eBike motory/technika
Dotaz. Nedělal někdo náhradu TCU (modré pruhy) u Turbo Levo 2. gen. Mastermindem (digitální ukazatel) ? Někde jsem se dočetl, že to jde.
Taky nad tím uvažuji a co jsem zjišťoval tak ti to musí v autorizovaném servisu napíchnout na diagnostiku a spárovat s motorem. Já používám na Edge 1050 datové pole přímo pro Specialized a mám tam vše od výkonu přes stav baterie a režim přípomoci. Má to i barevné zobrazení výkonu a tepu.
Myslel jsem si to, s tím napíchnutím. Zkusím servis, teď jsem měnil motor, taky to museli napíchnout a zadat číslo motoru. V Pardubicích jsou kluci ochotní.
Není čas už na novýho mopeda? :-) Proč jsi měnil motor?
Motor jsem měnil preventivně, abych starý mohl repasovat bez výpadku provozu. Už má nalítáno hodně km. Kluci mi dali fakt dobrou cenu, si myslím. A na komplet nový stroj z důchodu jen tak nenašetřím.
... a taky už to nestojí za to :-)
Tvl :-D To je fakt, koukám 70. Na tu chvilku vyhozený peníze :-D
Jo jo, 70 mně bylo už loni :-)
Krutopřísnej frýrajdr! Ať to šlape chlape!
Jo jo, díky. Taky přeju. :-)
tu přilbu vyměň ... :-)
Paráda
Jj. Pardubicaci na rozdíl od Brnaku ( Svorada) jsou v přístupu někde jinde. Dej vědět jak jsi dopadl.
Mi odešla tcu,tak jsem to nahradil,protože jsem koupil mastermind nový z Itálie za 4tkc,kolo funguje, ale nejde se s ním spojit v aplikaci, na což ....,protože buď mi stačí co je tam nastavené,Eco,trail,turbo,nebo to ladím tlačítko po 10 procentech,možná by to šlo ve spešlu spárovat, ale oni si tím nejsou jistí a mě se to nechce zkoušet,aby mi pak řekli, že se to nepovedlo.
Čím si nejsou jistí? Normalně to jde, strčí se to na diagnostiku, zadá wsbc, natáhne novej software a hotovo.
poslední komentář: 20. 7. 2026 o 13:26