Garmin Edge Explore
Dneska mi Explore dorazil domů. Trochu horší displej, ale s tím se dá žít. Co mě, ale namíchlo, že jsem si nedal bacha a neřešil, že to nemá automatické nastavování jasu dle okolních podmínek. To mě teda štve, přemýšlím, že to pošlu zpátky. Jaké máte zkušesnosti z provozu?
Synchronizace mobil > Explore .... PC > mobil > Explore je bomba ... tady by se od Garminu měli všichni učit.
Mě to auto nastavení jasu nechybí. Sem tam je to problém jenom za ostrýho slunka a jenom pod určitým úhlem.
Mám ale pocit, že za automatika sama tohle stejně neřeší - pak by to chtělo i ten kvalitnější displej. Ale to už se bavíme o 2x dražším přístroji.
Já jsem za ty peníze celkem spokojenej.
já mám automatické nastavování jasu vždycky vypnuté a řeším podsvícení/jas přes power tlačítko. Takže to by mi nevadilo :-)
Jas mám pořád nastavenej na 0% (a to mám 830, kde automatika je).Garmin má transreflexní displej, čím víc na něj svítí slunce, tím lip je na něj vidět.
Předtím jsem měl 520plus a tam jsem to v případě nejvyšší nouze (asi 3x za sezónu :)) nastavil ručně.
Jenomže transreflexní displej je vidět jenom na slunku a bez brýlí. S brýlema nic moc a jak člověk zajede do stínu, a že to bylo furt, tak jsem viděl kulovku.
Bavím se o mapě, dataobrazovka s rychlostí apod ... ta je vcelku OK viditelná.
Myslím, že to půjde ještě obejít. Nastavím si vypínání podsvícení po 15 sekundách. Buď klepnutím se to rosvítí nebo, jak teda doufám, při nutnosti odbočení se přístroj rosvítí sám. Pak dám vědět.