Výběr elektrokola
Ahoj známy chce koupit e bike cube z BD je to na bosch
ročník 2025 baterie 800wh
Jak to se zárukou co se týče ČR ? Údajně lze záruku uplatnit tady v čr u partnetů bosch ?
Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Dík
Ak viem, problémy s motorom Bosch sa riešia priamo u Boschu nezávisle od výrobcu bicykla. Takže ti záruku uznajú, lenže musíš nájsť taký servis, ktorý bude ochotný na vlastne náklady motor diagnostikovať, poprípade vybrať, zaslať a spätne namontovať - ak by posielali niečo na reklamáciu, ktorú ti ten Bosch bez problémov možno uzná. Prečo by to ten servis robil zdarma? Takže skôr počítaj s tým, že si prácu zaplatíš a nebude to až tak zdarma. Dobrý deň, kúpil som si bicykel aký máte i vy, ale o 5% lacnejšie a pokazil sa mi, vyhadzuje chybu, vyberte mi ho a pošlite na reklamáciu, veď vy nemáte čo robiť i tak :-)
Dík za reakci , tak ono to je dost peněz když to koupíš tam ? 5% to není :) Jo volal jsem tady do servisu který je vedený u bosche a tak jak říkáš vše si nechají zaplatit jako diagnostiku a výměnu atd. Motor atd. Pokud uzná bosch tak platí /dodá bosch ,ale uvidíme kdyby se něco stalo tak prvně budu řešit s BD .
Vybrala si to to vel.50 a já ji to schválil:))Snad budu mít štěstí ?:))))
https://www.bike-discount.de/en/cube-nuride-hybrid-slx-800-lady-allroad-amarone-n-lunar
Kdo mi dal ten palec dolů ???:))))))
Zase :)))))??
No nechci kritizovat výběr, každého věc, nicméně …. Já bych byl ve střehu už když vidím v názvu slova jako Allround a Hybrid, v těch případech je mi často záhadou, pro koho a jaké použití výrobce vlastně kolo zamýšlel.
tedy jen otázka, jestli si to kolo ta slečna potěžkala – toto bude mít v reálu tak 26 kg, což už je při manipulaci na ženskou už docela hodně.
Je to pro ženskou 60let a to minulé kolo co měla bylo něco k 30kg tuším něco od authoru ?
Využití cesty ,stezky , šotoliny
tak jasně - do terénu to kolo není, jen se to snaží tvářit, takže plánované použití OK. Jen ta váha mi přijde na kolo na cykloztezky zbytečně moc.
Uvidíme v reálu velikost S označeno 50 ?
Já jsem rád za mojí žiletku 7,8kg :))
Asi bych se poptal v nějakém blízkém servisu, jak by se stavěli k případnému uplatnění záruky u kola koupeného jinde...
poslední komentář: 20. 7. 2026 o 13:26