na čištění kazet, řetězů a dalších věcí si chci pořídit ultrazvukovou čističku, nejlépe s kontrolovaným ohřevem (nastavení teploty lázně). Máte někdo zkušenosti s jejich provozem, rady, kterým značkám případně modelům se vyhnout? Je to na domácí použití = občasný, nikoliv nepřetržitý provoz.
Vnitřní rozměry nádoby si samozřejmě umím porovnat. Doma máme jen takové šudlátko na brýle a bižuterii, ve které jsem už čistil tlumič plamene z pušky a taky to šlo, ale žádná sláva to nebyla. Tak bych rád měl něco trochu schopnějšího.
Když už se to tu řeší, za což jsem rád, neb také plánuji nákup, tak co se do toho leje? Doporučení na nějakej roztok? Co třeba na brýle a šperky a co jinýho na tyhle cyklošpinavosti? Děkuji.
Poslední 3 dny jsem ji používal skoro nonstop. S blue morgan čističem řetězu a jsem spokojený. Dokonce v nerezovém kastrolu, který do ní vložím voskuji řetěz a super. Uvidíme jak poběží časem…
Každopádně se do ní vejde v pohodě i rozložená sunrace kazeta 50z na “kousky” bez toho aby se překrývaly. Popřípadě egale kazeta a zavařovačka s řetězem….
Jsem za těch 15L rád, ikdyž jsem předtím zvažoval menší.
My mame neco asi 30k a tlumic to nevycisti taky. Tak abys z novy nebyl stejne zklamanej jako ze stary. Ale ja mam jen tuhle zkusenost, problematice moc nerozumim. Jen uzivatel...
Ahoj, mám tu Vevor na Ali ve wishlistu už asi rok jelikož sbírám vinyly, tak s tím bazmekem na desky, teď koukám že v tom lze prát i componenty hlavně teda pohon, což je pro mě další pošťouchnutí :) a teď je ta cena fakt super, jen takový nápad - lze tam hodit třeba i Fénixy když vidím že tam perou hodinky ?
Technická, nedala by se čistička použít i na voskování řetězu? Pokud by šla vyhulit na nějakých cca 80 stupňů a dát dovnitř do lázně nějakou nádobu s voskem? Že by tam teoreticky i vosk líp zalezl s tím ultrazvukem...
mám ultrazvukovou čističku značky Vevor (6l, s ohřevem) a jsem spokojený. Pro domácí použití bohatě stačí, jde v ní čistit řetězy, kazety i menší komponenty. Doporučuji používat vhodný čistící roztok (např. voda s trochou odmašťovače). Vyhni se úplně nejlevnějším modelům z Aliexpressu, často mají slabý výkon a nespolehlivý ohřev. Hodně štěstí s výběrem!
Tak jsem si objednal od Vevor dle rad místních 10l čističku. Dopravce Dpd. Na prvni pokus nedodano, pry poskozeny obal. Tak to odvezli na depo, dukladně zkontrolovali, zda nedošlou k poškození zboží uvnitř a jelikož zjistili, že je zboží nepoškozené, přelepili poškozenou krabice páskami DPD a doručili. Tohle mi došlo...
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
https://www.tsbohemia.cz/geti-guc-06a_d353442.html mám toto a pecka, proti té srandě z lidlu to fakt čistí.
Akorát počítej, že to dost nepříjemně řve, nejlépe to zavřít někam do místnosti a jít pryč, jak je nerezová, celé to rezonuje.
Ventil dole je super, bez něj bych to nechtěl
.
Když už se to tu řeší, za což jsem rád, neb také plánuji nákup, tak co se do toho leje? Doporučení na nějakej roztok? Co třeba na brýle a šperky a co jinýho na tyhle cyklošpinavosti? Děkuji.
Já mám teď čerstvě tohle:
https://m-eur.vevor.com/ultrasonic-cleaner-c_11064/15l-digital-ultrasonic-cleaner-jewellery-medical-industry-parts-cleaning-machine-p_010246492947?currency=CZK&lang=cs
Poslední 3 dny jsem ji používal skoro nonstop. S blue morgan čističem řetězu a jsem spokojený. Dokonce v nerezovém kastrolu, který do ní vložím voskuji řetěz a super. Uvidíme jak poběží časem…
Každopádně se do ní vejde v pohodě i rozložená sunrace kazeta 50z na “kousky” bez toho aby se překrývaly. Popřípadě egale kazeta a zavařovačka s řetězem….
Jsem za těch 15L rád, ikdyž jsem předtím zvažoval menší.
Nezkoušel jste tablety do myčky na nádobí?
My mame neco asi 30k a tlumic to nevycisti taky. Tak abys z novy nebyl stejne zklamanej jako ze stary. Ale ja mam jen tuhle zkusenost, problematice moc nerozumim. Jen uzivatel...
Jak likvidujete použitý čistič? Respektive použijete ho víckrát než jednou?
Ahoj, mám tu Vevor na Ali ve wishlistu už asi rok jelikož sbírám vinyly, tak s tím bazmekem na desky, teď koukám že v tom lze prát i componenty hlavně teda pohon, což je pro mě další pošťouchnutí :) a teď je ta cena fakt super, jen takový nápad - lze tam hodit třeba i Fénixy když vidím že tam perou hodinky ?
To byl jen nápad :) Na LP a brejle bude fajnová :)
no já myslím že je to ta 6L co sleduju na Ali
Technická, nedala by se čistička použít i na voskování řetězu? Pokud by šla vyhulit na nějakých cca 80 stupňů a dát dovnitř do lázně nějakou nádobu s voskem? Že by tam teoreticky i vosk líp zalezl s tím ultrazvukem...
Ahoj,
mám ultrazvukovou čističku značky Vevor (6l, s ohřevem) a jsem spokojený. Pro domácí použití bohatě stačí, jde v ní čistit řetězy, kazety i menší komponenty. Doporučuji používat vhodný čistící roztok (např. voda s trochou odmašťovače). Vyhni se úplně nejlevnějším modelům z Aliexpressu, často mají slabý výkon a nespolehlivý ohřev. Hodně štěstí s výběrem!
Tak jsem si objednal od Vevor dle rad místních 10l čističku. Dopravce Dpd. Na prvni pokus nedodano, pry poskozeny obal. Tak to odvezli na depo, dukladně zkontrolovali, zda nedošlou k poškození zboží uvnitř a jelikož zjistili, že je zboží nepoškozené, přelepili poškozenou krabice páskami DPD a doručili. Tohle mi došlo...