Bude někdo ochotný mě adoptovat co se supportu týče? Nůžkový stan a nějaké to nádobíčko zařízeno, tak to bude hlavně o bidonech nebo horkém čaji. Díky.
dneska jsem mluvil s pořadatelem Pavlem Rybaříkem a údajně to špatně zaznamenala GPS, proto je tam takový skok, jinak je to asfaltová vložka která se pojede do kopce :-)
Takže podmienky sa zmenili, a na 70% by som mal ísť do Jistebnice predvádzať svoj boj s morálkou a kondičkou.
Viete mi prosím povedať aký je povrch na okruhu, prípadne nejaký slovný (alebo obrazový) popis trate, aby som aspoň tušil čo ma čaká? Na Valašsku boli kvôli defektom vhodnejšie viac horské plášte (a ešte to krásne počasie :D) ? A ako je to zhruba s prevýšením na kolo ? Podľa profilu to je celkom slušne kopcovité. Ďakujem...
tak jak se vám to líbilo? mne ano, i když určitý nedostatky byly, ale to se u prvního ročníku dá čekat. líbil se mi prosto startu, louka byla ideální a prostorná. poněkud slabší byla trať. velmi málo lesních úseků, většinou se jelo po rozbitých polňačkách nebo asfaltu. ale bylo to jezdivý.
náš rodinný tým si to užil se vším co k tomu patří, pád, kufrování, promrznutí, výtuh:-). všichni jeli na hranici svých rozdílných možností a tak to má být.
tak konecne konec, nakonec to dopadlo dobre... i kdyz tresnicka na dortu tam nebyla - ale pres vsechny problemy ktery nas potkali tak to jeste slo.....
fotky - prohrabu snad zejtra...
jinak vyhlasovani celyho serialu nekdy v listopadu pro nekoho na druhym konci sveta za docela velky "ulet" ale co ja to mam nastesti kousek :-)
Gratulace všem. Zklamaním pro mne byla ta nízká účast, čekal jsem daleko víc závodníků. Počasí vyšlo parádně, ale já byl po té noci víc zmrzlý a ospalý, než kdybych ten závod jel :-))
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
jeste ta mapa s prevysenim
http://www.postovnisporitelnamtb.cz/gp24h/data/jistebnicka_mapa.jpg
Bude někdo ochotný mě adoptovat co se supportu týče? Nůžkový stan a nějaké to nádobíčko zařízeno, tak to bude hlavně o bidonech nebo horkém čaji. Díky.
jedem 4ku
dneska jsem mluvil s pořadatelem Pavlem Rybaříkem a údajně to špatně zaznamenala GPS, proto je tam takový skok, jinak je to asfaltová vložka která se pojede do kopce :-)
Takže podmienky sa zmenili, a na 70% by som mal ísť do Jistebnice predvádzať svoj boj s morálkou a kondičkou.
Viete mi prosím povedať aký je povrch na okruhu, prípadne nejaký slovný (alebo obrazový) popis trate, aby som aspoň tušil čo ma čaká? Na Valašsku boli kvôli defektom vhodnejšie viac horské plášte (a ešte to krásne počasie :D) ? A ako je to zhruba s prevýšením na kolo ? Podľa profilu to je celkom slušne kopcovité. Ďakujem...
tak co jak se lidi tesite ?, pocasko snad bude ok, sam sem zvedavej na to kdo vyhraje Singl - bude to bytka :-))))
jedu a těšim se. letos ve čtyřce jako srandu, tak doufám, že konečně nasaju tu atmosféru a nebudu mít jen okno:-)
BuBu team ve složení Adamovo máti a strejc pojedou našrot :))))
tak jak se vám to líbilo? mne ano, i když určitý nedostatky byly, ale to se u prvního ročníku dá čekat. líbil se mi prosto startu, louka byla ideální a prostorná. poněkud slabší byla trať. velmi málo lesních úseků, většinou se jelo po rozbitých polňačkách nebo asfaltu. ale bylo to jezdivý.
náš rodinný tým si to užil se vším co k tomu patří, pád, kufrování, promrznutí, výtuh:-). všichni jeli na hranici svých rozdílných možností a tak to má být.
Gratulace všem:)
Ale hlavně Buldovi a Evě :) SUPER:) sem sledoval online:)
tak konecne konec, nakonec to dopadlo dobre... i kdyz tresnicka na dortu tam nebyla - ale pres vsechny problemy ktery nas potkali tak to jeste slo.....
fotky - prohrabu snad zejtra...
jinak vyhlasovani celyho serialu nekdy v listopadu pro nekoho na druhym konci sveta za docela velky "ulet" ale co ja to mam nastesti kousek :-)
Gratulace všem. Zklamaním pro mne byla ta nízká účast, čekal jsem daleko víc závodníků. Počasí vyšlo parádně, ale já byl po té noci víc zmrzlý a ospalý, než kdybych ten závod jel :-))
tady je pár fotek
Objavili sa veľmi pekné fotky na www.mtbs.cz
Záznam na ČT4 SPORT:
premiéra - čtvrtek 11. 9. 2008 - 17.20 hodin repríza č. 1 - čtvrtek 11. 9. 2008 - 23.30 hodin repríza č. 2 - pátek 12. 9. 2008 - 09.35 hodin
kdo to nevidel tak tady je to v mensi kvalite :-)
Ječňák je borec!