Garmin Edge 130
Zdar chlapi, potřeboval bych poradit. Mám Edge 830 + Varia RTL515 a vše funguje bez problémů. Před časem jsem si pořídil i Edge 130 plus, ale doposud se mi ho nepodařilo spárovat s radarem. Zapnu radar, cyklopočítač a dám přidat snímač. Edge ho okamžitě najde a přidá ho do snímačů jak jako světlo, tak radar (nevím proč oba). Tím to ovšem hasne - občas se pokusí vytvořit síť světel, ovšem s výslednou neúspěšnou hláškou. Zkoušel jsem radar nechat buď jako pouze světlo nebo jako radar, ale nic nepomáhá - nikdy se nepodaří vytvořit úspěšně síť světel. Netušíte, v čem by mohl být zakopaný pes?
Spárování s Varia Radarem jako síť světel a radar je v pořádku, jakýkoliv jiný zásah, vymazání jednoho z těchto čidel je špatně...
Čtení návodu proběhlo?
Párování radaru s kompatibilním zařízením Edge
Tento postup je určen pro zařízení Edge® 1030, 830, 530 a 130. Pokud zde vaše zařízení není uvedeno, přejděte na stránku buy.garmin.com.
Umístěte zařízení Edge do dosahu snímače (3 m).
POZNÁMKA: Během párování zajistěte odstup 10 m od ostatních snímačů ANT+®.
Zapněte zařízení Edge.
V menu Snímače vyberte možnost Přidat snímač > Vyhledat vše.
Když je zařízení Varia™ RTL515/RTL516 vypnuté, přidržením tlačítka zařízení na 2 sekundy vstupte do režimu párování.
Stavová kontrolka fialově zabliká a zadní světlo se zapne. Zařízení zůstane v režimu párování 5 minut, případně do stisknutí tlačítka zařízení.
Vyberte snímač.
Až dojde ke spárování snímače se zařízením Edge, stavové ikony radaru a světla zůstanou svítit.
Ahoj, díky za reakci. Návod jsem četl :-) Nicméně jsem problém konečně vyřešil (samozřejmě pár minut po vznesení dotazu :)) ). Problém byl v neaktivním párovácím režimu radaru (zapínací tlačítko bylo nutné nechat pro startu stisknuté o pár mikrosekund déle). Zmátlo mě, že cyklopočítač radar navzdory tomu všemu našel a připojil (byť neúspěšně). Každopádně díky! ;-)