Dámská kola do 60.000 - na cestu i do terénu

Pohyb na dvou kolech je skvělá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvím. Přinášíme výběr dámských kol z naší nabídky pro různé kategorie.

Liv Embolden 29 2 - 1 869 €

Pokud chceš jezdit více v pohodlí, zároveň vyzkoušet technický terén nebo jízdu na trailech, mohlo by být vstupní branou do tohoto světa právě toto celoodpružené kolo. Liv patří pod značku Giant a zaměřuje se výhradně na dámská kola a specifickou dámskou výbavu. S tímto kolem na 29” kolech, teleskopickou sedlovkou a pohonem 1 x 10 zvládneš trail centra, hřebenovky, klidně i maraton, a to vše s komfortem celoodpruženého kola. Za MOC 54.299 Kč jej najdeš ve dvou barvách na MTBIKER shopu.

Liv Embolden 29 2

CTM KOYUK 3.0 28 - 1 899 €

Odolný hliníkový rám, pohodlná karbonová vidlice a skvělá výbava v podobě komponentů Shimano GRX a SLX. Jednoduchý jednopřevodníkový systém s 11 rychlostmi tě hravě dostane i na vrchol kopce či horského sedla, přitom na rovinách budeš rychlá téměř jako na silničním kole. Spolehni se na hydraulické brzdy a pohodlné objemné pláště WTB Riddler. Rám i vidlice umožňují dokonce použití až 44 mm plášťů. Toto gravelové kolo vážící 10,5 kg má doporučenou cenu 46.999 Kč a najdeš ho v našem MTBIKER shopu.

CTM KOYUK 3.0 28

Kellys Mystery 70 27.5 - 1 599 €

Tento světle modrý krasavec stojí na 27,5palcových kolech, což mu dává výhodu v podobě lepší průchodnosti terénem a zároveň dostatečné manévrovatelnosti. Bude ideální i pro menší postavy. Lehký hliníkový rám doplňuje vzduchová vidlice RockShox Recon se 100 mm zdvihem. Výbavu tvoří osvědčená kombinace komponent Shimano. Je to dámský hardtail stvořený pro první zkušenosti s maratony, ale také pro celodenní výlety po cestách i v terénu. Doporučená cena tohoto slovenského kola je 41.999 Kč. Všechny detaily najdeš na našem MTBIKER shopu.

Kellys Mystery 70 27.5

Orbea ONNA 30 29 - 799 €

Vstupní brána do světa horské cyklistiky. Zkrotit horské traily, lesní stezky, stoupání a sjezdy ti pomůže dobře vybavené a dostupné kolo od španělského výrobce Orbea. ONNA má vyváženou geometrii pro pohodlnou a stabilní jízdu, ale dovolí ti i užít si dostatek zábavy. Vidlice Suntour se zdvihem 100 mm a pohon Shimano Deore 2 x 10 jsou jednoduché a funkční prvky tohoto univerzálního kola. Můžeš na něm dojíždět za prací i vyrazit poznávat okolí. Ve třech barvách ho najdeš za MOC 21.599 Kč na MTBIKER shopu.

Orbea ONNA 30 29

BMC Speedfox AL TWO 29 - 2 099 €

Více zdvihu rovná se více zábavy. Pokud máš ráda skutečný horský terén plný kamenů, kořenů, nepohrdneš ani umělými překážkami některého trail centra, pak BMC Speedfox bude to pravé kolo pro tebe. Zdvih 130 mm vpředu a 120 mm vzadu není mnoho ani málo. Dvanácti rychlostní systém je ideální pro všechny výpravy do kopců i následné pokoření sjezdu se stylem a úsměvem na rtech. Oči potěší atraktivní barevné provedení. Doporučená cena švýcarského BMC je 56.799 Kč. Vše potřebné najdeš na MTBIKER shopu.

BMC Speedfox AL TWO 29

Marin Bolinas Ridge 1 27.5 - 499 €

Hlavní výhodou tohoto kola je jednoduchost a dostupná cena. Bolinas Ridge využiješ ve městě, k dojíždění, ale užiješ si s ním i výjezd po práci třeba po hrázi. Určitě se nemusíš vyhýbat ani polním zkratkám nebo lesním chodníčkům. Pohodlí pod rukama získáš díky vidlici SR Suntour XCE se 100 mm zdvihem. Převodový systém 3 x 7 ti poslouží na rovinách i v kopcích a hlavně potěší svou odolností. Nesmíme zapomínat ani na to, že cyklistika je o zážitcích, ne o výbavě. MOC tohoto kola je 15.299 Kč a najdeš ho v MTBIKER shopu.

Marin Bolinas Ridge 1 27.5

Superior X-ROAD COMP - 1 439 €

V MTBIKER myslíme také na dámy, které spíše inklinují ke krásám silniční cyklistiky. Právě jim by se mohlo zamlouvat kolo z domácí české produkce značky Superior. X-ROAD tvoří hliníkový rám kombinovaný s karbonovou vidlicí. Obuté 32 mm široké pláště Schwalbe Lugano ale prozrazují, že s ním můžeš klidně vyrazit i mimo hlavní tahy a cyklostezky. To ti usnadní také 10převodový systém Shimano Tiagra. Sjezd bude bezpečný díky hydraulickým kotoučovým brzdám. MOC kola je 40.799 Kč. Najdeš ho v MTBIKER shopu.

Superior X-ROAD COMP

GHOST Asket Essential AL 28 - 1 599 €

Nemáš problém sbalit se na pár nocí a projet křížem republiku nebo vyrazit na cestu k moři? V tom případě budeš potřebovat kolo, na které můžeš upevnit různá zavazadla. Takové, který nabídne dostatečný rozsah převodů a s plnou výbavou tě bezpečně uveze i zabrzdí. Hliníkový rám a karbonová vidlice jsou zárukou odolnosti a pohlcování vibrací. Pohodlí na cestách přidají 40 mm široké pláště. Toto vše najdeš na kole Asket od výrobce GHOST. Jeho MOC je 42.699 Kč a najdeš ho ve dvou barvách na MTBIKER shopu.

GHOST Asket Essential AL 28
Více dámských a unisex kol najdeš na našem MTBIKER shopu.
Zdroj fotografií: archiv redakce
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
Hardtaily do 30 tisíc - ideál pro začínajícího cyklistu PR článek

Hardtaily do 30 tisíc - ideál pro začínajícího cyklistu

Při začátcích s cyklistikou je výborným řešením kvalitní, ale stále dostupný model. Dnes se podíváme na několik hardtailů, které udělají radost i nenáročným cyklistům.
Tuning kola - když všechno ostatní už máme PR článek

Tuning kola - když všechno ostatní už máme

Kolo není pouze dopravní prostředek. Je to vášeň, relax, svoboda či únik z reality a zaslouží si „hýčkání a péči“. Například v podobě prémiových komponent.
keyboard_arrow_up