Bezpečnost na prvním místě

Otázka bezpečnosti na kole je často probíraným tématem. I na ty nejzkušenější cyklisty číhají v terénu i na silnicích nepředvídatelné nástrahy. Ne všem lze předejít, i tak ale můžete na své bezpečnosti zapracovat. Třeba těmito kousky.

Craft ADV Endur Lumen

Zejména na silnicích je barva dresu velmi důležitá, je třeba být dobře vidět. Dámský dres Craft ADV Endur Lumen je provedený v krásné oranžové barvě, neméně důležitý je i výrazný reflexní potisk na rukávech, díky němuž bude cyklistka dobře viditelná i za šera či za tmy. V létě se hodí i jeho rychleschnoucí vlastnosti a chladivý efekt, kterého je dosaženo díky skvělému odvodu tepla. Cena tohoto kousku je 1899 Kč a najdeš ji v našem MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Kellys Sprout

Na bezpečnost svých dětí dbáme kolikrát častěji než na svou vlastní. Při jízdě na kole by to nemělo být jinak. Jedním z nejdůležitějších bezpečnostních prvků je přilba. Kellys Sprout představuje full-face dětskou přilbu s odnímatelnou spodní částí. Aby sedla každému, nachází se v zadní části velké kolečko na utažení. Příjemný pocit při jízdě zajišťuje třináct větracích otvorů. Cena přilby je 1599 Kč a najdeš ji v našem MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Crankbrothers Mallet E Speedlace

V terénu musí mít noha pořádnou oporu, a to jak při šlapání, tak při občasném tlačení kola do kopce. Enduro tretry Crankbrothers Mallet E Speedlace jsou všestrannou součástí výbavy, protože je lze používat i v kombinaci s nášlapnými pedály. Díky tlumicí pěně EVA v podrážce podrží i tam, kde převody nestačí. Milou drobností je i kapsička na tkaničky, aby se při jízdě nemotaly do řetězu. Cena za tretry je 4049 Kč a najdeš je na našem MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Ravemen TR300

Osvětlení cyklisty v současné době nehraje důležitou roli jen v noci, ale i ve dne. Odolné světlo Ravemen TR300 se vyznačuje výkonem 300 lumenů, o který se starají tři diody. Zajímavostí je funkce automatického zapnutí - světlo se vypne po dvou minutách nečinnosti a následně se na základě detekce pohybu automaticky zapne. Na knoflíkové baterie můžete zapomenout, dobíjí se pomocí microUSB kabelu. Cena světla je 1199 Kč a najdeš ho v našem MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.


CTM Draax

Pokud jsi v terénu všestranným jezdcem, potřebuješ i všestrannou přilbu. Model CTM Draax se hodí jak na XC, tak i na lehčí enduro či trail. Tato přilba má jednak odnímatelný a nastavitelný kšilt, navíc i prodlouženou zadní část, která chrání zátylek. Pohodlí zajišťují vycpávky z jednoho kusu, které jsou také odnímatelné a jejich součástí je i síťka proti hmyzu. Cena přilby je 1099 Kč a najdeš ji v našem MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Amplifi Track 23

Při ježdění v horách je dobrý batoh více než žádoucí, protože s sebou přece jen potřebuješ více výbavy. A když má integrovaný chránič páteře, tím lépe. Právě do této kategorie spadá i batoh Amplifi Track 23, který má kromě chrániče i přípravu na hydrovak, přičemž hadička může být vyvedena zprava i zleva. Celek dotvářejí šikovné drobnosti jako například píšťalka na hrudním páse či pláštěnka do deště, pod kterou se vejde i helma. Cena batohu je 4499 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

BBB NANGA II.

Přilba BBB BHE-54 NANGA II. patří mezi cenově dostupné helmy z kategorie trailových přileb. Na rozdíl od jiných je na této už z výroby držák na kameru či menší světlo, a není tedy třeba připevňovat žádný další. Samozřejmostí je i praktický kšilt, který zajišťuje jednak ochranu proti slunci, ale i proti nízkým větvím. Cena přilby je 1349 Kč a najdeš ji v našem MTBIKER shopu či na stránkách dodavatele.




Pro kompletní informace o produktech navštivte, prosím, stránky jednotlivých výrobců/dovozců.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Pláště do těžkého terénu - spolehni se na grip PR článek

Pláště do těžkého terénu - spolehni se na grip

Jarní podmínky jsou spojeny zejména s promočeným terénem. Na druhé straně jsou zde disciplíny jako trail a enduro, kde je přilnavost na prvním místě. Máš správné pláště?
Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
Hardtaily do 30 tisíc - ideál pro začínajícího cyklistu PR článek

Hardtaily do 30 tisíc - ideál pro začínajícího cyklistu

Při začátcích s cyklistikou je výborným řešením kvalitní, ale stále dostupný model. Dnes se podíváme na několik hardtailů, které udělají radost i nenáročným cyklistům.
keyboard_arrow_up