Wahoo ELEMNT ROAM
Pozoruje někdo vybití baterie ve vypnutém stavu? Nabity do 100% Roam vypnu, za 2-3 dni zapnu a ukazuje 50%.
Je sice už starý 2 roky, ale dřív to nedělal...
Tak akumulátor je definitivně KO, dva měsíce po zaruce. Jeste k tomu nějak divné chciplo pravé horní tlačítko na boku, jako by zaseklo. Teoretický této dvě závady můžou být spojené, vadné tlačítko zničilo baterku. Ale ověřit to je nad moje síly.
Teď ale mám na výběr co koupit - nový Bolt (Roam uz oproti němu je zastaralý), nebo podívat se do konkurenci.
Pro Wahoo mluví v podstatě bezproblémový provoz. Konkurence má víc barvicek, bells and whistles...
Zkus reklamovat primo u wahoo. Mel jsem po zaruce pul roku a klaplo to. Vymena za novy kus...
Aha, díky za tip. Kolik času to zabralo?
Par mailu s outsource Indama a Cinanama:-) Ne, ta podpora je fakt dobra, popsal jsem zavadu, na ferovku rekl, ze je po zaruce, trosku zafnukal, jak jsem z toho smutnej a za chvili byl Bolt doma... Ted to mozna urychluji a zlevnuji tim destroy postupem, kdy se nic nikam neposila, jen se pristroj doma znici dle navodu. Za pokus to stoji, ne?
To určitě. Diky, zkusím :)
Diky za radu, dnes dorazil novy Roam :)
Takhle vypada mrtvy Roam :)
pardon nevšiml jsem si mrtvého tématu :-)
A nedá se ta baterka vyměnit? Třeba ještě budou mít baterii jako díl.
Já to dělal u prvního ELEMNTu, tam už baterii neměli a tak jsem tam dal rozměrově stejnou. A teď to asi budu dělat znovu.