Ekoi
Tak dosti spatna s ekoi ohledne dopravy. A zjistil jsem, ze ji nemam sam. Pred mesicem jsem udelal objednavku s dopravnou do vydejny. Cekam balicek, ale ouha uz tri dny lezi na depu. Pisu na podporu a prymto je cajk, ale dalsi den koukam, ze balik jede zpatky. Podpora se divi a ze poslou znova. Jenze cekaj, az se jim vrati. Posilaji zase blbe, takze kpet na depu otacka. Ted uz je to 6 dnu co mi napsali, ze to posilaji, ale jen objednali dopravu. Kolega to mel stejne, jen z nej delali blbce, ze si to nevyzvednul apod. Zlatej aliexpres
Ekoi objednavam vic jak 5 let, tohle semi nikdy nestalo, pravdepodobne problem na mistnim depu DPD. Nebo na vydejnim miste, nenapada mi, jak tohle muze ekoi pokazit
Beru od ekoi dlouho a vzdy ok, az ted a nejen ja jsem mel problem. Na depu mi rekli, ze to je spatne zadana doprava. A Ekoi tvrdi, ze problem pri predavani mezi chronopostem a dpd nekde cestou.
A ekoi jen mlzi a tvati se jak to posila hned znova a kulovy
Neposlou to znova, pokud se jim balik nevrati. Pokud nato pospichas, objednej znovu.
Vzhledem k tomu, ze to nejsou schopny dodat ani na druhej pokus se me dalsi objednavka delat nechce.
Chyba je na jejich strane a jediny co delaj, tak se omlouvaj, coz me je k hofnu. Jiny eshopy jsou schopny to poslat znova a necekat, az se to vrati. Tady je videt, ze se to vraci bez doruceni ke me, tak nevidim problem, poslat to obratem.
poslední komentář: 13. 8. 2026 o 9:42