Mám možnost od kamaráda koupit vidli Fox za super peníze ale samozřejmě je tapered, je nějaká možnost ji dostat do netapered rámu (Trek Elite 9.6)? Předem díky
U nekterych to jde. Pokud ma semiintegrovanou hlavu, tak se dela miska ktera se tam nalisuje a jde to pouzit. Ovsem za cenu zvyseni rizeni. Miska je potom vne ramu, tak jako u klasickeho neintegrovaneho hlavoveho slozeni.
Jde to. Ale není to zrovna nejlevnější hlavovýa přidá to pár milimetrů ze spoda na rám. Těma kecama o tom, že to bude horší než reba bych se moc nezatěžoval. Ono je to baví takhle kecat pořád ikdyž si tu vidli na svýho supr drahýho bajka strčí taky.
Zakladateli to bude vzhledem k jeho hlávku k ničemu, ale dám to sem pro ostatní. Hlava se tím zvedne o 13mm, ale FOXky ( F32, Talas ) jsou zase od osy po korunku o 1cm nižší při stejném zdvihu než RS nebo starší Epicony.
Ahoj, použiju tohle vlákno.. potřeboval bych sehnat tu spodní rozšiřující misku na Tapered vidlici. Nevíte jestli to dělá ještě někdo jiný než cane creek? nechce se mi za to dávat litr..
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
není možnost
bojím se,že to nepude :-)
Podle mně to nejde.
Obráceně by to šlo – netapered vidlice do tapered rámu.
Pokud nemáš 44mm vnitřní průměr hlavy, což myslím že nemáš, tak bych řekl, že ne.
U nekterych to jde. Pokud ma semiintegrovanou hlavu, tak se dela miska ktera se tam nalisuje a jde to pouzit. Ovsem za cenu zvyseni rizeni. Miska je potom vne ramu, tak jako u klasickeho neintegrovaneho hlavoveho slozeni.
ne
velky kladivo a pujde to:))
Za a) to nepůjde a za b) máš na kole Rebu, nevím co čekáš jako že bys od foxu získal, kromě zřejmě horšího chodu, větší váhy a dražšího servisu.
Jde to. Ale není to zrovna nejlevnější hlavovýa přidá to pár milimetrů ze spoda na rám. Těma kecama o tom, že to bude horší než reba bych se moc nezatěžoval. Ono je to baví takhle kecat pořád ikdyž si tu vidli na svýho supr drahýho bajka strčí taky.
hlavový
Zakladateli to bude vzhledem k jeho hlávku k ničemu, ale dám to sem pro ostatní. Hlava se tím zvedne o 13mm, ale FOXky ( F32, Talas ) jsou zase od osy po korunku o 1cm nižší při stejném zdvihu než RS nebo starší Epicony.
Doporučil bych ti zkontrolovat rám, myslím že Elite 9.6 je tapered…
skor prejde tava uchom ihly, nez tapered vidla do netapered ramu.
...není. Na opačný systém jsou k dispozici redukce, ale do klasické hlavovky tapper vidli nedáš..
Ahoj, použiju tohle vlákno.. potřeboval bych sehnat tu spodní rozšiřující misku na Tapered vidlici. Nevíte jestli to dělá ještě někdo jiný než cane creek? nechce se mi za to dávat litr..
Díky
http://www.123kolo.cz/z14007-hlavove-slozeni-max1-vidlice-taper-a-ram-118.html
Ahoj, můžete mi prosím poradit, jestli můžu použít toto hlavové složení...
http://www.123kolo.cz/z14007-hlavove-slozeni-max1-vidlice-taper-a-ram-118.html
...do rámu RB CRR 290, u kterého je krk s vnitřním průměrem 44mm, ale jen do hloubky 8mm? Pak se krk zúžuje na vnitřní průměr 39,4mm (viz foto).
Chtěl bych si udělat radost novou vidlicí a předním kolem. Děkuju za případné rady.