mne tlaci zespod tam kde nema, dam spicku vice dolu, kdyz z nej sklouzavam, lehce ji prizvednu. Ted to mam trosicku dolu a spokojenost.
Taky vozím Phenoma a to tak, že zadní část je zhruba v rovině a špička lehce zdvihnutá. Tak mi to vyhovuje, při jízdě po rovině a silovém šlapání nikam nesjíždím, ale zároveň nic netlačí a při těžkém výjezdu je špička stabilní oporou. zkoušeljsem zadní část trochu „do kopce“ ale sjížděl jsem z toho.
Nechci zakladat nove tema, tak to zkusim tady. Vim, ze to je hodne individualni, ale je tento sklon sedla dolu jeste v ramci nejakeho "normalu" nebo uz to muze byt moc?
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
jasne ze podle pocitu, lidi muzou mit ruzny uhel postaveni panve (tj. jinak jim vyhovuje sklon sedla) treba v zavislosti na tom jaky maj svalovy dysbalance
ja dávám dycky na pocit… jinak mě to někde tlačí a není to příjemné
Bez ohledu na tvar sedla vodováhou spojím špičku a konec sedla a výslednou přímku nastavím do vodorovné polohy. A zatím to bylo pokaždé to pravé nastavení.
Tak jak na tom máš tu vodováhu, dej to do váhy a je to …
rovinu řeším od pohledu,zatím to funguje
ja bych teda dal do vodovahy leda tak predni polovinu sedla a ten zvysenej zadek bych nechal trcet do vejsky aspon pri velky akceleraci nesjedes dozadu :D
davat takovyhle sedlo do vody cely by dost zvedlo spicku
to je Romin s carnonovýma lyžinama? jaké jsou ty ližiny, je to ok? :)
dej to zhruba do roviny podle te prostredni casti, zadni ma byt zvednuta mirne nahoru… tohle presne psali lidi od Speslu na jejich Facebooku. Ale hlavne podle citu a oka, taky vozim romina, kdyz mne tlaci zespod tam kde nema, dam spicku vice dolu, kdyz z nej sklouzavam, lehce ji prizvednu. Ted to mam trosicku dolu a spokojenost.
Taky vozím Phenoma a to tak, že zadní část je zhruba v rovině a špička lehce zdvihnutá. Tak mi to vyhovuje, při jízdě po rovině a silovém šlapání nikam nesjíždím, ale zároveň nic netlačí a při těžkém výjezdu je špička stabilní oporou. zkoušeljsem zadní část trochu „do kopce“ ale sjížděl jsem z toho.
Nechci zakladat nove tema, tak to zkusim tady. Vim, ze to je hodne individualni, ale je tento sklon sedla dolu jeste v ramci nejakeho "normalu" nebo uz to muze byt moc?
Snad to z fotky jde trosku normalne videt.