Technické rychlodotazy 7
Obecně platné pravidlo. Páska by měla být až do kraje ráfku, aby se při montáži pneumatiky nemohla shrnout. Ty mm navíc jsou na vyrovnání prohlubně v ráfku.
Abych nekoho neuvedl v omyl, jednalo se o ironii. Na BSA zavit muze dat cokoli doma najde.
začal bych tou patkou
Ano, mám.
Odvede naprosto stejnou práci jako mejdlová voda, takže zbytečně vyhozený peníze...
Zapřáhnout vozík za 20" kolo? Vychováváš dítě na lukrativní job provozovatele rikši?
:D
až začnou defekty, nebo vyleze plátno, nebo se zhorší jízdní vlastnosti tak to poznáš a je čas na výměnu, nějaké věštění co to dá je fakt nesmysl
Ono to tam ale být nemusí, to je pouze indikace spravného nasunutí. Ten plastík uvolněnou kliku samozřejmě neudrží.
Jestli jsi stejně manuálně zdatný jako ti to jde s googlem, tak ano
koupit druhou Shimano kazetu
Jelikož je lanko v rámu napnuty, tak jeho pohyb při jízdě nebude zase tak velký
Tvl, to je zase vestecky krouzek jak se patri.
Děkuji za rady. Měření odhalilo, že je vše správně. Rozebral jsem to, očistil od nové vazelíny a namazal ještě novější vazelínou, otáčel kazetou a hledal, kde trčí náboj nejvíce. Všude mi přišlo, že trčí stejně. Tak jsem vybral z lidu. Dotáhl, dnešních 40Nm bylo asi víc než předevčírem, protože po nasazení to krásné funguje. Nevím, kdysi se tu psávalo "umyj si ruce", tak i to jsem udělal. Dal si pivo na kuráž a dobrá věc se povedla. Budoucí provozovatel leží ve svém pokoji na posteli a hraje hry, aniž by tušil, že jeho otec prošel zkouškou až na podruhé, což by ocenil smíchem a využil výhledově ve svůj prospěch:-) Dobrou noc a díky. Přijdu zase...
Tady jsou řetězy, které mi přišly pod ruku.
Je to prostě m5 závit, ztrácí se docela často, já to nahrazuju buď 10mm šroubkem z brzdovýho kotouče s podložkou nebo ze sram dm převodníku bez podložky (ten je kratší).
Ideální čas Level T vyhodit a dát tam skutečné brzdy.
Tak když šikovně destičku natlačí na šroub a bude současně šroubem otáčet správným směrem, tak se to možná povede.
Tak pro tebe by Merkur zamlada nebyl :-)