Kupoval jsem také od Newbike,teda HT MMR ZEN 00 a za mě OK,garančka po cca 900km v Kolofixu a bez problémů,pouze výměna řetězu :-) S kolem nadmíru spokojen.
Mám MMR pár dní. Konkrétně Rakish 10 a je super. Těžko říct, nakolik je to wow efekt z nového kola. Určitě ale vše funguje jak má. Teda hned první vyjížďku mi zapadl kamínek mezi převodník a rám a nechal rýhu až na karbon. Ten perleťový lak vypadá skvěle.
Mám MMR Grand Tour 00 starší verzi, kupované letos na začátku prázdnin v TSB a zatím velká spokojenost. Mám ho jako druhé kolo ke Canyon Lux WC, když je v lese marast. Původně jsem jel pro new Adrenaline 30, ale ta jeho geometrie G2 už na mě byla moc, geometrie G1 u Grand Tour je pohodlnější a mě vyhovovuje více.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
MMR španělská značka a v pohodě ,pokud se ti líbí proč ne ?:) Spolehlivá 105 mechanika a časem lepší karbon kola ale i ty aksia pojedou -držáky .
Cena 46k + spd za 1kč je dobrá cena
Kamarád má ten vyšší model MMR 30 a je spokojený(ale nemá moc s čím srovnávat, takže nevím jak moc to je relevantní)
Mám od nich gravel (spíš takový silniční) X-Grip, zakoupen 06/2020.
Ze začátku s tím bylo trochu trápení - nezafrézované dosedací plochy brzd, přetažené konusy, ne úplně dobře namontován přední přesmykač.
Nějak jsem rozchodil, seřídil a nakonec docela spokojenost.
Kupoval jsem také od Newbike,teda HT MMR ZEN 00 a za mě OK,garančka po cca 900km v Kolofixu a bez problémů,pouze výměna řetězu :-) S kolem nadmíru spokojen.
Mám MMR pár dní. Konkrétně Rakish 10 a je super. Těžko říct, nakolik je to wow efekt z nového kola. Určitě ale vše funguje jak má. Teda hned první vyjížďku mi zapadl kamínek mezi převodník a rám a nechal rýhu až na karbon. Ten perleťový lak vypadá skvěle.
Mám MMR Grand Tour 00 starší verzi, kupované letos na začátku prázdnin v TSB a zatím velká spokojenost. Mám ho jako druhé kolo ke Canyon Lux WC, když je v lese marast. Původně jsem jel pro new Adrenaline 30, ale ta jeho geometrie G2 už na mě byla moc, geometrie G1 u Grand Tour je pohodlnější a mě vyhovovuje více.
Ahoj co říkáte na tenhle kousek?
https://www.tsbohemia.cz/celoodpruzene-kolo-mmr-kenta-00-carbon-n-chrome-vel-m-24-2025_d536029
Za 101k mi to příjde ok? Samozřejmě zase to bohemka nastřelila neskutečně:))
MMR proč ne, zvažuju fulla za 50t na dojíždění do práce a jako kolo "na všechno".
Tady to
https://www.tsbohemia.cz/celoodpruzene-kolo-mmr-kenta-sxc-pearl-moss-green-vel-m-24-2025_d536187
Jsem viděl na živo a moc hezké :)