V iOS bohužel netuším. Pro Android to správně vysvětlil kolega dole - nenastavuje se to v aplikaci, ale v systému jako jazyk aplikace. (na G Pixel to je na dvě kliknutí)
Na iOS je to stejně, jen musí mít člověk kromě češtiny v systému nastavený ještě další alternativní jazyk, bez toho mu app, které to umí, výběr jazyka neumožní.
Mě by zajímalo, kde to nastavit na androidu, ta čeština je hrozná. Jediné řešení co jsem našel je přenastavit celý telefon do EN, protože z něj si to strava přebírá.
Ha, už to mám! Musel jsem v Obecné, Jazyk a oblast přidat Angličtinu jako další jazyk k Češtině. Pak se volba výběru jazyka objevila jak u Strava, tak v Connectu. Díky za nakopnutí.
Jazyk v mobilni Strava app je vazany na jazyk systemu. Moznost zmeny jazyka, jak popisujes, jsem nenalezl. Web apka neni problem, tam je na zmenu jazyka tlacitko :-))
Špatně hledáš. Nastavit individuální jazyk aplikace umí android od verze 13, a že bys měl nejakou mutaci od výrobce, která to znemožňuje je celkem nepravděpodobný.
Tak gemini mi k tvému systému říká, že Nastavení - Další nastavení - Jazyky a zadávání - Jazyky aplikací - vybrat Strava. Ale nemám to jak ověřit, třeba si fakt číňan dal tu práci a tuhle možnost ze systému odstranil.
Já si jen dlouze podržím zástupce na ploše, dám Info o aplikaci a tam mám volbu jazyka aplikace (Google Pixel, takže čistej android)
Opravdu to dělá ta ***** hyperos nadstavba, která upravuje i vzhled správy aplikací. Já to obešel přes gemini, určitě to ale půjde i jinak a nyní mám stravu zpět v EN. Otevře to nějak to nastavení bez nadstavby
Ve stravě se objevila chyba, díky které není možné vytvořit a uložit novou trasu. Dle fóra je bug nahlášený a údajně se zkoumá. Zajímavé je, že mi lze vytvořit trasu a pár průjezdných bodech, ale jak jich zadám víc tak už se to neuloží.
Nemáte někdo náhodou nějakou vychytávku ja kto obejít? Napadá mě jiný prohlížeč,..
Tento příspěvek vyhodnotili uživatelé jako nekvalitní nebo ofenzivní, a proto se nezobrazuje visibility
po dlhsom case som sa snazil nieco robit zo segmntami, ti ko ko ti tam snad doj e bali vsetko, ako sa da pozriet konkretny vybrany segment v dakom sirsom kontexte? predtym, som na neho klikol a videl ho v mape, ako sa to robi teraz? myslim toto na fotke ci ako ozaj sa treba hrabat v tej zmati vsetky kym najdem ten spravny?
Měl bych dotaz na uživatele této aplikaci na výpadky stravy při načítání, které mi po poslední aktualizaci jak tam přišla čeština. Prostě spustím stravu začne se načítat, ale bohužel nenačte se a musím ji odinstalovat a znova nainstalovat. Poté na chvíli funguje, ale pak se vše opakuje. Používám ji přes rok a nikdy tohle nebylo. Až po té aktualizaci. Nevím co to způsobuje, ale nebaví mě to kvůli nahlédnuti odinstalovat a znova instalovat. Používám i Garmin conect, který aspoň funguje. Setkal se někdo s tímto problémem a pokud ano jak jste ho vyřešili.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Propojený to mám už několik let a nic jsem nepřenastavoval, aktivita je z Edge nahraná v Connectu, ale Strava ji nesynchonizovala.
To bylo už včera, no nic, poslal jsem ji tam ručně a příště uvidím.
Je možné nějakým způsobem ve vybrané oblastí v mapě najít všechny aktivity za třeba poslední dva týdny? Nebo jen najít segment a filtrovat v žebříčku?
V aplikaci se mi objevila čeština, kouknu na web a už je tam taky. :-)
V aplikaci jsem musel odinstalovat a znovu nainstalovat a čeština se také objevila.
No já ji dnes spustil a objevila se tam bez jakékoliv akce.
Mě taky, ale po přečtení pár řádků jsem si hned nastavil jazyk zpět na angličtinu... nedalo se na to koukat.
Jo. Vypada to divne…
Jak? V iOS verzi jsem tuto možnost nikde nenašel :-(
"Pochvaly" místo Kudos nedávám...
V iOS bohužel netuším. Pro Android to správně vysvětlil kolega dole - nenastavuje se to v aplikaci, ale v systému jako jazyk aplikace. (na G Pixel to je na dvě kliknutí)
Na iOS je to stejně, jen musí mít člověk kromě češtiny v systému nastavený ještě další alternativní jazyk, bez toho mu app, které to umí, výběr jazyka neumožní.
Díky!
Mě by zajímalo, kde to nastavit na androidu, ta čeština je hrozná. Jediné řešení co jsem našel je přenastavit celý telefon do EN, protože z něj si to strava přebírá.
Na Androidu je to asi tak, jak píše kolega mart910 pod námi.
Na IOSu je to totozne
Bohužel není, mám poslední iOS. Mimochodem, takovou volbu jazyka měl dříve Connect, ani ten to teď nemá...
Ha, už to mám! Musel jsem v Obecné, Jazyk a oblast přidat Angličtinu jako další jazyk k Češtině. Pak se volba výběru jazyka objevila jak u Strava, tak v Connectu. Díky za nakopnutí.
Už mi to docvaklo. Nenastavuji to přímo v aplikaci, ale zobrazím si detail aplikace a tak to nastavím. Díky!
Mě také.
Kdo nechce cestinu muze si ji zmenit v systemu... Nastaveni - Aplikace - Strava - zmenit jazyk na anglictinu nebo cokoliv jineho :)
Bůh ti žehnej
Jazyk v mobilni Strava app je vazany na jazyk systemu. Moznost zmeny jazyka, jak popisujes, jsem nenalezl. Web apka neni problem, tam je na zmenu jazyka tlacitko :-))
Špatně hledáš. Nastavit individuální jazyk aplikace umí android od verze 13, a že bys měl nejakou mutaci od výrobce, která to znemožňuje je celkem nepravděpodobný.
A kde se to dá tady nastavit?
Já to vidím takto :)
Tak gemini mi k tvému systému říká, že Nastavení - Další nastavení - Jazyky a zadávání - Jazyky aplikací - vybrat Strava. Ale nemám to jak ověřit, třeba si fakt číňan dal tu práci a tuhle možnost ze systému odstranil.
Já si jen dlouze podržím zástupce na ploše, dám Info o aplikaci a tam mám volbu jazyka aplikace (Google Pixel, takže čistej android)
Jo to jsem hledal a ty jazyky aplikací tam nejsou.
Prosel jsem kazdou polozku v nastaveni aplikace a nenasel to. Klidne me naved, printscreeny prilozeny.
Android 16 Xiaomi HyperOS 3.0.3.0
2 Výběr jazyk, někde tam bude (úplně dole)
Na mnou pouzivane verzi Hyper OS to prepnuti jazyka taky neni k dispozici.
nekde dole to tam fakt neni :-))
Opravdu to dělá ta ***** hyperos nadstavba, která upravuje i vzhled správy aplikací. Já to obešel přes gemini, určitě to ale půjde i jinak a nyní mám stravu zpět v EN. Otevře to nějak to nastavení bez nadstavby
Ve stravě se objevila chyba, díky které není možné vytvořit a uložit novou trasu. Dle fóra je bug nahlášený a údajně se zkoumá. Zajímavé je, že mi lze vytvořit trasu a pár průjezdných bodech, ale jak jich zadám víc tak už se to neuloží.
Nemáte někdo náhodou nějakou vychytávku ja kto obejít? Napadá mě jiný prohlížeč,..
po dlhsom case som sa snazil nieco robit zo segmntami, ti ko ko ti tam snad doj e bali vsetko, ako sa da pozriet konkretny vybrany segment v dakom sirsom kontexte? predtym, som na neho klikol a videl ho v mape, ako sa to robi teraz? myslim toto na fotke ci ako ozaj sa treba hrabat v tej zmati vsetky kym najdem ten spravny?
ako sa robi novy sa uz radsej ani nepytam
Měl bych dotaz na uživatele této aplikaci na výpadky stravy při načítání, které mi po poslední aktualizaci jak tam přišla čeština. Prostě spustím stravu začne se načítat, ale bohužel nenačte se a musím ji odinstalovat a znova nainstalovat. Poté na chvíli funguje, ale pak se vše opakuje. Používám ji přes rok a nikdy tohle nebylo. Až po té aktualizaci. Nevím co to způsobuje, ale nebaví mě to kvůli nahlédnuti odinstalovat a znova instalovat. Používám i Garmin conect, který aspoň funguje. Setkal se někdo s tímto problémem a pokud ano jak jste ho vyřešili.
Dík za reakci, mě spíše zajímá ten kdo má nebo měl s tím stejný problém jako já.
Napsal jsem na podporu uvidíme jak s k tomu postaví...
Já jsem otevřel ještě nastavení v aplikaci v androidu a tam jsem povolil další funkce a teď to funguje.