Zatím používám iPhone s mapy.cz, akorát je trochu problém s výdrží, jízdou v dešti, musí vydržet dost velké otřesy v terénu, taky při pádu bych měl obavy o zdraví toho mobilu. Čtu recenze, na sociální a jiné sdílení kašlu, je fajn si v mobilu posouvat či zvětšovat mapu, jak jsem pochopil s diskuzí, s tím mají Garminy problém. Ten Hammerhead má prý výborné mapové podklady (jezdím převážně v horách, silnice mě nezajímá), při odchýlení z trasy směřuje k nejbližšímu dalšímu místu na trase, což je super, uvítal bych snad už jen aspoň notifikaci příchozího hovorů, abych věděl, zda je to důležité a stojí mi za to vyndat mobilu batohu, kde bych ho v bezpečí vozil. V mobilu mám pro záznam puštěnou Stravu.
Nuže, má s tímto přístrojem někdo zkušenost, případně jiná rada či doporučení? Děkuji.
Akce na Hammerhead Karoo 2 - do 31. července sleva na nové Karoo 2 při zaslání starého cyklopočítače (defakto jakéhokoliv, s GPS i bez GPS) od 25 do 150 Euro (150 Euro jen Karoo I). Nicméně co jsem zběžně projel roletku počítačů - za všechny Garminy (i ty velmi staré ala 200, 500, 800 atd.) je sleva 95 Euro, takže nové Karoo 2 pak vyjde na cca. 300 Euro (kolem 7500,-). Přístroj má samozřejmě všechny atributy nového zařízení (balení, držák, kabel, záruka atd. - nejedná se o žádný repas či vrácený přístroj)
Platí za popsaných podmínek, nicméně zdarma zašlou ticket na dopravu (takže se neplatí doprava starého zařízení ode mne k nim), ČR je schválená destinace, jiné podmínky, než vyfocení a pak zaslání starého zařízení pro tu slevu prakticky nejsou.
Tedy kdo by o Karoo 2 uvažoval a chtěl ušetřit třeba těch 95 Euro výměnou za nějakej prastarej Edge ze šuplíku (asi nemusí být ani moc funkční - to předpokládám nikdo asi zkoumat nebude), je to myslím cenově slušná nabídka.
PS: nejsem agent HH, jen mne to docela zaujalo a každá koruna dobrá, když už takhle jsou ty počítače drahý dost :)
Opět akce Hammerhead (koho by už štval Garmin, Wahoo či další značky a typy počítačů) - v podstatě asi velmi podobná minulé - za defakto jakýkoliv vrácený cyklopočítač jiné značky, pěkná sleva na koupi nového Karoo 2 (opakuji, že počítače zaslané na kupón zdarma do Hammerhead asi nemusí být v 1A stavu, takže pro někoho, kdo má v šuplíku starej Garmin s mrtvou baterkou, polovyteklým displejem atp. to opět může být zajímavá cena a pěkně zlevněný povánoční dáreček.
Celé jsem nečetl a nezkoumal, ale předpokládám, že to bude dost kopírovat akci z června/července tohoto roku.
Zdravím všechny, předplatil jsem si strava premium ale na Karoo 2 pořád nevidím live segmenty. Dřív mi to normálně fungovalo, ale teď se přístroj tváří, jako když bych neměl zaplaceno a když rozkliknu na přístroji kolonku strava live segments, tak se mi zobrazí jen logo stravy a napsáno, že se mám prihlásit anebo využít akci od hammerhead na 60 dnů zdarma. Díky za případné rady
Ahoj, mám Karro2 teprve krátce. Jsem naprosto spokojen, ale teď jsem objevil záhadu, se kterou bych potřeboval poradit.
Předem říkám, že mi nejde o nějaký km navíc do svých tabulek, ale protože musím reportovat odkazy na Stravu při závodech, tak mě to poprvé docela vyděsilo.
Trasa je dlouhá 141km (stažená trasa je také 141, v cíli mají všichni na svých kompjůtrech 141 ), mě Karoo ukazuje 138km, nahraji FIT na stravu a mám 138. Stáhnu z této aktivity ze Stravy GPX, nahraji na mapy cz (abych se podíval, jestli jsem někde neposral navigaci a nekrátil trasu - trasa je totožná) a ejhle, na mapách cz mám požadovaných 141 viz obrázky.
Zkoušel jsem to i na Komoot a opět FIT 138 a stažené GPX 141.
Při druhém závodě na 154 km jsem měl FIT 146. Setkal jste se s tím někdo?
Zdravím vás, má někdo odzkoušeno na Karoo 2, co se stane když v průběhu aktivity zastavím, hodí se tam auto-pause a po chvíli zhasne display? Je tam nějaká prodleva, kdy se přístroj úplně vypne a dojdu tedy o celou aktivitu? Anebo při aktivitě vůbec nevypíná a tudíž můžu třeba udělat i 2 hodiny pauzu a potom pokračovat v aktivitě? Děkuji
Pořídil jsem Karoo 3 a jsem z toho zatím nadšenej. Primárně mi šlo o navigaci a zobrazování dat za jízdy a to funguje skvěle včetně routingu. Dnes jsem nedojel kam jsem chtěl, tak jsem dal návrat na start a vedlo mě to po příjemném mixu cyklostezek a trailů.. Vše bylo přehledné a svižné. Odchýlení od trasy Karoo nijak nerozhodilo a až když pochopila že fakt chci jet jinudy, tak to přepočítala.
A ten display je krásný. Je to přesně tak akorát co do velikosti, skvěle čitelný kdekoliv, krásně (až moc) barevný...
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Další z řady recenzí.
Akce na Hammerhead Karoo 2 - do 31. července sleva na nové Karoo 2 při zaslání starého cyklopočítače (defakto jakéhokoliv, s GPS i bez GPS) od 25 do 150 Euro (150 Euro jen Karoo I). Nicméně co jsem zběžně projel roletku počítačů - za všechny Garminy (i ty velmi staré ala 200, 500, 800 atd.) je sleva 95 Euro, takže nové Karoo 2 pak vyjde na cca. 300 Euro (kolem 7500,-). Přístroj má samozřejmě všechny atributy nového zařízení (balení, držák, kabel, záruka atd. - nejedná se o žádný repas či vrácený přístroj)
Platí za popsaných podmínek, nicméně zdarma zašlou ticket na dopravu (takže se neplatí doprava starého zařízení ode mne k nim), ČR je schválená destinace, jiné podmínky, než vyfocení a pak zaslání starého zařízení pro tu slevu prakticky nejsou.
Tedy kdo by o Karoo 2 uvažoval a chtěl ušetřit třeba těch 95 Euro výměnou za nějakej prastarej Edge ze šuplíku (asi nemusí být ani moc funkční - to předpokládám nikdo asi zkoumat nebude), je to myslím cenově slušná nabídka.
PS: nejsem agent HH, jen mne to docela zaujalo a každá koruna dobrá, když už takhle jsou ty počítače drahý dost :)
Více zde: https://www.eu.hammerhead.io/pages/trade-in-trade-up
Docela zajímavé shrnutí vlastností Karoo 2...
Di2 podpora
Opět akce Hammerhead (koho by už štval Garmin, Wahoo či další značky a typy počítačů) - v podstatě asi velmi podobná minulé - za defakto jakýkoliv vrácený cyklopočítač jiné značky, pěkná sleva na koupi nového Karoo 2 (opakuji, že počítače zaslané na kupón zdarma do Hammerhead asi nemusí být v 1A stavu, takže pro někoho, kdo má v šuplíku starej Garmin s mrtvou baterkou, polovyteklým displejem atp. to opět může být zajímavá cena a pěkně zlevněný povánoční dáreček.
Celé jsem nečetl a nezkoumal, ale předpokládám, že to bude dost kopírovat akci z června/července tohoto roku.
Koho by to zajímalo detailně i s přehledem cyklopočítačů k možnému vrácení a slevy za ně
Letní slevička: https://www.eu.hammerhead.io/products/hammerhead-karoo-2
Dají se nějak na Karoo 2 zobrazit značené turistické trasy a cyklotrasy v Čechách (a okolí)?
Akce na Hammerhead Karoo 2 - na omezenou dobu za 280 EUR (cca. 6900).
Kdo chce cyklopočítač primárně na špičkovou navigaci, nepotřebuje Garminí metriky a stačí mu 10h výdrže, tak to je myslím hodně zajímavá nabídka
z patentového úřadu leakly obrázky nového karoo 3
Údajně uniklé fotky K3
https://www.reddit.com/r/Karoo/comments/1bv1zdc/karoo_3_leaked/
Zdravím všechny, předplatil jsem si strava premium ale na Karoo 2 pořád nevidím live segmenty. Dřív mi to normálně fungovalo, ale teď se přístroj tváří, jako když bych neměl zaplaceno a když rozkliknu na přístroji kolonku strava live segments, tak se mi zobrazí jen logo stravy a napsáno, že se mám prihlásit anebo využít akci od hammerhead na 60 dnů zdarma. Díky za případné rady
Ahoj, mám Karro2 teprve krátce. Jsem naprosto spokojen, ale teď jsem objevil záhadu, se kterou bych potřeboval poradit.
Předem říkám, že mi nejde o nějaký km navíc do svých tabulek, ale protože musím reportovat odkazy na Stravu při závodech, tak mě to poprvé docela vyděsilo.
Trasa je dlouhá 141km (stažená trasa je také 141, v cíli mají všichni na svých kompjůtrech 141 ), mě Karoo ukazuje 138km, nahraji FIT na stravu a mám 138. Stáhnu z této aktivity ze Stravy GPX, nahraji na mapy cz (abych se podíval, jestli jsem někde neposral navigaci a nekrátil trasu - trasa je totožná) a ejhle, na mapách cz mám požadovaných 141 viz obrázky.
Zkoušel jsem to i na Komoot a opět FIT 138 a stažené GPX 141.
Při druhém závodě na 154 km jsem měl FIT 146. Setkal jste se s tím někdo?
Karoo 3 je na světě...
https://bicyclingaustralia.com.au/gear/hammerhead-launch-third-gen-karoo-gps-computer/
Navigování po naplánované trase Karoo 3 vs Garmin Edge 1040
zdravim,
kdyby nekoho zajimalo jak nainstalovat apku mapy.cz na Karoo, tak jsem to popsal zde :)
Zdravím vás, má někdo odzkoušeno na Karoo 2, co se stane když v průběhu aktivity zastavím, hodí se tam auto-pause a po chvíli zhasne display? Je tam nějaká prodleva, kdy se přístroj úplně vypne a dojdu tedy o celou aktivitu? Anebo při aktivitě vůbec nevypíná a tudíž můžu třeba udělat i 2 hodiny pauzu a potom pokračovat v aktivitě? Děkuji
Zdravím...
Prosím je Karo v češtině?
Zdravim jak nahraju z mobilu gpx do Karoo 3? Jelikoz v mobilu nevidim moznost poslat .gpx do te jejich aplikace companion.
Ahoj všem, mám čerstvě Karoo 3 a po prvním roadie švihu s Varia rtl515 jsem málem ohluchl.. je možné regulovat hlasitost zvuků? Děkuji za odpoveď
Pořídil jsem Karoo 3 a jsem z toho zatím nadšenej. Primárně mi šlo o navigaci a zobrazování dat za jízdy a to funguje skvěle včetně routingu. Dnes jsem nedojel kam jsem chtěl, tak jsem dal návrat na start a vedlo mě to po příjemném mixu cyklostezek a trailů.. Vše bylo přehledné a svižné. Odchýlení od trasy Karoo nijak nerozhodilo a až když pochopila že fakt chci jet jinudy, tak to přepočítala.
A ten display je krásný. Je to přesně tak akorát co do velikosti, skvěle čitelný kdekoliv, krásně (až moc) barevný...