Ta leštěná povrchová úprava je sice pěkná na pohled (po vybalení...), ale extrémně nepraktická. Po pár jízdách, resp. pár setřeních prachu či nedejbože bahna, to bude vypadat strašně.
Dle všeho ten čínský radar neumí ANT+ zadní světlo, což by někomu s Garminem mohlo vadit. Jinak na první pohled vypadá funkčně. Už je skladem u led-experta.
Nemate někdo zkušenosti, jestli tyhle radary fungují přes appku na Andtoid mobilu? Myslím funkce, nikoli jen nastavení. U Garminu myslím, že jo, u Magene si recenze protiřečí.
tak jsem dostal k Vanocum Magene L508. Někdo tady zmiňoval, že je malá svítivost oproti Varii od Garminu. Já můžu říct jedině, že to svítí jako kráva, v tom bych problém neviděl. S čím ale bojuji je nastavení na mobilu. Jejich appka je jenom na nastavování, nikoliv operaci. A jsem asi blbej, ale nenašel jsem ani možnost update firmwaru, i když o tom v manualu píšou.
Může mi někdo doporučit nějaký vhodný komputer? Nikdy jsem žádný nepoužíval. Priorita je vizualizace toho radaru, ostatní věci nepotřebuji.V manualu je, že to musí umět komunikační protokol ANT+ (což umí např Mahene C406, ale v seznamu podporovaných není). Papírově mě vychází asi nejlépe Magene C406Pro, ale nikde jsem neviděl, jak tam na tom vypadá ta vizualizace radaru.
Budu rád za každé rady, v tomhle jsem lama. Děkuji moc a hezké svátky.
díky moc za vyčerpávající odpověď, moc mi to pomohlo. Už se do toho dostávám, díky lidem jako ty.
Co se týká toho svícení, byla to moje subjektivní observace - prostě při zapnutí pod vánočním stromečkem jsem měl pocit, že mi to vypálilo oko :-). Určitě to svítí víc, než normal blikačky. Nicnémě, nemyslel jsem to jako srovnání s Garminem, který nemám, a tudíž nemohu soudit. Kdyby v Magene dodělali tu appku, aby to fungovalo s mobilem, bylo by to super, ale také v to moc nedoufám. Mám, co jsem dostal, a musím teď s tím pracovat :-). Z těch komputerů jsem nakonec vybral Magene C406Pro. Nechci dávat desetitisíce za komputer, to byl raději investoval něco do kola. Uvidíme, pak sem napíšu minirecenzi, jestli to bude někoho zajímat.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Jsem zvědavý. Třeba výdrž u Brytonu vypadá líp než u Garminu, což je jeho jediná vada (za mě)
Ta leštěná povrchová úprava je sice pěkná na pohled (po vybalení...), ale extrémně nepraktická. Po pár jízdách, resp. pár setřeních prachu či nedejbože bahna, to bude vypadat strašně.
Super, ze do toho Magene šláplo.
Za mě je teda zatím velké minus, že magene má jan 20 lumenu, oproti 65, ktere ma Garmin při blikání.
Když jedu autem, tak ta změna v intenzitě je krásně vidět.
Uvidíme, s čím přijde Garmin v nové verzi ( hlavně snad USB C) a jak rychle budou inovovat Magene a Bryton
Led-expert bude prodávat.
https://www.led-expert.cz/magicshine-magene-l508-radar
Další zajímavá recenze, tentokrát s Wahoo
Pekna cena .
https://www.led-expert.cz/magicshine-magene-l508-radar
Dle všeho ten čínský radar neumí ANT+ zadní světlo, což by někomu s Garminem mohlo vadit. Jinak na první pohled vypadá funkčně. Už je skladem u led-experta.
Vzal jsem Garmina cena v Decthlonu je nyni 3899 kc .
Zajímavá praktická recenze se srovnáním s Varia Radary, včetně pohledu z auta a dalších funkcionalit...
SeeMee (= Magene) 508
Real world test
Nemate někdo zkušenosti, jestli tyhle radary fungují přes appku na Andtoid mobilu? Myslím funkce, nikoli jen nastavení. U Garminu myslím, že jo, u Magene si recenze protiřečí.
Nechám si jeden z nich dát k Vánocům ????.
Díky
Ahoj,
tak jsem dostal k Vanocum Magene L508. Někdo tady zmiňoval, že je malá svítivost oproti Varii od Garminu. Já můžu říct jedině, že to svítí jako kráva, v tom bych problém neviděl. S čím ale bojuji je nastavení na mobilu. Jejich appka je jenom na nastavování, nikoliv operaci. A jsem asi blbej, ale nenašel jsem ani možnost update firmwaru, i když o tom v manualu píšou.
Může mi někdo doporučit nějaký vhodný komputer? Nikdy jsem žádný nepoužíval. Priorita je vizualizace toho radaru, ostatní věci nepotřebuji.V manualu je, že to musí umět komunikační protokol ANT+ (což umí např Mahene C406, ale v seznamu podporovaných není). Papírově mě vychází asi nejlépe Magene C406Pro, ale nikde jsem neviděl, jak tam na tom vypadá ta vizualizace radaru.
Budu rád za každé rady, v tomhle jsem lama. Děkuji moc a hezké svátky.
Ahoj,
díky moc za vyčerpávající odpověď, moc mi to pomohlo. Už se do toho dostávám, díky lidem jako ty.
Co se týká toho svícení, byla to moje subjektivní observace - prostě při zapnutí pod vánočním stromečkem jsem měl pocit, že mi to vypálilo oko :-). Určitě to svítí víc, než normal blikačky. Nicnémě, nemyslel jsem to jako srovnání s Garminem, který nemám, a tudíž nemohu soudit. Kdyby v Magene dodělali tu appku, aby to fungovalo s mobilem, bylo by to super, ale také v to moc nedoufám. Mám, co jsem dostal, a musím teď s tím pracovat :-). Z těch komputerů jsem nakonec vybral Magene C406Pro. Nechci dávat desetitisíce za komputer, to byl raději investoval něco do kola. Uvidíme, pak sem napíšu minirecenzi, jestli to bude někoho zajímat.
Ahoj,
S RTL515 jsem jezdil asi 2 roky, s L508 cca dva měsíce. Moje poznatky jsou ve zkratce následující:
Pokud by vás zajímaly detaily, dovolím si přidat odkaz na moji recenzi (v angličtině). Případné dotazy rád zodpovím ve zprávách.
Špatně zařazeno
Tak Bryton Gardia R300 dnes dorazil. Recenzi budu aktualizovat zde.
Podarilo se nekomu sehnat funkcni aplikaci na mobil (android), co podporuje seemee 508 ? Jde mi hlavne o radar.
Diky
Zatim jsem nasel Ride with GPS a Cadence, vyzkoseno jeste nemam, radar dorazi ve stredu. Ale uz jsem nalomen ze poridim edge 130.