Bunda Castelli
Nemáte někdo zkušenost s bundou Fly Direct Jacket? Dá se pohodlně složit do kapsy dresu? A velikost odpovídá standardnímu Castelli nebo je větší, jako některé novější modely určené pro gravel? Úplně ideální by bylo porovnání s Unlimited Puffy řadou (tam bych bral ale spíš vestu, složenou bundu jsem někde viděl a přišla docela velká).
mam ju objednanu, som zvedavy, na zivo som ju este nevidel. Mam aj vestu puffy a tu dokazem natlacit do vrecka dresu/bundy, tepla je teda dost
tak mi prisla, riskol som podla tabulky vel.M a je ok, mam 184/72kg. Mohla byt trochu dlhsia v pase a este minus je ze zateplenie alpha konci na chrbte nad vreckami, potom uz je len relativne tenky material. Skusal som ju rano cestou do prace - pri 8° som sa trochu varil, pri 5° ok, neprefuka. Pri troche snahy by sa dala natlacit do vrecka dresu.
Na fotce je teda prosím bunda anebo vesta? Jinak spokojenost?
na fotke je bunda fly direct vel.M, zatial spokojnost, len ten vonkajsi material asi nebude na pravidelne dlhorocne nosenie, skor na obcasne pouzitie ako nudzovka, je dost jemny. Prekvapivo mi ani nebola zima na spodok chrbta, kde nie je zateplena.
Ja som ju kupoval na ultra zavody, prip. bikepacking a na to je podla mna ideal.
Dole na zadech mas obvykle vic vrstev pres sebe, takze to dava smysl, ze je tam bunda lehci.
poslední komentář: 13. 8. 2026 o 9:42
poslední komentář: 10. 2. 2026 o 9:51