Elektro ht na traily je docela peklo. Doporučuju nejdřív něco takovýho zkusit. Sám mám klasický trail ht ale elektriku do lesa jednoznačně celoodpruženou.
Na ht se vykašli, to je mrtvé. Moc si toho neřekl, chceš plnotučné elektro nebo ti stačí slko? Pokud by ti stačilo slko co Specialized Levo SL2 Comp Carbon 2025? Mají ho kdyžtak i levněji v hliníku, kdybys chtěl za každou cenu dodržet cenový limit.
Tento příspěvek vyhodnotili uživatelé jako nekvalitní nebo ofenzivní, a proto se nezobrazuje visibility
Je mi 49 let. Nikdy jsem se neprojel na fullu, nijak mi nechybí tlumič zadního kola. Prakticky neskáču, jezdím lesní cesty kde je hlína, štěrk nebo šotolina. Elektro chci abych do kopce šlapal s větší radostí, abych přijel stejně unavený, ale mohl ujet větší vzdálenosti ( jezdím kopcovitý terén). Vzpřímenější posez hlavně.
asi mě tady zabijou, ale pokud trváš na HT, tak můžeš vyzkoušet odpruženou sedlovku. Zkusil jsem kdysi Suntour NCX a pamatuji se, že jsem měl v lehkém terénu překvapivý pocit pohodlí.
Dnes mi kolo konečně přišlo, ale zas nemůžu vyzkoušet, čekám ještě na pedály. :)
Když jsem sundal představec k řidítkám, tak jsem uvažoval co je tam za nezapojený káblík. Pak mi došlo, že tohle má sice manuální řazení, ale má to už nataženou kabeláž k elektrickému řazení.
Magnetický držák na bidon jsem nečekal, taky musím přikoupit flašku.
Kdyby někoho zajímala zkušenost s tímhle lehčím Elektro kolem: Pro moje potřeby ideál. Jezdím jen na Eko a úplně mi to stačí. Po ujetí 25 km mým lesním okruhem mi zbývají 4 čárky z 5ti. Proti mému lehkému XC hardtailu je to takový tank, ale sjezdy v terénu dám rychleji a s větší jistotou. Jsem spokojenej.
ahoj, přiřadím se sem. Táta řeší na důchod koupi e-bajku, HT a pořád kouká po nějakých Crusisech, který mi ale v této cenové hladině přijdou dost tristně vybavené.
našel jsem na BD centurion backfire, případně radon jealous. Ohledně toho centuriona se mi nedaří nikde najít moc info. Co na to říkáte? Dává to smysl? nemám s e-bajky žádné zkušenosti :(
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Elektro ht na traily je docela peklo. Doporučuju nejdřív něco takovýho zkusit. Sám mám klasický trail ht ale elektriku do lesa jednoznačně celoodpruženou.
Na ht se vykašli, to je mrtvé. Moc si toho neřekl, chceš plnotučné elektro nebo ti stačí slko? Pokud by ti stačilo slko co Specialized Levo SL2 Comp Carbon 2025? Mají ho kdyžtak i levněji v hliníku, kdybys chtěl za každou cenu dodržet cenový limit.
Je mi 49 let. Nikdy jsem se neprojel na fullu, nijak mi nechybí tlumič zadního kola. Prakticky neskáču, jezdím lesní cesty kde je hlína, štěrk nebo šotolina. Elektro chci abych do kopce šlapal s větší radostí, abych přijel stejně unavený, ale mohl ujet větší vzdálenosti ( jezdím kopcovitý terén). Vzpřímenější posez hlavně.
Hlavně hardtail bude líp vybavený za stejné peníze oproti full biku. Takže ani nechci zkoušet full. ????
asi mě tady zabijou, ale pokud trváš na HT, tak můžeš vyzkoušet odpruženou sedlovku. Zkusil jsem kdysi Suntour NCX a pamatuji se, že jsem měl v lehkém terénu překvapivý pocit pohodlí.
Odpružená sedlovka se mi válí v chlívě, po první vyjížďce - utopené peníze. Pak jsem si koupil fulla.
Kdyby mně odpružená sedlovka měnila vzdálenost sedlo pedály, tak, by mě srrala asi podobně, jako pedal kicback.
jezdil jsem, je fajn, ale full to nevykompenzuje.
to jsem netvrdil
jasný za mě -pokud už někdo má HT a nechce ho měnit, ale chce trochu větší pohodlí je fajn, v rozhodovacím procesu jedině full
Aha, to mě nenapadlo. Díky.
Pro mě lepší plnotučné elektro s větší baterkou, ale tenhle typ, taková geometrie rámu pro mě asi bude fajn.
V jedovnicich jsem nebyl… ale zeptám se jsou tam povolené e-bike?
Díky za rady. Vezmu tohle kolo. Případně dokoupim ještě druhou baterku na delší švihy.
https://www.bike-discount.de/en/rotwild-r.x375-core
Jen ta doba dodání je peklo. 13 - 19 dní. Nemůžu se dočkat.
Dnes mi kolo konečně přišlo, ale zas nemůžu vyzkoušet, čekám ještě na pedály. :)
Když jsem sundal představec k řidítkám, tak jsem uvažoval co je tam za nezapojený káblík. Pak mi došlo, že tohle má sice manuální řazení, ale má to už nataženou kabeláž k elektrickému řazení.
Magnetický držák na bidon jsem nečekal, taky musím přikoupit flašku.
Rotwild R.X375 CORE
Kdyby někoho zajímala zkušenost s tímhle lehčím Elektro kolem: Pro moje potřeby ideál. Jezdím jen na Eko a úplně mi to stačí. Po ujetí 25 km mým lesním okruhem mi zbývají 4 čárky z 5ti. Proti mému lehkému XC hardtailu je to takový tank, ale sjezdy v terénu dám rychleji a s větší jistotou. Jsem spokojenej.
ahoj, přiřadím se sem. Táta řeší na důchod koupi e-bajku, HT a pořád kouká po nějakých Crusisech, který mi ale v této cenové hladině přijdou dost tristně vybavené.
našel jsem na BD centurion backfire, případně radon jealous. Ohledně toho centuriona se mi nedaří nikde najít moc info. Co na to říkáte? Dává to smysl? nemám s e-bajky žádné zkušenosti :(
https://www.bike-discount.de/en/centurion-backfire-r800i-ep3-625-infrared
https://www.bike-discount.de/en/radon-jealous-hybrid-7.0-625
díky