Chrániče na kolena
Říkám, moc se v tom nevyznám, takže jestli nic takovýho neexistuje, tak to budu muset improvizovat. No ale teď jsem našel v Alze ty POC joint VPD 2.0, o kterých jsem slyšel, že jsou dobrý do těžkýho terénu a že jsou hodně pohodlný, takže jsem je objednal (byl tam jeden rozbalený kus za 1600,-) a když nebude pasovat velikost - S (je mi 16, takže Lka nebo něco většího by mi byly opravdu velký), tak je zase vrátím a budu hledat dál. :-)
Já mám M, první asi 2 měsíce mi byly těsné, že jsem trochu přemýšlel že je prodám a koupím jiné, ale pak se tak nějaky vytáhly a od té doby asi 3 roky v pohodě.
Tak budu doufat, že mi to Sko bude a že se popřípadě vytáhne.
No hele, teď jsem byl vyzvednout ty POC joint VPD 2.0 (vel. S) a jako když zvohnu nohu tak mi jsou těsný, ale když mám nohu rovně nebo přikročenou, tak jsou v pohodě. Jak moc byly tobě těsný, když jsi je měl nový - neroztáhlý? Jakože jestli hodně/trochu?
Když jsem šlapal tak to v horní úvrati kliky docela táhlo, dole ok. Takže asi dobrý.
Takže v mým případě myslíš co? Teda jestli to "takže asi dobrý" nebylo myšleno na mě. :D Jsou mi těsný asi na stejných místech jako to bylo u tebe a dole pod kolenem v poho, ale nahoře celkem dost.
No ono to právě tlačí celkem dost nahoře a v ohybu, ale zítra jdu zkusit Mka, tak uvidím, ale ty by byly už dražší než za 1600,-
Mám teď na výběr mezi POC joint VPD 2.0 (ty normální) a tou long verzí, tak který se vám zdají lepší? Ta long verze by mě vyšla levněji, ale aby v nich už nebylo hodně teplo oproti těm normálním a jestli už nejsou zbytečný je mít až na holeně a o to se v nich víc potit...
Za mě normální. Long verze zase neni zase tak long - furt je značná část holeňe nechráněná.
Jo už jsem vzal ty normální. :)
Mam ty dlouhy vpd air 2.0 do bikeparku a teda slapat bych v nich nechtel dal nez od lanovky ke stanku. Na slapani mam alpinestars. Podle me klasicky zastupce neslapacich chranicu.
Dík za info. ;) Ještě že jsem jsem koupil ty klasický. :D
poslední komentář: 13. 8. 2026 o 9:42