Dneska se mi podarilo pretrhnout retez, nastesti sem mel nytovacku tak sem odebral jeden clanek a retez zase spojil, ale v miste noveho spoje je retez strasne nepoddajny k ohybu a tim padem mi preskakuje vzadu na kazete kdyz pouzivam maly pastorky. Rikal sem si ze to je protoze neni namazany a v miste noveho spoje jsou necistoty. Doma jsem ho namazal olejem ale prakticky se to nezlepsilo. Ted ho pres noc nechavam ve sklenici s benzinem aby se vycistil a zitra to s nim zkusim znovu. Kdyby to ale nepomohlo, jakoze si myslim ze o moc ne, nemate nejakou radu co dal?
tak s timhle problémem sem se patlal sakra dlouho:D benzin nepomůže..zkus zase pošoupnout nejt malinko z5..možná si ho tam narval moc. ale jen tak o desetinu…:D prsote o pidikousek…
ale prd, pokud ses si jistej ze mas snejtovano dobre tak se na nakej nejt vykasli, normalne vem retez do rukou tak abys mezi prstama drzel to snejtovany misto a trosku retez ohni na jednu a druhou stranu… nemas tim co *****, snejtovanej clanek potrebuje vzdycky povolit.
Najednou takový pocit jako třeba špatné ložisko ve středu. Při sundání řetězu kliky naprosto v pohodě, ale řetěz všechny články úplně zatuhlé. Rozhýbat rukou to nešlo.
Dal jsem to vyvařit v tabletě do myčky, tak většina povolila, ale tak asi čtvrtina ne.
Řetěz je opečovávanej voskem ( klasické vaření ve vosku jak silnička tak bajk) a nikdy tento problém nebyl. Řetěz není novej, mnohokrát se vařil a dělám to tak asi třetí rok, nikdy tento problém nenastal. Žádná voda, žádná rez, normální počasí. Nechápu co se mohlo stát.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Rozhýbat do stran :)
tak s timhle problémem sem se patlal sakra dlouho:D benzin nepomůže..zkus zase pošoupnout nejt malinko z5..možná si ho tam narval moc. ale jen tak o desetinu…:D prsote o pidikousek…
ale prd, pokud ses si jistej ze mas snejtovano dobre tak se na nakej nejt vykasli, normalne vem retez do rukou tak abys mezi prstama drzel to snejtovany misto a trosku retez ohni na jednu a druhou stranu… nemas tim co *****, snejtovanej clanek potrebuje vzdycky povolit.
Je to o technice nýtování. Chce to vzít nýt ždibínek i z druhé strany a eventuálně článek rozhýbat do strany.
Řetěz SRAM XX1 EAGLE
Najednou takový pocit jako třeba špatné ložisko ve středu. Při sundání řetězu kliky naprosto v pohodě, ale řetěz všechny články úplně zatuhlé. Rozhýbat rukou to nešlo.
Dal jsem to vyvařit v tabletě do myčky, tak většina povolila, ale tak asi čtvrtina ne.
Řetěz je opečovávanej voskem ( klasické vaření ve vosku jak silnička tak bajk) a nikdy tento problém nebyl. Řetěz není novej, mnohokrát se vařil a dělám to tak asi třetí rok, nikdy tento problém nenastal. Žádná voda, žádná rez, normální počasí. Nechápu co se mohlo stát.