Co ches resit na reklamnim clanku? Ja sem ho teda zaregistroval na FB a tam byla diskuse vyzivna a patrne splnila ucel reklamy zadarmo. Proto je taky napsany jak je.
Typy co na tom jezdí, by na klasice nikde jinde než po rovině 5 km k nejbližší občerstvovně nepřežili. Takže asi ano, tihle si máknou více. A možná potom někteří ečko odloží, až se přípomocným tréningem dostanou alespoň trošku do hry.
Škoda že když jim napíšete na FB, jak si z nich lidi dělaj srandu, tak to smáznou. Protože se nezmůžou ani na zoufalý odpor.
....Nedávno sem sledoval "é-senior kretén squad" kteří po příjezdu na zámek kola opřeli do nějakého tvaru stříhaného stromku živého plotu. Když obsluha je upozornila, že támhle je použitelný stojen a do zámku je zákaz vjezdu na kole\moto\autem měli plnou hubu keců. Většinou ve smyslu že ho nemá co poučovat protože na kole jezdil už v roce 1960. No byli "turbo odejiti" správou zámecké zahrady bez turistické známky, občerstvení atd.....
Mě tohle přijde jako jeden z nejzbytečnějších flame war na Internetu. Ať si každej jezdí na čem chce snad? To je jako se smát lyžařům, že jezdí vlekem. Jestli něco kritizovat, tak to, jak to kdo používá a ne že na tom jenom jezdí, to je pak jak když se hádají děcka v mateřský školce.
Přítelkyně má elektrokolo aby mě stačila a aby si jízdu užila
Sám si jeji ekolo občas půjčim,abych si jízdu obzvláštnil a při stejném usilí ujel dál, nebo rychleji/ pohodlněji
na normální kolo nedám dopustit, ale beru to jako trochu jinej sport než ekolo ikdyž je to dost podobné
minimálně nám v rodině pomohlo, že přítelkyně se na kolo těší a opravdu na něm jezdí, dva roky zpět roční najezd na kole tak 150 km, minulej rok kombinace kola a ekola 1200 km, letos zatím 500 km na ekole, ale je duben, sezona ani nezačala, myslím že budeme mít tak ty 2000 - 3 000 km. Bez ekola by měla tak 500 možná se sebezapřením :)
nemám rád dementy na ekolech(kolech), kteří se dostanou díky motoru (nohám) všude, sám bych to mohl dělat a nedělám, mám rád přírodu a ne všude kolo patří (bohužel toto ekola zpřístupnila do té doby velké skupině dementu, kteří by vlastní silou na ta místa nedojeli)
ekolo nepozná, jestli ho řídí normální člověk, nebo dement, jen dement na ekole je víc vidět a slyšet :)
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
:)
"Maximální rychlost, při které vás motor ještě podpoří je však 25 km/h, takže pokud chcete letět raketu, už je to jen na vás."
jak rika klasik.. moment, dojdu si pro popcorn, tady to zacne byt za chvili zajimave.
a šup s tou fekálií do blokovaných.
popcorn time!
Mýtus je, že si lidi kupují motorové kolo, aby si zamakali víc, než na kole jízdním. ;-)
Co ches resit na reklamnim clanku? Ja sem ho teda zaregistroval na FB a tam byla diskuse vyzivna a patrne splnila ucel reklamy zadarmo. Proto je taky napsany jak je.
Mýtus č.12: Každý má právo být idiotem a kupovat si, co se mu zlíbí...
Jezdit na elektrokole není ostuda, ostuda je, jakým způsobem ho někteří používají
Typy co na tom jezdí, by na klasice nikde jinde než po rovině 5 km k nejbližší občerstvovně nepřežili. Takže asi ano, tihle si máknou více. A možná potom někteří ečko odloží, až se přípomocným tréningem dostanou alespoň trošku do hry.
Škoda že když jim napíšete na FB, jak si z nich lidi dělaj srandu, tak to smáznou. Protože se nezmůžou ani na zoufalý odpor.
....Nedávno sem sledoval "é-senior kretén squad" kteří po příjezdu na zámek kola opřeli do nějakého tvaru stříhaného stromku živého plotu. Když obsluha je upozornila, že támhle je použitelný stojen a do zámku je zákaz vjezdu na kole\moto\autem měli plnou hubu keců. Většinou ve smyslu že ho nemá co poučovat protože na kole jezdil už v roce 1960. No byli "turbo odejiti" správou zámecké zahrady bez turistické známky, občerstvení atd.....
Mě tohle přijde jako jeden z nejzbytečnějších flame war na Internetu. Ať si každej jezdí na čem chce snad? To je jako se smát lyžařům, že jezdí vlekem. Jestli něco kritizovat, tak to, jak to kdo používá a ne že na tom jenom jezdí, to je pak jak když se hádají děcka v mateřský školce.
Zbytečná diskuze :) Ale i tak se připojím :D
Problém je adaptace :) Víc kol/ekol znamená více cyklostezek, větší šíře, zlepšení přepravy kol v hromadné dopravě atd..
Nemůžu hodnotit. Mám najeto na ečku teprve 8 tis. km a a nastoupáno asi 180 tis. metrů.
a bude hůř - od léta budou nákladní e-kola s vyšším výkonem při 25km/h limitu, takže se v horách objeví i zápasníci sumo...
fuj, ja vedel, ze sem nemam lezt ... jeste, ze existuje "blokovat tema"
.
Prej si na tom mákneš jako na klasice, navíc je to drahej hnusnej, těžkej ingot , prostě samej bonus.:-))
Vstali noví bojovníci..........
Jak řekl klasik Jára DC "Je to tu, můžeme s tím nesouhlasit,může se nám to nelíbit ale to je tak asi vše co s tím můžeme dělat.."
Proč to ale spadá pod "kola" a má to vlánkno na "bike"foru ?